Bästa vän och gudmor

Du betyder så mycket för mig, och jag är glad att jag har dig i mitt liv! Saknar dig jämt, flytta till Stockholm så vi kan ses jämt!! Jag finns här för dig i vått och torrt och har gjort det sen vi träffades i England på ridlägret! Och jag vet att du alltid finns här för mig! Du var ett självklart val som Ellies gudmor, och en självklar del av min familj! Du är min syster som jag aldrig fick, jag älskar dig! <3 Och imorgon ses vi!! Längtar!! Kolla hennes instagram:natalisaa! Dom har precis köpt en liten valp, så sjukt söööt!!

<3

Ellies första restaurangbesök! McD räknas ju inte ;)

Restaurang

Idag åkte vi en sväng till Nacka forum, och jäklar vad fint det var där! Riktigt fräscht!! Shoppade lite också, blev den supersöta jumpsuiten från kappahl, den rosa/gråa med luva! Kollat på den länge så det blev en i stlk 74 som hon kan ha snart, just nu är det 68, men gissar på att hon kan ha den om 1-2 månader :) Sen blev det en dregglis och två par strumpor med halkskydd på! Conny köpte ett par nya mjukisbyxor och sen åkte vi förbi Coop extra i orminge där han jobbade för många år sen och kollade! Sen åkte vi hemåt och vid halv fem åkte vi till en Kina restaurang i länna och åt middag! Man plockar ihop mat själv som dom sen wokar när man plockat klart, supergott och kul när man kan bestämma själv vad som ska vara i och hur mycket av varje! 2 tallrikar tog jag ^^ Och sen ingick det friterad banan och glass- hur bra? JÄTTEBRA! På vägen hem sa bilen att spolarvätskan var slut så vi svängde in på länna shopping och gick in på rusta och köpte det! Råkade också gå in på hemtex och köpa 4 små handdukar, 2 illrosa, och 2 knallgula! Och sen 3 bordstabletter i tyg till vårat lilla vardagsrumsbord! Tråkigt läge att dom hade 30% ytterligare rabatt på reapriset, så allt kostade 100:-! Tackar! Diskade undan och packade lite när vi kom hem för imorgon efter frukost åker vi ner till skåne :) mysigt! Och fredag blir det gekås Ullared :D hihi!! Ellie somnade vid 8(hon brukar somna vid 22-23 tiden) och jag kollade på några avsnitt av desperate housewives jag spelat in, dom visar från början på morgonen, så jag spelar in och tittar när jag kan :) En latte från min tassimo och några kakor till det satt fint! Nu ska jag sova, vi hörs imorgon eller så! Puss och kram! <3

Kakor

Köpte dom här nya kakorna idag, eller nya och nya, jag har inte provat dom förut iaf! Ballerina var godast, ska prova att doppa i mjölk ikväll också som det står att man ska göra! Singoalla var också god men aningen för söt för min smak! Goda kakor!

Tjejlunch

Idag tog vi tåget och åkte till Nathalie och hälsade på , och tjejerna från kundtjänst var där också :)
Det var Mia med sin dotter Agnes, Emma med sin son Philip och bebis i magen , och Linda, och såklart Nathalie med sin lilla lilla bebis Vilda :)
Hon bjöd på jättegod pasta sallad och blåbärspaj till efterrätt, smarrigt var det!
 
Barnen(utom Vilda) lekte på golvet och Agnes gjorde glädjetjut så dom andra blev rädda haha! Ellie har blivit lite mammig den senaste veckan tycker jag, så fort jag går utom synhåll(ibland tom. räckhåll :P) så blir hon ledsen!
Men men , det är ju en del i utvecklingsfasen och det går över!
 
När vi kom hem igen köpte jag med mig kött och potatis hem , och fixade middagen och en god sallad med fetaost och ett glas rött, Semester och i love it!
Allt som allt en mycket trevlig dag! :) Tack för idag tjejer , snart gör vi om det! <3
Agnes och Ellie
 
Hej Kompis! ;D
 
Agnes , Philip och Ellie!
 
Snart ligger Vilda på golvet och leker med som stora barnen! :)

Hälsingland

Här kommer ett bildregn från våra dagar uppe på landet hos min mamma & co! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemmets trygga vrå

Hejsan!
Nu är vi på hemmaplan igen , borta bra men hemma bäst :)
 
Vi har haft det supermysigt , och bara tagit det lugnt och njutit av semestern!
 
Nu har vi tvättat, och packat upp allt , vattnat blommorna på balkongen och ätit pizza ;)
 
Imorgon ska vi åka tåg, ända bort till jakobsberg och hälsa på Nathalie på mitt jobb , som fick en dotter för lite mer än 1 månad sen , ska bli mysigt, var länge sen vi sågs :)
Ellie kommer se ut som värsta jättebebisen jämfört med lilla Vilda!
 
Har tagit MASSA bilder från veckan som varit , och det kommer ett bildregn imorgon kanske , när jag har tid!
Det blev en hel del kort om man säger så , Ellies första semester måste ju dokumenteras :)
Fast jag är ju ganska så bra på att ta kort i vanliga fall också , haha ;)
 
Ellie första kvällen hos mormor på landet, på studsmattan! :)

Semester!

Hej på er!! Ah, semester!! :) Just nu är vi uppe i Dalarna hos connys mamma och pappa på landet, och bara är! Jag sitter här i solen och solar, Ellie sover, Conny och hans pappa är ute i skogen och plockar kantareller och connys mamma rensar jordgubbar! Så himla härligt att vara lediga tillsammans och nu äntligen är det fint väder! Vi kom hit igår em och innan det var vi hos mamma och Co. I Hälsingland, och där njöt vi av fint väder, grillat, vin och loppisar! Hittade en ballongvisp, 3 coola whisky glas och en kjol för 10:- totalt! Ha, loppis kommer vara min nya favvosyssla på helger, åka ut mot nynäs och gålö typ och leta loppisar! :D Och min mamma hittade massa fint, en gjutjärnspanna, 12 små glasskålar, 3 tavlor och lite annat! 150:-, sen hittade vi ett par skinnstövlar, typ exakt likadana som jag har från hush puppies, och mina kostade 1000:-, så frågade mamma honom vad han skulle ha för dom här, då sa han 10:- och jag dog haha!! Jävla skit! :P Dom var 1 stlk för små för mig, annars hade jag köpt dom! Nu vaknade lilltjejen, klart slut!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2380474/images/2012/pic_5013e5dd9606ee22f4000ff2.jpg" class="image">

Färdigpackat!!

Nu är allt färdigpackat här hemma och snart beger vi oss upp mot Galvsbo i Hälsingland!
Stannar tills på fredag och då åker vi vidare mot dalarna över helgen!
 
Mycket packning blir det med en liten i familjen , blöjor, kläder, mat, nappflaskor, gåstolen, bilstol, vagn, ja och så kläder och så till oss också!
Bloggar nog lite där uppifrån :)
Dimmigt uppe i skogen för 2 somrar sen uppe på landet!

Instagram

Följ oss på instagram: elliemamman heter jag där! :)

Kvällens bestyr

Hej på er!
Hoppas ni mår bra.. :)
Ellie sover och jag ska strax hoppa in i en skön dusch!
Vi har förberett lite här hemma inför färden till landet imorgon em, och åkte och handlade lite barnmat och så efter middagen!
Så himla svårt att veta hur mycket man ska ta med sig upp, vi blir ju borta till söndag, men jag packade ganska mycket mat, ifall att! Och det som inte går åt ställer jag ju bara i skåpet när vi kommer hem! :)
 
Esska som hon kört på tidigare har ju liksom 3pack med rosa/blå/vita nappar, lite halvtråkigt!
Nappfashionistan Ellie ska ju ha the latest liksom! haha skämt åsido , skönt att kunna köpa flera sorter nu!
 
