Hemma igen!

Nu är jag hemma i stockholm igen efter en mysig helg på landet i Hälsingland!

Det var ju inte en rolig anledning att åka dit men vi hade så mysigt ändå , alla var samlade..
fredagen så var det begravningen och den var jättefin och kyrkan var också jättefin, massa blommor osv..
På kvällen så åt vi grillad fläskfilé med potatisgratäng och sallad och sen kollade vi på Lets dance!


lördagen så åt vi frukost och sen tog jag och oscar en spark och åkte ut på isen där bosse var och borrade hål så vi kunde pimpla , vi fick ingen firre men det var mysigt! Sen så åkte Linnea och Vickan fyrhjuling bort på andra sidan sjön och sen stannade den och dom höll in bromsen istället för gasen så de var inte så konstigt haha!
Sen vände dom och jag hoppade upp och fick köra också , SKITKUL var det ju , körde jättesnabbt ;)

När vi kom tillbaka till huset så hade bosse gjort upp eld och mamma kom ut med potatis, kött och korv och köttbullar så grillade vi egen pyttipanna på en stor stekplatta över elden, så satt vi ute i flera timmar och mös!
På kvällen så blev det wienersnitzel med potatismos och rödvinssås, så GOTT!
Sen spelade hela gänget spelet med andra ord, det måste jag köpa för det var asroligt!


Och idag var det plötsligt söndag och vi tog bilen och styrde upp mot stockholm och nu är jag hemma hos min älskling som stannade hemma med barnen när jag var uppe!

Här får ni ett bildregn från helgen!

Jag verkligen ÄLSKAR att vara på landet både sommar och vinter, det är så himla fridfullt där , inga bilar, tåg , bussar och massa männsikor, bara nära och kära och fåglar, rävar, kossor och hästar, LOVE IT!

Landet!

Hej på er, jag vet jag är inte världens bästa uppdaterare, men det har inte hänt så värst mycket!

Jobbade hela helgen och och måndag tisdag den här veckan, och idag har jag varit ledig, skönt!
Conny var ledig idag också så vi fick lite ensamtid idag innan barnen kom hem från skola/dagis :)

Imorgon så åker jag upp till landet med mamma och co, och på fredag så är det begravningen! Kommer bli jobbigt men det är det ju alltid med begravningar..
Jag har inte varit på så många ( tack och lov ) men den första jag var på var min gammelmormor och då var jag inte så gammal.. sen var det min mormor och det är nog det värsta jag varit med om, min mormor och jag har alltid haft en väldigt fin och nära relation så den var tung.. sen var jag på min morfars bästa kompis begravning, och han hade sin husvagn bredvid morfar och hade haft det innan jag föddes och jag spenderade mina somrar nere i husvagnen med mormor och morfar!


Idag var jag i farsta en snabbis och fixade svarta strumpbyxor och hittade ett svart midjeskärp på rea för 20:- som jag ska ha till min svarta klänning på fredag!
Förutom begravningen så ska det bli mysigt att åka till landet och få mysa med mamma och co lite, och oscar min lilla skatt! <3


Imorgon är jag hemma med äldsta killen innan jag åker till mamma för avfärd, sen kommer Conny hem tidigare och tar över, så stannar han hemma med barnen och jag kommer hem på söndag!

Slänger in en bild på oss vid matbordet från idag , Tjingeling!


Bad update!

Sorry, varit mycket dom senaste dagarna!

Jobbade till stängning på alla hjärtans dag och när jag kom hem stod min kära man i dörröppningen med en present till mig.... och det var en IPHONE! :D
Jag blev jätteglad , men vi sa att vi inte skulle köpa något speciellt till varandra men jag har funderat på en iphone ganska länge men aldrig fått tummen ur röven ( som natta skulle säga ;) ) så han fixade den till mig , det är ju abonnemang så jag betalar ju själv varje månad!

