Annas parmarullar
En liten förrätt som är supergod , och krämen går att variera med olika ostar, supergott!
8 skivor parmaskinka
150 g philadelphia
100 g riven parmesanost
1 kruka gräslök
1 påse babyspenat
1 påse pinjenötter
Dressing:
1 dl rapsolja
2 msk flytande honung
3 msk balsamvinäger
0.5 st rödlök, hackad
1 krm salt
1 krm svartpeppar
2 msk flytande honung
3 msk balsamvinäger
0.5 st rödlök, hackad
1 krm salt
1 krm svartpeppar
Mosa ihop philadelphia och parmesan och häll sedan i hackad gräslök.
Lägg ut parmaskinkan på bakplåtspapper och klicka på lite ostfyllning och rulla sedan ihop dom till rullar.
Dressing:
blanda rapsolja, honung, balsamvinäger, salt och peppar, tillsätt sist löken.
Lägg ut en bädd med spenat, lägg sedan på parmarullen och ringla över dressing, och sist rostade pinjenötter!


Kommentarer
Trackback