En kompis till mig fick en son inatt, en liten Felix! Så himla kul , hade tydligen gått jättebra, och nu bara myser dom! <3
Jättegrattis till Amanda & Simon , nu är ni 6 st i familjen , 3 människor, 1 hund och 2 katter!
Passa på att njut massa nu dom första dagarna , det var den bästa tiden tycker jag, när man lärde känna bebis, och bara låg och mös och luktade HELA dagarna! <3 ÅH!!
 
Nej , nu ska jag duscha, och imorgon blir det en lista på icke glömma hemma saker, annars glömmer jag garrat något :P
 
Puss & Kram
Jag och Ellie på min fasters 40års kalas! <3

Vattna blommor

Det gick ju super, 2 stick och sen kom det blod! 1 rör behövde hon så det var inte så farligt! :) Nu är jag och Ellie på väg hem till min mamma, ska vattna hennes blommor och ta in posten och ta med imorgon när vi åker upp till landet! Ska bli supermysigt att få vara där uppe, grilla, bada?, och dricka vin med min mamma <3 Kanske får rida också om jag har tur :)

Dalarna

Hej på er!! Igår efter frukost bestämde vi oss för att åka upp till connys mamma och pappa på landet, så vi tog bilen och köpte med oss lite kött att slänga på grillen, och körde ca 2.5 timme! Barnen badade lite fast det var lite kallt, och vi fixade mat och låg på en filt och mös! Jättemysigt! På fredag ska vi tillbaka jag Conny och Ellie, och sova kvar under helgen! Nu sitter jag nere på vårdcentralen och ska ta blodprov.. Som gravid fick jag ju en spruta mot rh immunisering, för att jag har negativ blodgrupp och Ellie positiv! Och sen fick jag samma spruta efter förlossningen, och nu ska dom ta blodprov för att se att det inte blivit någon immunisering! Jag hatar blodprov, blir alldeles yr, illamående och kallsvettig :P Nästan värre än att föda barn haha! För här får man ju inget för besväret haha! Ah nu är det min tur, wish me luck!!

Allra käraste syster

Har gått och funderat i flera år på minnen som jag haft, en saga om en flicka som kryper ner i ett hål vid en rosenbuske, och kommer ner till sin "syster" i en annan värld, och dom har en varsin häst, en vit med guldman , och en svart med silver man!
Och jag har inte kunnat placera vart ifrån jag har sett det här , och inte heller kommit på vad den heter!
Så jag googlade nu när jag kom och tänka på den igen , och hittade den  :D

Det är ju Astrid Lindgren som skrivit den , Allra käraste syster heter den, och jag hittade boken för totalt 96:- på bokus, PERFEKT , klickade hem den , så kan Ellie få den, och förhoppningsvis komma ihåg den lika väl som jag gör <3
 
Men nu är det en annan bok som jag läste som liten som jag inte hittar , Trodde att den hette Läggdags allesammans, eller godnatt allesammans, men hittar ingen av dom titlarna!

Den handlar om en gubbe som bor i en liten stuga , och ute är det jättekall vinter, och så knackar det på dörren och där står olika djur som fryser och vill komma in , och så knackar det på igen och tillslut har han nästan hela skogens djur där inne, och dom får sova i byrålådor och i strumpor och överallt, den är supermysig , HJÄLP någon , som vet vad den heter??
 
 

Mama time

Fick lite egentid såhär efter lunch, Conny tog hand om barnen och jag kröp ner i badkaret täckt med skum och lyssnade på musik! Så underbart skönt för min svank och för själen! Tack älskling <3

Häringe slott

Idag åkte jag, Conny, Alexander och Ellie ut mot nynäshamn , och kollade lite på Coop extra som var nyöppnad, mycket fräsch , sen på vägen tillbaka så svängde vi in till Häringe Slott, det är så sjukt vackert där!
Vi promenerade runt på hela gården , genom massa alléer och ner till vattnet och satte oss vid bryggan och fikade!
Solen sken och bort över skogen så hörde man åskan mullra, fast hos oss var det ju superväder!!
Sen gick vi upp mot slottet , och gick och kollade på alla statyer, alla fina trädgårdar och fina lundar, slottets baksida med pool , och sen gick vi in och kollade lite också , massa uppstoppade djurhuvuden , rustningar och vapen hängde på väggarna och vackra tavlor överallt!
Skulle vara så coolt att gifta sig där , och dom har ca 50 bröllop per år där , så när det väl är dags så är det verkligen ett alternativ, både jag och Conny tyckte det var superfint där!
 
Vi kommer åka dit flera gånger, många gånger, hehe! Det blev mitt nya favoritställe , ta med middag och sätta sig någonstans, antingen vid vattnet eller bredvid en åker, och bara mysa! <3
Här kommer massa bilder från idag!
 
 
 

Webbis

Nej nu ska jag sova, har suttit vid datan och kollat på bilder från förlossningen och bb, blir alldeles varm i hjärtat! ❤ Såg på Sös hemsida att man kunde skicka in bild och hälsning, så jag gjorde det och tackade våran bm och sköterska för en fin förlossning och tiden på bb! :) Så snart kommer den väll upp på deras webbisar! Godnatt,sov gott!

Parken zoo gosedjur

Flamingon Kenneth , Myrsloken Sixten och Lejonbebisen Leo!

19/7

Dagen idag sa ju bara svish så var klockan sju!!
Idag gick vi ner och hämtade ut mitt paket från Nelly, och underkläderna var fina och satt bra, MEN min fina topp/linne som jag klickade hem , det fanns tydligen inte kvar när dom packade min order, så jag fick inte den :( Jag som verkligen ville ha det.. suck!
 
Maten för lilla fröken Ellie går ju bättre och bättre, och idag har hon bara fått ersättning imorse vid halv 7, sen somnade hon om..
Sen när vi gick upp så åt vi frukost, och Ellie fick sin gröt, sen sov hon efter en stund , sen åt hon lunch, hemmagjord potatismos med kött som kokade i lagerblad och kryddpeppar, sen fick hon mellis, fruktpure, och när vi åt middag fick hon biffstroganoff!
Sen ska hon få välling när hon blir trött, och somnar säkert en stund och vaknar sen igen , och sen får hon ersättning när vi ska sova, runt 23 tiden brukar hon somna då!
Förut fick hon ju bara ersättning under dagarna , och nu äter hon nästan bara mat, så skönt!!
 
Ringde till vårdcentralen idag, för när jag var gravid så fick jag ju en spruta mot RH immunisering, eftersom jag hade negativ blodgrupp och Ellie hade positiv blodgrupp, och sen fick jag den efter förlossningen också , och nu ska jag ta blodprov 6-8 månader efter födsel för att se att det inte blivit någon immunisering!
Så jag får ringa imorgon igen och boka tid, och sen kontaktar dom mig om det är något knas , men annars hör jag inte av dom!
Känner mig ju som vanligt så det vore ju konstigt om det blivit någon immunisering , fast jag vet ju inte hur det känns då iofs!
Jag som hatar blodprov, men Conny får vara hemma med barnen medans jag knallar ner, det ligger ju bara precis i centrum , så 1 minut att gå! Och nu har jag lärt mig att det är i min högerarm dom ska sticka, för i vänser armen får dom alltid hålla på och trixa och sticka flera gånger för att få fram blod :/ Och då är jag typ halvdöd för länge sen , haha..kallsvettas och blir illamående och yr! Fick en kommentar av en sköterska sist när jag tog blodprov när jag fick sprutan: Och du ska föda barn! haha
JA sa jag då , men då får jag ju något fint av smärtan , nu tömmer du mig på blod bara!
 
Min lilla tokfia , man säger HEJ HEJ :D till henne, och då ser hon ut såhär!