I tisdags morse när jag var på väg till jobbet så halkade jag på isen och trampade snett så foten gjorde jätte jätte ont hela dagen och blev jättesvullen och blå/grön, så sofie på mitt jobb hjälpte mig att linda den på rätt sätt och jag ringe till närakuten i handen och fick en tid igår kl.8... som tur var hade jag inte brutit den och inga sprickor heller, men en riktig ordentlig stukning, vilket inte är så himla kul.. men jag fick ett superbra bandage/strumpa som verkligen stödjer foten så nu gör det inte lika ont längre, utom när man tar på svullnaden!

Fixade naglarna igår också, blev vit glitterfransk med tanke på att jag ska på begravning nästa vecka så kan man ju inte köra lila glitterfransk som jag tänkte göra först , blir snyggast med au naturel!
Slänger in en bild senare!

Nu ska jag ta ett bad, är lite frusen av mig, sen ska jag smörja in foten med lite Heat lotion , så det värmer där det gör ont och är ömt!

Imorgon blir det stängning på jobbet, så SOVMORGON får jag :D

Sov gott, Kramis <3

Alla ♥ Dag!

Hemma hos oss är det alla hjärtans dag VARJE dag, hehe!
Man ska visa att man älskar varandra varje dag tycker jag, men lite kul med sånna här dagar är det ju såklart..

Vi brukar bara köpa blommor eller något sånt till varandra som en symbol!
Idag däremot ska jag jobba ända till 22.15 så vi får mysa när jag kommer hem..

Ha en bra alla hjärtans dag på er och ta hand om dom ni älskar!

Bebisgos!

Han var ju bara helt underbart söt!
Han sov för det mesta och vaknade och fick ligga hos mig , då började han leta efter tutten och fick nappen , då var han nöjd i några minuter men märkte sen att det inte kom något, Plutten!



Han var lite svår att ta kort på men fick lite bilder iaf! :)

Vilken omvändning!

Igår var det snökaos , och nu har det lagt sig och blivit värtsa TOPPENVÄDRET! :D

Och inte nog med det så är det lördag , och vi är hemma hela bunten och myser..
Vi vaknade och låg och mös lite innan vi gick upp , sen åt vi en stooor frukost med te, yoghurt, smörgåsar och ägg!
Sen gick jag ner till centrum där det ligger en liten inredningsbutik och kollade om jag kunde hitta något fint tills imorgon när jag ska åka med pappa och hälsa på min lille kusin Melker, och jag hittade en snuttefilt med ett lejonhvud på och en napphållare med ett lejon på, så söta :)!

Sen klädde vi på oss ordentligt och tog pulkan och gav oss iväg till pulkabacken, och det var skitkul, och barnen älskade det, sen blev det en racingrunda på parkeringen också med pappa som draghäst!

Ikväll blir det kycklingwok med nudlar och hoi sin sås, MUMS!

Ska se till att fota den lille prinsen imorgon också, så får ni se imorgon :)

Ha en jättebra lördag mina vänner! <3

Snökaos!

Jaha, vart ska man börja? Värsta dagen ever typ!

Conny ringde och väckte mig imorse när jag skulle börja min Snoozning, men det blev ingen sån lyx idag inte, så sa han du får nog börja åka nu för tåden är jättesena och alla bussar är inställda!
Jaha tänkte jag , det är ju bara att gå upp då.. fixade mig lite snabbt och skulle ta 8.52 tåget-som kom 9.06, när jag väl kommer till älvsjö så går det fortfarande inga bussar, så jag börjar gå från älvsjö till jobbet , en promenad som tar ca 15-20 minuter på sommaren, idag tog det 35-40 minuter att gå , på oplogade vägar och taxi var ju bara att glömma för det fanns inga lediga!
Kommer fram till jobbet och är dyngsur om fötter och benen, mascara i hela ansiktet och skakar som en räv...hänger upp allt blött på elementet och byter om och fixar makeupen och går ner och börjar jobba.