Parken zoo

Ja idag var vi på parken zoo i Eskilstuna , och det var riktigt lyckat!
På vägen ner så ÖSREGNADE det verkligen , och sprack upp när vi nästan var framme, sen när vi parkerat och börjat packa ur vagn och bebis , så kom ösregnet tillbaka :P haha!
Så vi vek ihop vagnen snabbt som attan och hoppade in i bilen igen , och väntade i 10 minuter , sen slutade det , så vi försökte igen , och hann vara där inne i typ 20 minuter , sen kom regnet igen , så vi köpte en varsin regnponcho till grabbarna och jag hade jacka och conny paraply!
Sen slutade den regna och kom inte mera på hela dagen , suck haha , men fina ponchos fick dom iaf! :P
 
Vi knallade runt och kollade på alla djuren , Ellie satt i bärselen och hade det tipptopp, bästa köpet tror jag nog, så jäkla smidigt när hon inte vill sitta i vagnen , och nu fick hon ju se alla djuren hon med :)
 
Gillade parken zoo faktiskt , vi kommer absolut att åka dit igen , tog 1 timme lite drygt att köra, perfekt!!
Vi såg massa små vårtsvin , minihästar, getter, kor, tuppar, leoparder, lejon , apor, flamingos, alligatorer, sköldpaddor , grodor, ödlor , och massa andra roliga djur!
 
Barnen fick en varsin souvernir, Jonathan tjatade hela dagen om att få se myrsloken , och när vi kom dit så st
od han där länge och kollade, så han valde just en gosedjur , en myrslok som fick heta Sixten!
Alexander valder en Flamingo som han döpte till Kenneth, haha , och Ellie fick en liten lejonunge :) Ellies första djurparksbesök!! Check!
Vi köpte med oss mat från Grekiska kolgrillen, SÅ GOTT!
Nu ska grabbarna få se en film , kvällstradition nu på semestern , och jag och Conny ska också se film snart!
Har haft en jättemysig dag idag , familjedag!
Dom 3 sista djurbilderna fotade jag av från deras planch! :) Tyckte dom var så fina!!

På väg

Nu sitter vi i bilen och styr mot parken zoo! Det ska tydligen regna lite men men! Det finns ju bara dåliga kläder! ;) Hörs om vi inte blir uppätna av tigrar eller så, grrrr ;)

Parken zoo

Det blev ju t.o.m värre väder än det var imorse, åskan och blixten kom på besök och det dundrade hej vilt kan jag lova , alla fönster skakade haha!
 
Nej så bad blev det icke idag , har inte varit och badat någon dag , jävla skitsommar! :P
 
Vi åkte till coop och handlade massa till Ellie , blöjor, barnmat, gröt, ersättning, och våtservetter!
Och sen handlade vi lite färskvaror och sånt också, det går ju åt mer nu på semestern, typ frukost och sånt..
 
När vi kom hem så fick Ellie mat, sötpotatis och nötkött, mums tyckte hon , en halv burk slurp sa det bara , och lite fruktpure också, och sen var hon trött så vi la oss i våran säng och mös , och kollade på 2 avsnitt av desperate housewifes som jag spelat in, dom visar ju från första början nu på morgonen vid 10.20 , så jag spelar in det och kollar när jag har tid  :)
Ellie somnade i min famn , och sov tills det var slut, och sen fixade jag dagens middag, biffstroganoff!
 
Efter maten så diskade vi , och barnen kollade på film innan läggning!
Nu sover alla barnen , och vi ska också krypa i säng snart, imorgon åker vi ju direkt efter frukosten :)
Ska bli superkul , tar med oss systemkameran också , så kanske man får lite coola bilder på djuren!
Nej , sov gott så hörs vi imorgon!
Natti natti <3

Godmorgon

Sovit underbart gott, Ellie somnade 22.30 och sov till 7 , somnade sen om till 9.30 efter en flaska ersättning!
Så utvilad är jag , så skönt!
 
Vädret är ju bättre än på länge , men det är inte speciellt varmt ännu , och det är några gråare moln på himlen , får se om det spricker upp , då åker vi och badar :)
 
Imorgon funtar vi på Skansen , och enligt vädret så ska det bli hyffsat fint faktiskt, inte regn iaf,och lätt molnigt, perfekt för skansen då ju!!
 
Ska bli skönt nästa vecka, barnen ska till sin mamma i 2 v, och vi åker upp till hälsingland, och är där i några dagar, sen upp till dalarna och är där i några dagar också , och veckan efter det åker vi till skåne till min bästa kompis , som precis har fått hem sin lilla hundvalp, en liten dvärgpincher(stavning??) SÅ JÄKLA SÖT så man dör!!
Sen på vägen hem därifrån så åker vi till Gekås ullared och shoppar lite julklappar och sånt kul :D Längtar!
Svänger antagligen förbi hos Fanny och sebastian på vägen hem , beroende på vad klockan blir och så :)
 
Nej nu ska jag fixa iordning mig, PUSS!
Morgonmys i sängen

Fullt upp hela dagen

Hej på er!!
Idag har det varit fullt ös här, efter frukosten så åkte vi till Farsta c och inhandlade presenter till min faster som fyllde 40 idag, det blev en flaska rött, en bodyspray från victorias secret, och ett coolt bonsaiträd!
 
Efter det så lämnade vi Jonathan hemma hos farmor och farfar, för att grabbarna bara bråkar med varandra hela tiden , så vi splittade på dom idag, skönt!
Sen åkte vi mot bromma och hem till min farbror och hans tjej , där vi firade min faster!
Det blev en jättegod västerbottenpaj som min farbror Mats fixat, skitgod verkligen , älskar paj!
En god sallad och lite rosevin till det och kvällen kunde ju inte bli bättre :)
 
Vi satt nere vid vattnet och det var jätteskönt ute, och barnen fick springa av sig lite, sen knallade vi upp till dom igen , och då blev det tårta, och Ellie tvärsomnade i min famn!
Vi åkte hemåt vid 8, och väl hemma igen så hoppade stora barnen i säng!
Ellie somnade vid 22.30 idag , pappa fick lägga henne idag , mina hjärtan! <3
Vi satte på filmen nyckeln till frihet, har aldrig sett den förut, men gud vad bra det var.. absolut en av mina topp 10 favvisar! Se den om ni inte sett den , ruskigt bra!!
 
Nu ska vi också krypa i sängen , så får vi se vad morgondagen erbjuder, hoppas på fint väder, då blir det bad! Annars får vi se! Det sköna med att vara ledig så här länge(för conny iaf) är ju att man inte har några måsten, och i vanliga fall har man ju bara lör-sön på sig att göra sånt man inte kan på jobbdagar! Skönt med semester!!
 
Nej , nu tackar jag för idag, och tack Mats & Anette för god mat och Grattis på födelsedagen Eva, snart kör vi en tjejkväll du jag och Ellie!
 
Kram så länge!
 

Sova, nej nej

Hm, Ellie har varit supergnälligochövertröttbebis.com nu ikväll, inte så konstigt kanske! Hon vaknade vid 9:30 och vi gick upp, sen ville hon sova vid 12:30 igen och sov till 14 och sen har hon varit vaken tills nu typ! Trodde hon skulle somna vid 19, men sov i 20 minuter och vaknade och ville inte somna om, men var supergnällig, fram tills nu! Nu slocknade hon äntligen! Vi är så bortskämda med att hon är så snäll jämt, och sover bra, och när hon blir såhär så förstår man hur en del har det jämt, applåder till er alltså, skulle aldrig palla med om hon skulle vara så jämt! Så man får ju stå ut, hoppas att det är en tandsing på g och inte bara gnäll! Men åh vad jag älskar henne, hon var ju glad-ledsen-glad-ledsen hela kvällen så, det var ju inte bara gnäll! Hon är ju bra tokig min lilla tös! ❤ Imorgon fyller min faster Eva 40 år, så vi ska hem till min farbror och fira henne där imorgon, mysigt! Får se om vi tar med grabbarna, annars får farfar vara barnvakt, skönt att bara vara vi och Ellie ibland också! Tips på 40 års present? :) Bestämde med min bästa kompis att vi ska ta med våra karlar och gå och se Johan glans i januari på cirkus i Sthlm, så sover dom kvar här efteråt, ska bli såååå kul, han är ju störtskön den där glans! Kolla på youtube, och sök på Johan glans-world tour of skåne, bästa!! Nej nu ska jag göra mig klar för sängen, tröttheten smyger sig på mig! Sov gott så hörs vi imorgon❤

Veckan är slut

Och vi sitter i soffan och kollar på Emil i lönneberga, hihi!
Vi käkade min berömda köttpasta(idag körde vi på fläskfile) med champinjoner , färska tomater och kryddor , cream fraiche och kalvfond! SMARRIGT! Kolla under Matlagning kategorin!
 
Ellie går på högvarv här hemma , hon har sovit 1 gång idag bara , och verkade supertrött för typ 1 timme sen , så vi badade henne och så efter middagen , men nu är hon pigg och springer runt för fulla muggar i gåstolen , och pillar på sånt hon inte får! :P
 
Skönt att ha så rent och fint hemma nu , dammsugit, torkat golven , rensat ur små kläder i Ellies byrå , rensat förrådet, och fixat! Härligt!
 
Det är ju supertråkigt att det inte varit sommar nu tycker jag, men men , nu i veckan ska vi iaf till Skansen en dag , och sen blir det väll lite beroende på vädret vad vi gör! Vill gärna åka runt lite och hitta på saker, men om det spöregnar och är kallt så , nja då är jag hellre hemma!
Fast å andra sidan är det ganska bra att det inte varit så superduper varmt också, då är man ju inte ensam om att vara blekfis eftersom man sitter i skuggan med Ellie hela tiden!
 
Förut idag satt Conny med Ellie i soffan och mös , så fick hon tag på tvättpåsen, Ikeakassen, och jäklar vad hon slog på den och det prasslade på bra asså , haha, så blev hon typ lite halvförbannad på den efter ett tag!
 
Jaja, hon ska väll säkert sova snart, varit vaken sen 2 , så det är ju liksom på tiden!
Ska fixa hennes välling, och torka bort allt dreggel , haha, shiiit vad hon dregglar asså , säkert en till tand på g! Hon sov lite sämre inatt också , så skulle inte förvåna mig!
 
Hörs lite senare, Puss!

Regnet det bara öser ner

Hej på er! Här hemma sitter vi och kollar på bee movie, det regnar ute så jag har haft städdag här! Efter frukosten så tog jag en vals med dammsugaren, och sen torkade jag golven! Så nu är det skinande rent här hemma! Tänkte rensa ur klädkammaren/förrådet på grejer! Babysittern ska tillbaka till min faster, sen har jag massa lånade urvuxna kläder som Ellie haft, som ska tillbaka till min farbror! Ska hitta något bra ställe för urvuxna bebiskläderna jag ska behålla också! Fixardag blir det iaf! Hörs senare idag! Kram

Stor&Liten

Idag hade Patrik och Mikaela vägarna förbi här, så vi passade på att gå en promenad, och en sväng till ett stängt dagis så barnen fick leka lite!
Dom små barnen , Ellie och deras dotter Tuva, dom satt och kollade på varandra med stora ögon , och Ellie tyckte att Tuva hade så himla fint hår , och hon ville ta det, haha!
Det är så roligt att se dom små när dom upptäcker varandra, Tuva är 3, snart 4 månader, och Ellie är ju snart 7(SJUUUUU!!!!) månader, så Tuva är ju i den fasen när hon börjar upptäcka saker, och Ellie utforskar!
Hihi , gosbebisarna! <3

Asiatiskt laxpaket

Dagens goda middag!
4 portioner
 
4 laxfileer
250g grön sparris(jag använde fryst)
1 knippe gul lök
1/2 ask körsbärstomater
1 tetrapak krämig kokosmjölk
currypulver
1 kruka färsk koriander
salt och peppar
 
Sätt ugnen på 200 grader/grilla 15-20 minuter
Skär laxen i tärningar och lägg på bakplåtspapper som ligger ovanpå folie.
Skär löken i klyftor och dela på tomaterna
Lägg på sparrisen.
 
Klicka sedan ut kokoskrämen jämt över alla paketen , pudra över ganska mycket currypulver, och strö hackad koriander över paketen.
Salta och peppra och nyp sedan ihop kanterna och toppen så det blir små paket.

In i ugnen i 25 minuter, och servera sedan med färskpotatis eller alt. ris!
Smaklig måltid
 

Gratis är gott

Svängde förbi mitt jobb idag , och passade på att hämta ut min gratisbaby box från Kronans droghandel!
Dom har varit slut i lager typ sen Ellie föddes, så nu 6 månader senare kom dom , haha!
Det var ett sommarnr av MAMA, ska bli trevligt att läsa sen :)
En liten neccesär med babyolja och rumpkräm och en liten badleksak, Windi pysventil varuprov(för gaser i magen och kolikbarn) 1 läppcerat, flux flourskölj, Aco wash och tvättservetter!
 
Perfekt ju , kommer nog till användning, utom pysventilen , men man vet ju aldrig, så jag sparar den i fall att!
 
Tack kronans droghandel :)
Gravid? Beställ en du också här!
 
Nu har vi precis avnjutit banana caken, och sitter hoppkurade i soffan och kollar på första Harry Potter, Mys! :)
Ha en mysig fredag , så hörs vi! <3

Fudgy caramel banana cake

Hittade receptet hos acarolinas, men ändrade lite grann, så jag tog marabou sweitzernöt istället för mörk choklad, och så hade jag inte i nötter och kokos i slutet!
Den blev så SJUKT GOD så ni måste testa den , jättelätt att göra också :)
 
100 gr smör
100 gr philadelphiaost
1 dl brun farinsocker
En rågad deciliter vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1 stor banan
50 gr finhackad sweitzernötschoklad

Eventuellt lite kokos eller hackade nötter om man vill!
 
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull. Rör ihop osten och farinsockret till en smet. Ta halva bananen och mosa fint med gaffel, ha i den tillsammans med smöret i ost/sockersmeten. Rör ner mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Blanda till en jämnsmet. Ha bakplåtspapper i en ugnssäker form, ca 15 cm i diameter. Häll smeten i formen. Skiva resten av bananen i "slantar" och tryck ner den tillsammans med chokladen i kakan. (Avsluta med några matskedar kokos eller hackade nötter). Grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter. Kakan ska ha höjt sig lite men inte stannat, när man tar ut den och låtit den svalnat så sjunker den ihop till en ljuvlig kola-aktig skapelse.
 
GUDOMLIG!!
 

Mina Reakap från stayhard

Jeansen , searious sally 119:- JÄTTESKÖNA!
Och dom 2 tröjorna i kortare magmodell, 29:-st!
Jag tackar!

I och utanför magen

Ellie i magen, v.29
Samma tunika, fast med bebis utanför magen <3
 

Dagens Kap

Var ju tvungen att köpa dom med Elefanterna på , till min lilla Ellie-fant! <3

REA

Sen åkte vi till farsta c och shoppade lite!
Grabbarna behövde nya skor, så då hittade vi lite mer rejäla flipflop skor till dom för 49:- st, och sen ett par "vans" för 100:- st, mycket bra!
 
Svängde in på Polarn&pyret också , och dom hade massa fint på rea, så vi köpte med oss 1 body, en sparkdräkt och en klänning till Ellie för ca 400:- totalt! Överkomligt! Pop kläder är så himlans dyrt om man handlar vanliga kläder, dvs inte rea, lite tråkigt tycker jag , en body kan liksom kosta 200:-, och det är lite väl mycket tycker jag!
Tacka vet jag HM!
 