När jag sen skulle hem så kommer det ingen buss så jag börjar gå och tänkte jaja men den kommer nog på vägen så hoppar jag på den då isåfall... jag går hela vägen till älvsjö, är framme 19.08... väntar på tåget som skulle gått 18.43, och det dök upp 19.47! KUL :D

Köpte en varsin pizza och massa godis som tröst, och semlor hade jag köpt på jobbet också , tjocko smocko här hemma ikväll men det är jag värd, jag har ju trots allt fått en sju helsike träning idag , 1 timmer och 15 minuters snöpulsande är inte fy skam ;)

Trevlig fredag på er mina läsare ! <3

Ledig idag!

Farmor ringde imorse när jag låg och sov , och berättade att min lille kusin ska få heta Melker, hihi tyckte det var gulligt och tänker på en gång på Farbror Melker i saltkråkan. Mycket fint och passar perfekt tycker jag :)

Just nu har jag soff häng med minsta killen och vi tittar på favoritfilmen Kung fu panda , och ska snart bege oss ut en sväng i det fina vädret och ta en prommis upp till skolan och hämta storebror!

Jag tycker det är mysigt när barnen är hemma hos oss, då blir vi som en liten familj och det är mycket mysigare, fast veckorna utan dom är ju precis lika mysiga då det bara är jag och karl hemma , men man saknar barnen då och ser fram emot måndagen när dom kommer :)

Jag har alltid varit så familjär av mig och tycker om sällskap och närhet och barn är så himla mysiga och säger så söta och roliga saker ibland!



För några dagar sen fick jag reda på att min låtsaspappas pappa dog och den 24 åker vi upp till helsingland på begravning , kommer bli jobbigt, alla begravningar är ju jobbiga men dom blir ju extra jobbiga när det är någon nära.
Min lillebror oscar 5 år tror att farfar är i rymden , och han ska bygga ett rymdskepp och åka upp till landet och hämta farmor och sen upp till rymden och hämta farfar! Lille pluttis, barn tänker så annorlunda och ser på saker så lätt..



Ikväll ska jag på hälsokväll hos Maria på mitt jobb, det blir härligt!

Hej så länge!

Check!

Nu är denna vecka slut och jäklar vad slutkörd jag är!
Det var riktigt mycket på jobbet i helgen så den susade förbi..

Nu har vi kollat på Solsidan , jag ÄLSKAR det programmet, det är ju hur underbart som helst! :)

Imorgon börjar jag inte fören 14 och kör stängning till 22.15.
Sen kommer grabbarna hem imorgon men dom träffar jag inte fören på tisdagmorgon för dom sover ju när jag kommer hem, dom små liven!

Snart är det Wallander-Skulden på tv4 och den har jag inte sett så det blir en dusch och lite ansiktsmask och inpackning sen kryper jag upp i sängen och kollar på filmen, kommer antagligen slockna under nyheterna men men.

Tjing tjong! <3

Buzzador!

Nu mina kära vänner vill jag tipsa om en sida där man får hem gratis produkter till sig själv och små prover som man ska dela ut till sina vänner, på jobbet, skola/dagis mammagrupper osv..
Man berättar om produken och ber vännerna prova och se vad dom tycker och sen återkomma med vad dom tyckte om produkten!

Klicka på länken och registrera er! Det är hur bra som helst! :)

http://www.buzzador.com/index.php/sv/?refstr=candia_lover

KRAM<3

En kusin :)

Nu har han kommit till världen , min lille kusin!
Han har inte fått sitt namn ännu men snart så, allt hade gått jättebra och alla mår bra!

Så snart får man gosa och lukta på bebis, MYS!
Grattis till min farbror Mats och hans Annette till eran lilla son! :) <3

Foto: Anne Geddes

Onsdag

Onsdag idag , vilket innebar ledig dag för mig!
Sov till Halv 12 idag , riktigt skönt att få sova ut ordentligt!

Karln var hemma halv 5 idag , och jag slängde ihop en pastagratäng med tonfisk och majs i, riktigt gott!
Han håller på och  bygger om sin "hörna" i vardagsrummet där han har sin dj utrustning och data, kommer bli rikitgt snyggt när det är klart!

Nu-varm choklad på farmor och mosters vis, med kakao och lite socker och livet på BB på kanal 5!

Kram <3


Vilka är ni som läser?

Har ni någon egen blogg?
Kommentera mera! :)

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0