Vi köpte med oss lite dricka , muffins och en varsin cheeseburgare och åkte ut till Ågesta så grabbarna fick springa av sig lite, rasta barnen som jag sa haha!
Vi gick en sväng i skogen och gick sen ner till vattnet och doppade tårna!
 

Nytt till balkongen

Imorse när vi var klara med frukost och hela det där , så klädde vi på oss och åkte till Plantagen och shoppade lite till balkongen och 2 blommor till vardagsrumsfönstret! :)
                                            Blev 6 smultronplantor, 5 krukor och 2 blommor rikare!
Mycket nöjd med resultatet , så nu är det supermysigt på balkongen , där jag sitter just nu, och Ellie sover en stund i sin vagn här bredvid mig!
 
Planterade om 2 solrosplantor som blivit större i dom 2 stora gråa krukorna, smultronen fick bo i lådor, och kryddorna i den orangea krukan , sen lite mera kryddor i dom små på bordet :)
Solcellslamporna som jag köpte på jysk lyser på kvällen också , mysigt!

Chockad

Hm, Ellie sover fortfarande! Hon brukar ju alltid vakna efter ett tag och somna om typ nu! Skööönt!! Jag och Conny klickade hem lite kläder och så på både stayhard.se och Nelly.com! Jag hittade ett par jeans för ynka 119:- och 3 tshirts för 29:- st på stayhard, och på Nelly blev det massa snygga trosor för typ 25:- st och 2 bhar för 45:- och 50:-, och ett skitsnyggt linne! Älska rea!! Skönt nu när jag varken är gravid eller ammar, när jag kan börja ha vanliga underkläder igen och känna mig lite sexig istället för en vandrande bakugn eller kossa som alltid luktar mjölk/kräk haha! Nu ska jag krypa ner för dagen och sova! Hörs imorgon <3

Pussar

Är det något Ellie tycker om så är det pussar! Hon tycker att det är sååå mysigt! Man pussar först på kinden, sen munnen och sen andra kinden och så gör man så fram och tillbaka, då blundar hon och har munnen halvt öppen och ligger helt stilla! Så nyss gjorde jag så när vi satt i våran säng och lekte och kollade på tv, och då somnade hon när jag pussade så <3 DÅ gillar man pussar, hon tyckte väll att det var superskönt och mysigt, lilla hjärtat! Mitt hjärta smälte ju en aning kan jag säga!! <3

11/7

Ja ni idag har vi inte gjort så speciellt mycket!
Vi har precis ätit middag , spagetti och köttfärssås, och till Ellie kokade jag potatis,majs,ärtor och lite köttfärs som jag mixade med lite smör och lite mjölk, det var också mums tyckte hon!
 
Tidigare idag så har vi bara slappat, tvättat, och hängt tvätt!
Var jättemolnigt här förut idag , och nu sprack det självklart upp så här på kvällen , typiskt!
Hoppas på bättre väder imorgon , då åker vi ev. med min pappa ut med båten och kanske badar!
Vi får se vad vädret säger, annars får vi hitta på något annat!
 
Kollade på The girl with the dragon tatoo igår, och nja, den var ju inte så jäkla bra tyckte jag, den svenska är sååå mycket bättre! Det brukar inte bli så bra när man gör en annan språkversion av en film som är bra, det är samma med filmen låt den rätta komma in, den engelska versionen är bra , men det svenska är bättre!
Kanske för att man sett den svenska före? Men men , ingen film jag skulle köpa iaf, och ingen film som jag känner att den där var jag bara tvungen att se!
Se den svenska om ni inte sett den , eller ja , alla 3 faktiskt, mycket bra ;)
 
Ikväll ska jag kolla på halv 8 hos mig tror jag, och Tinas sommarkök, få lite sommarrecept ideer!!
Mumsar säkert på en skål med jordgubbar och grädde till det, som igår , för fy tusan vad det är gott med jordgubbar!
Skulle kunna äta hur många skålar som helst!!
 
Nej , nu blir det lite småplock här hemma/bus med Elliefanten, och conny tar disken!
Sätter mig nog på balkongen en stund sen med en kopp te och njuter av luften :)
Puss så länge
 
 
Hittade föresten en sida som man kan designa sitt eget iphoneskal på , för 299:-, Ska beställa ett med ett kort på mitt lilla hjärta på när jag har pengar över! ;)
Caseapp hette sidan!

Första flytvästen

Det blev en liten tripp till Länna handelsplats, och där plöjde vi igenom alla butiker :)
Började på Jysk , och där köpte jag 2 st solcellslampor som sitter i blomlådorna ute på balkongen, får se hur dom gör sig där ute lite senare ikväll :)
Sen blev det Stadium och Inter sport, och där köpte vi 6 par strumpor till barnen, och jag hittade en vattenflaska på rean, 19:-..helt okej med andra ord ;) Perfekt så kan jag ha den i skötväskan , när jag är ute och går med Ellie i vagnen , är superdålig på att dricka vatten på dagarna , måste bli bättre på det så!! Fylla den med vatten och in i kylen , så är det alltid kallt vatten när jag ska ut och gå!!
 
Sen blev det rusta , och där blev det bara 1 schampo och 1 sån låda med drycker i plastpåse? kommer inte ihåg namnet, men perfekt när det är utflykter och till stranden!
Och sen blev det Media markt, och där blev det 2st 3pack med skylandersgubbar ;) haha!
Så nu har vi 14 st tror jag , och ungarna älskar det!
 
Och utanför citygross hade dom jordgubbar för 15:- asken , så jag köpte 2 st så ska vi äta dom imorgon :)
 
 
Väl hemma igen så fixade jag middag, falukorv med stekt potatis och ägg blev det , och sen tog jag undan några bitar potatis, och kokade dom tillsammans med lite fläskfilebitar från en matlåda och körde med stavmixern med lite smör till Ellie , och JÄKLAR vad hon gapade, haha! Hon tyckte det var väldigt gott, och käkade upp allt , och det var ganska mycket mat..KUL :)
Nu sover hon sen typ 20 minuter och hoppas det är för natten , eller så vaknar hon snart och vill komma upp :P
Jaha , där vaknade hon för att den där jääääävla K*K bilen låter som en jävla bomb när den startar, en gammal pickup just nu, dom har haft typ 5 olika bilar som låter lika högt på den platsen , idioter!!
På parkeringen neranför oss står dom , och ibland håller dom på mitt i natten och startar dom där jävla bilarna!
Jaja , nog med svordommar för idag :P Men jag blir så lack!
 
Idag kom Ellies flytväst på posten också , sjukt söt blev hon i den haha, så nu är hon alltid redo för båttur med morfar! :)
 
Nu ska vi se på en film , Blir nog The girl with the dragon tatoo!!
Hörs imorgon! :)
 

3 år och 7 månader

Hej på er!
Sitter och kollar på På andra sidan häcken , vi tänkte åka och bada idag men det är ganska så molnigt här och blåser lite, så vi ska köra en hemmadag idag!
Tänkte ta ett varv med dammsugaren och sen torka golven , och småfixa lite!
Gå en promenad också med Ellie tänkte jag!
 
Idag är det 3 år och 7 månader sen jag och Conny blev ett par, det går fort när man har roligt! <3
Och den 10e augusti har vi varit förlovade i 2 år!
Och den 7e augusti fyller jag 23 år!
Det ända jag kommer på som jag önskar mig är:
Ett fint tårtfat
Berlocker till mitt Pandora armband
Pengar till att tatuera in Ellie
En Ipad(drömma går ju)
Presentkort på kläder(typ HM)

Ja , typ så!
 
Vad hittar ni på idag?

Utslagen hjälte <3

Skön stil när hon sover! Haha helt utslagen! Lilla hjärtat!

Vink vink

Idag har Ellie fått in snittsen med det här att vinka!
Så säger man Hej hej till henne och vinkar, så vinkar hon tillbaka 8/10 gånger!
SÅ GULLIGT så jag dör!
Och hon vrider handen lite snett också , och vinkar utan en min på läpparna , haha!
Mitt hjärta smälter ju en aning kan jag säga , och nu när hon skulle somna så pussade Conny henne godnatt och vinkade hejdå till henne, då vinkade hon tillbaka<3
Här är innan idag, alla barnen kollade på Lady&Lufsen! :)

Just nu

Ellie somnade som en stock nyss , så jag gjorde en kopp te i min nya mugg och sitter nu på balkongen och bloggar, solens strålar studsar mot huset mitt emot oss, så det lyser sådär kvällsmysigt på våran balkong just nu!
En näve vindruvor har jag också , och kvällen är gjord, här kommer jag sitta lääänge nu, ta vara på dom här kvällarna när det är såhär skönt ute!!
Det luktar citrontimjan och blommor här utem och fåglarna kvittrar.. det är vid såna här tillfällen man hinner tänka efter, och verkligen fundera över sitt liv..
Och jag kan säga det att jag är så himla lycklig , det finns inget just nu som är dåligt!
Jag har världens bästa och finaste kille , världens underbaraste dotter, och familj, och alla mår bra, det är livet för mig!
Visst finns det saker här i livet som man inte har, och gärna vill ha!
Typ ett hus med mysig tomt , massa pengar och gärna en häst eller 2 :P Men men , man kan ju inte få allt här i livet! Jag har min familj och dom är viktigast! <3

Presenter

Igår när Conny kom hem så hade han med sig 2st starbucksmuggar till mig/oss!
Love them , mycket fina, blir goda att dricka varm choklad ur! <3
Tack älskling!

Semestern invigd

Ja , nu har ju Conny föräldraledigt i 4 veckor , och barnen är hos oss den här veckan och nästa!
Imorse när vi vaknade vid halv 10( Ellie sov 23-07 utan att vakna, tummen upp på det) så var ju pappa hemma också , och hon sken som en sol när hon såg honom i sängen <3
Jag och Ellie gick upp och åt frukost, innan barnen kom hit , och conny drog sig i sängen, och sen kom min äldsta lillebror hit på lunch , och sen gick vi till lekparken och sparkade boll , och jag och Ellie satt i skuggan på en filt!
Sen gick vi hem och åt glass, och Eric åkte hem sen!
Mysig dag allt som allt! :)
 
Nu har vi precis ätit middag och röjt undan , och ska strax sätta på någon film till barnen, och Ellie lär bli trött snart och vilja sova , men vaknar sen igen och är uppe till 23, typ :P haha..
 
Imorgon åker vi och badar om vädret tillåter, annars får vi se vad vi gör!
Några tips på aktiviteter med barn 6-8 år? Gärna inte allt för dyrt!
 
 

Skillnad

Från nyfödd(2 veckor) till ett halvår!
Tiden går så snabbt, och hon har ju förändrats som bara den! Fast hon är ju sig lik :)

Formeli.se

Älskar vårat sovrum, och speciellt sen alla bilder kom upp på tavellisten!
Beställde Ellies namntavla på Formeli.se, och är verkligen SUPERNÖJD med den , så himla fin!
Och sen gravidfoton, och Ellies öppna förskola fotograferingbild! <3
 
Här kan ni beställda namntavlorna! :)

Blogg.se

Appen strulade lite fortfarande , så himla tråkigt att dom inte kan fixa det ordentligt!
Såfort jag ska lägga upp någon bild så säger den fel, och man får försöka typ 4-5 gånger, ibland mer, för att det ska komma upp ordentligt!
 
Någon mer som får så??
Nu sitter vi iaf här hemma , jag har precis ätit resterna från igår , och Ellie babblar på..
Idag kommer Conny hem också, planet landar 22.15 så han är väll hemma runt 12 typ! Mysigt! <3
 
Nej nu ska jag kolla på Änglagård andra sommaren , som går på canal+ SF kanalen!
Och kanske lite chips till? Ja, det är ju trots allt söndag! ;)
Helstekt fläskfile, färskpotatis , egengjord tzatsiki, och sallad! MUMS!
 

Dagens bebis

Idag fick mormor välja kläder, då blev det den här blusen från GAP, supersöt! Med tillhörande strumpbyxor som tyvärr blev för varmt idag , så det blev tunna bomullsstrumpor istället! :)

Äntligen!!

Nu har dom ju fixat appen, så härligt!! Imorse när vi vaknade så dukade vi upp en ordentlig frukost och Ellie fick gröt! Sen gjorde vi oss klara för att åka till min morbror och hans tjej och mina kusiner! Lilla Ludvig hade ont i magen stackaren, men han avfyrade några leenden mot mig trots allt, gullisen! Ellie var på bästa möjliga humör och satt glatt och kollade på oss, och vågade tom. Sitta i knät hos både Thomas och Olivia! ;) de ni!! Nu sitter vi på tåget hem, snart framme :) Hörs ikväll! :)

Mormor, dotter, barnbarn mys

Idag har vi haft en mycket trevlig dag/kväll med min mamma!
Hon kom hit vid 14 tiden , och vi åkte till port 73 och shoppade lite!
Hittade en jättesöt blus på Lindex på REA och mamma hittade också en blus och 2 par skor..
Vi köpte också tre paket till Ludvig och sen knallade vi in på coop..
 
Vi köpte med oss fläskfile , färskpotatis, sallad och en god tzatsiki, och jordgubbar!
Medans maten lagades(av min mamma) så fixade jag iordning en varsin drink, Mojito! Köpte den där nya från schwepes, som man blandar med rom, den var faktiskt helt okej!
Och till maten blev det ett gott rödvin(gud vad jag längtat efter vin nu när man avstått i mer än 1 år)
 
Efter maten blev det Dagboken och choklad och lakrits, och sen Dear John och jordgubbar!
Så allt som allt en mycket trevlig kväll!
Ellie var lite reserverad mot mamma i början , men nu efter ca 4 timmar så tinade hon upp och mormor var ju HELFESTLIG! haha, hon bara smilade mot mamma hela tiden , vad hon än gjorde så var det kul liksom :P
 
Nu somnade Ellie precis , och vi ska också göra oss klara för sängen!
Imorgon blir det mysig frukost med Filmjölk och jordgubbar, färskt bröd med skinka, ost och gurka, ananasjuice, te och ägg! Mysigt!
Nu väntar en nybäddad säng , Godnatt! <3

NEWBIE

Åh , dagens bebis i Newbie dress!
Köpte den sist jag handlade på Kappahl..
Efter hösten kommer dom ju börja göra den kollektionen upp till stlk 74 också, nu har hon 68, så vi använder massa Newbie just nu , passar på liksom!
Ska köpa massa kläder i stlk 74 därifrån också!
Sen ska jag spara alla kläder från newbie som fortfarande är fina i tyget till framtida barn/Ellies barn!

Helgen är kommer

Godmorgon!
Här hemma har vi hunnit med mycket!
Jag har dammsugit, tagit en dusch, vikt tvätt och vi har ätit frukost! :)
Min mamma kommer om ett par timmar, och då åker vi och handlar mat och frukost tills ikväll och imorgon bitti , och sen ska vi försöka hitta någon fin present till min kusin Ludvig också!
Vi åker bort till haninge port 73 och kollar, där har dom massa butiker nu, coop och babyproffsen bla. så vi ska nog kunna hitta något :)
 
Inatt vaknade Ellie vid 4, somnade vid 22.30 igår , och så ville hon ha mat vid 4 , säkert för att pappa inte är hemma som hon vaknade, men hon somnade om igen och vaknade 7, fick en flaska till och somnade till 9!
Och nu springer hon runt i sin gåstol och röjjer , hon har kommit på att i tvbänken finns det massa skoj att pilla på!
Och ljushållarna som står ovanpå är väldigt fina och dom vill hon ha!
Så säger man Nejnej, eller ajaj och tittar på henne , då skrattar hon bara :P suck!
 
Sitter och kollar på so u think u can dance, fan vad duktiga dom är asså , tänk om man kunde vara så bra på att dansa!
 
Nej nu ska jag slänga på lite Makeup och småplocka lite till här hemma!
Hörs senare!
Min solstråle som jag vaknar till varje morgon :)<3

Fredag

Idag har vi haft fullt upp hela dagen!
Vaknade vid 10, och då blev det lite bråttom då vi skulle vara hos karin i mammagruppen och luncha och leka vid 11, så vi blev lite sena , men det gjorde inget ;)
 
Barnen fick leka på golvet, och det är så kul att se , för nu börjar Ellie verkligen lägga märke till andra bebisar och uppskatta dom på ett annat sätt, så hon satt där på golvet och snackade med Molly och lekte, så gulligt!
Vi käkade lunch , och barnen fick också lunch , idag fick
hon spagetti och köttfärssås och banan/jordgubbspure, det slank ner, och gott var det såg det ut som , gapade stort! :)
Elin och Vally dök också upp efter ett tag och joinade lekandet!
Sen knallade vi på en kanska lång promenad, och gick bort till badudden, mycket fint där, har aldrig varit där , så dit går vi fler gånger hoppas jag, och finare väder då också tack!
Idag var det sååå kvavt ute , och jag ångrade att jag tog på mig jeans, trodde det blåste mer och var kallare än det var, så det blev väldigt klibbigt med jeans!
Men på vägen hem hittade jag smultron , så det var ju inte så farligt när man tänker efter ;)
 
Nu är Conny och Patrik iaf i amsterdam , och jag och Ellie är ensamma här hemma!
Pratade precis med honom och dom var ute och käkade och skulle gå och ta en öl, och sen sooova imorgon bitti och se sig runt i staden innan det blir sensation white på kvällen!
Hoppas dom har kul , utan fru och barn ;)
 
Vi åkte hem till min pappa en sväng , för jag glömde Ellies vällingdoserarburk där sist, och den är ju för jäkla smidig så slipper man ta med hela förpackningen med ersättningen , men idag hittade jag en liten burk som jag la pulvret i, men nu så har jag burken hemma igen , så nu är vi redo ;) haha
Man blir så handikappad när man har små barn , om man glömmer något man brukar ha till dom.. som här om dagen när jag glömde hennes flaska , då var jag passande nog vid en ica så jag kunde köpa en ny , men tänk om man inte varit det då, illa!
 
Nu ska jag försöka få den här lilla damen att sova, men det går nog inte, hon är PIGG som en mört! Sovmorgon imorgon då ;)
Imorgon  kommer min mamma hit och myser, vi ska handla något gott att äta, och jag har vin här hemma , och bra filmer, sen sover hon kvar här , ska bli supermysigt!
Och på söndagen åker vi hem till min morbror och hans tjej och hälsar på , och bebisgosar med min lilla kusin Ludvig! <3
Nej , nu slår vi igen den här dumburken för idag, PUSS!
 

Godkväll

Här hemma sitter vi och spelar skylanders, eller ja conny spelar nu och jag och Ellie leker!
Hon vaknade efter 20 minuter, så vi får väll se när damen ska sova då :P
 
Eftermiddagen har spenderats inne, och en liten promenad ner till centrum då conny skulle klippa sig!
Efter det drog han till farsta och växlade pengar till Amsterdam resan imorgon , och köpte en flaska vin till mig och mamma som vi ska avnjuta på lördag när hon ska sova kvar här!
Jag kokade alla Ellies nappar och tillbehören till flaskorna, och fixade middagen som blev wok! Blev supersmarrigt, provade en ny wokkrydda som hette hot teriyaki!
Wokade fläskfile som vi hade i frysen , och wokgrönsaker!
 
La ut en annons på blocket idag med ett helt nytt Wii med spel, och nu ringde en asskum kille och han lät lite bakom flötet om man säger så , och han ville komma imorgon och köpa det, och då är jag ensam , så jag sa att jag inte var hemma då men att lördag klockan 18 gick bra, för då är ju min mamma här!
Så vi går ner till stationen och möter honom där, och byter spel-pengar!
Sen är det ju andra människor vid tåget också , så det blir nog bra!
Men han lät liksom som om han inte riktigt förstod vad jag sa, och hur man åkte hit, och lät typ chockad när jag sa att han skulle komma hit och hämta det, han tänkte att vi skulle mötas inne i stan typ, weird!
När man säljer/köper något på blocket, så åker väll man till den som säljer föremålet och hämtar det, Eller??
 

5 Juli

Det är redan juli alltså , sjukt vad tiden springer iväg, och VART är sommaren?
Hoppas den kommer med dunder och brak nästa vecka , för då har Conny semester!
 
Inatt vaknade Ellie 1 gång och ville ha nappen , och somnade sen om..och det är ju godkänt!! ;)
Vi gick upp halv 10 imorse och damen började dagen med jordens största bajsblöja , så ner i handfatet med henne och spola, annars får man ju använda 2 paket våtservetter , haha!
Så nu är hon ren om stjärten, och ligger och sover just nu , har sovit i 1 timme och 20 minuter, och jag har hängt tvätt, och ätit lunch!  Och fått på lite smink också , inte illa!
 
Haha , Ellie kan gå föresten , om man håller henne i händerna och går bakom henne , så promenerar hon glatt! Ser SÅ kul ut, hon är ju så liten , så trippar hon fram på tårna!
Och jag tror hon börjar fatta vinken med när man vinkar till henne , för hon ler och ibland så viftar hon med hela armen , som en vink fast mer överdrivet liksom!
Så nu vinkar vi för fullt här hemma, så får vi väll se om hon fortsätter med det, då vet man ju att hon fattar :P
Det är så himla kul att se henne utvecklas, det händer verkligen saker VARJE dag!
 
Krypandet går också framåt , men hon kommer inte speciellt lång framåt, det blir mest snurrar och rullningar, men hon gör riktiga armhävningar och blir sur som tusan för att hon inte kommer framåt, haha!
Sen skakar hon på huvudet hela tiden typ , när hon leker, och ibland när man pratar med henne!
Så säger jag typ: Är du söt Ellie?
Då skakar hon på huvudet, haha!
 
Mitt lilla hjärta, som inte är så liten längre <3

Underbara sol!

Idag har vi ju helt UNDERBART väder!!
Vi vaknade och Ellie sov hela natten igen , så det verkar hålla i sig :D
Vi åt frukost och hon fick sin gröt , och sen åkte vi hem till min pappa och dom åkte ut med båten , och vi låg kvar och lekte på gräset, och jag solade!
Sen somnade Ellie i 1 timme, så jag passade på att ligga i solen då, och sen var vi i skuggan när hon vaknade!
Hon verkligen njöt av att ligga där på filten , och hon reagerade verkligen när det rörde sig någonstans , typ träden när det blåse, och så flög det förbi 4 fjärilar och hennes ögon blev stora som golfbollar  :P
 
Plockade 4st mogna jordgubbar i pappas rabatt, åt lunch, drack flädersaft och bara njöt!
Här hemma ser det ut som f*n , men det skiter jag i nu på dagarna , för det är såååå fint väder, och då tänker inte jag vara inne iaf!
Sånt kan man grejja med på kvällen ;)
 
Snart slutar Conny och då blir det "fredagsmacka" till middag, Nygräddade baguetter, rostbiff, mozzarella, gurka , tomat, avocado och beasås! SJUKT GOTT! Prova ;)
Här kommer några bilder från idag , Ellie hade sin nya jumpsuit från Newbie idag, älskar den , så himla fin , och skönt att den är sval!

Stor eloge

Till den här kvinnan!
 
Vilken hjälte!!!
 
Skulle säkert gjort precis samma sak , om man hade mjölk vid det tillfället!
Vad ska man annars göra, låta barnet dö? Knappast!!
Kvinnan med bebisen!

Det blev en dag på stranden

Inatt var tredje gången gillt då , hon sov hela natten igen!
Somnade 23 och sov till 7, åt och somnade om till 9.45 :)
Sweet!!
 
Sen ringde Linda i mammagruppen och jag gick hem dit och mötte henne och Elin , sen knallade vi till stranden och hängde i några timmar! Solade , jag åt lunch, snackade och barnen lekte på filtarna!
Var jättemysigt!
När vi kom hem igen så ringde Conny och sa att han var på g hem , så Ellie fick sin mat, lasagne idag och sen blåbärspure, Smarrigt tyckte hon!
Och vi åt skogssvampssoppa med stekta champinjoner till, och knäckebröd med ost!
 
Vi kollade precis klart på filmen Black Death, som handlade om pesten , var väll helt ok, men såna filmer är inte riktigt min stil , jag är mer en "dear john , dagboken och the holiday" tjej likom ;) Och Disney!!
 
Imorgon har jag faktiskt inga planer, får se hur vädret blir, om det är fint så åker jag nog hem till min pappa, eller går och lägger oss på en filt någonstans! :)
 
Ellie rusar runt i sin gåstol och skriker DADADADADA, GAGAGAGA, MAMAMAMAMA! Haha , ser så kul ut!
Jag tänkte hoppa in i en dusch, och kör nog hela kittet idag, hårinpackning, bodyscrub och ansiktsmask!
 
Hörs imorgon, PUSS
Ellie på stranden, och blåbärsmonstret! :)

Toker eller Ellie?

Iaf bakifrån :P hihi

Bebis? Nej , barn!

Tänkte på det imorse när vi vaknade, att gud vad stor hon har blivit, både på längd och vikt :P
Nu är hon ingen liten bebis längre, hon är ett litet barn ju!
 
Älskar hennes små tjockislår, hihi , dom är så himla gosiga!!
Och dubbelhakan :P Men hon har ju haft det sen dag 1 så :P

Usch

Klickade runt på olika bloggar, och hittade en blogg för några veckor sedan , och hennes dotter dog i plötslig spädbarnsdöd, 10 veckor gammal!
Och på hennes blogg var det en tjej som hade kommenterat, och hennes dotter dog i magen, och hon fick föda som vanligt, men bebisen var ju död när hon kom ut!
 
Asså , det finns inga ord, HUR klarar man något sådant?
Bara tanken på att förlora Ellie gör mig så ledsen , jag vet inte vad jag skulle göra!
Vet inte vad som är mest hemskt, att förlora sin dotter efter 10 veckor , när man lärt känna sitt barn , och haft fina stunder, eller att behöva föda ett dött barn , och inte alls få ta hem den och lära känna den?
 
Jag är så tacksam över Ellie, och det här med att ta vara på tiden , och njuta av nuet, blir mer och mer självklart!<3
 
Mimmi-Änglamamma till Lilly
Och
Lina-Mamma till Vincent och änglamamma till Emilia
 
Stor eloge till er, som tar er igenom det här , och jag beklagar VERKLIGEN sorgen!
Kram till er!

Ny vecka

Godmorgon :)
Andra natten i rad som hon sov hela natten utan att vakna, somnade 23 och vaknade 8 imorse, Underbart!
Fast det skulle ju inte skada om hon somnade runt 9 senast, men men , hon var astrött vid 7 igårkväll , så vi la henne för natten efter välling , pyjamas och tandbortsning, och hon somnade men vaknade vid 8 igen!
Det som är positivt är ju att hon sover gott hela natten , och vaknar inte vid 6:P Peppar peppar!
 
Conny är på jobbet, han åkte vid halv 6 imorse, och vet inte hur länge han jobbar, men absolut senast 19 iaf, sen blir det ugnsbakad lax med vitlök och örterphiladelphia med pasta(eller potatis, får se), och sen kanske vi spelar lite skylanders:D Det är superkul , som när man var liten och spelade Spyro , fast mycket roligare!
Ungarna kommer ju bli helt till sig när dom ser att vi köpt nya gubbar, hihi!
 
Solen sken som bara den imorse, men nu ser det lite halvmolnigt ut, men när Ellie vaknar så går vi ut, och om det är skönt ute så lägger vi oss i gräset på en filt och myser!
 
Vi hörs senare, Puss!
Min gosing imorse, hon är SÅ GLAD på morgonen!

Sill & Potäter

När vi kom hem från farsta så fixade vi iordning lite sill och potatis , mycket gott så här på sommaren tycker vi!
Vi brukar äta sill ganska så ofta på sommaren , sitta på balkongen och mysa!
 
Och den här sommaren har vi ju Ellie som sällskap också , mycket trevligt :D
 
Vi åt sill , och Ellie fick sitta i sin stol med oss och äta sin gröt, det var skönt att sitta ute tyckte hon , mycket fint att kolla på och blommorna ville hon mer än gärna ta :P
 
Imorgon återgår vi till vardagen här hemma, grabbarna är hos sin mamma, och conny jobbar så mycket han kan , för på fredag morgon, tiiiiidigt åker han och patrik ut till Arlanda, och tar flyget till Amsterdam där dom ska gå på Sensation white, blir säkert kul för dom , sist var 2008, fast då var det sensation black!
 
Jag åker hem till min mamma på lördagen och sover kvar där med Ellie, och vi ska ha en riktig tjejkväll, tar med Dear John och Dagboken, och god mat, lite vin kanske mamma?? :)
Och så ska vi bara vara, MYS!!
Hon är verkligen mitt ALLT!! Min lilla grötfisa! Skulle göra allt för dig mitt hjärta, och jag är så glad att du kom till oss!
Älskar dig mer än allt i universum!<3

Farsta centrum

Det blev en tur till centrum trots allt!
Hittade 2 st BH till mig , som passar ;)
Hittade också en skallra till Ellie , från teddykompaniet, samma som hennes speldosa, giraffen, och den heter nu Norman som i Madagaskar!
Och en liten uppblåsbar babypool som hon kan ha på landet sen, 3 nya smörknivar, 1 hushållspappershållare, och 5 nya Skylandersgubbar!
Skylanders är Spyro , den där lilla draken, skitcoolt spel , man har som en plattform på bordet, och sen sätter man på den gubben man vill vara , och alla har olika "krafter" som behövs på olika stadium i spelet, askul :D

God dagens

Inatt sov Ellie hela natten , grymt skönt!
22-07.. ibland chockar hon och gör så , och då njuter man av en hel natts sömn ;)
 
Det var 25 grader på balkongen imorse vid 8, sjukt skönt!!
Vi dukade upp härlig helgfrukost med allt man kan tänka sig , yoghurt, färska jordgubbar, musli, ägg, mackor, te, juice, och varm choklad till barnen!
Så härligt att starta dagen så , och Ellie satt och gjorde oss sällskap och fick gröt.. :)
 
Nu sitter jag här i bikini , solade en stund på balkongen , men nu har solen gått i moln igen :/ tråkigt!!
Om ett tag ska barnen hem till sin mamma, och om vi hinner då så åker vi en sväng till farsta , måste köpa nya BH till mig, har bara 2 st som passar nu när jag inte ammar längre!
 
Efter frukosten så sänkte vi även spjälsängen , så nu sover hon på lägsta planet :)
Hörs senare!!
Kramis

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0