Jobbhelg!

Har jobbat hela långa helgen och det har varit sjukt mycket folk!
Imorse började jag kl.7 , och vi öppnar kl.8 , och i vanliga fall på söndagar så är det dött fram till 10 typ , men jag fick en chock när vi öppnade dörrarna och in väller det ca 15 pappor med sina barn och skulle antagligen handla frukost och blommor och bakelser till sina fruar/mammor! Sött!

Jag åkte hem till mamma idag efter jobbet och åt middag och firade henne med blommor och trisspaket, hon vann 50:-, inte illa pinkat det heller!

Nu har jag bara FYYYYYYYYYYYYYRA arbetsdagar kvar, sen åker vi till kreta!
Åh jag längtar som bara den, ska bli så avkopplande och härligt!

Imorgon ska jag på postansvarigträff på postmuseum i gamla stan innan jobbet, 9-12, får se vad det handlar om , har aldrig varit på den förut.. sen ska jag jobba till 22.15..
Nu tänkte jag faktisk gå och lägga mig , puss & kram så hörs vi nån annan dag!

Veckorna bara flyter på!

Och idag var jag ledig , som vanligt på onsdagar, så jag åkte och tog en snabblunch på tacobar med jennifer, MYS! <3
Gick in på hm också, och hittade ett par shorts, så nu har jag det inför sommaren , kommer köpa fler senare men jag går mest i kjol/klänning, men shorts är skönt när man ska resa, så checka av dom på min handlingslista är gjort!
Sen åkte jag hem igen och gick in på ica, och dom hade ju fått in SVENSK FÄRSKPOTATIS!
Åh herre gud det är ju typ det godaste som finns, jag älskar potatis annars också , men just färskpotatis med dill , en god köttbit och sås, det är ju 100 poäng där!

Jag och Conny hade tänkt gå på bio ikväll men vi tar det en annan dag för det blir så sent, de flesta börjar ju typ 8 , och är ju typ 2 timmar långa så vi tar det en annan dag när båda är lediga!
Sen fick vi ju hem två filmer i brevlådan idag också , från Lovefilm.se, skitbra sätt att hyra film , man väljer filmer själv från deras lager och lägger till i listan , så skickar dom hem 2st åt gången , så kollar man på dom och postar dom sen i brevlådan och när dom har fått dom så postar dom två nya filmer, finns nästan ALLA filmer man kna tänka sig, gamla klassiker och nya filmer! Så ikväll blir det en sån film!

Jag känner mig lite smånojjig inför våran resa till Kreta nästa lördag , ioch med detta askmoln som helt plötsligt kom, och jag hoppas verkligen att det inte förstör våran semester, jag som har längtat så länge efter att åka till ett varmt ställe med god mat och bara vara, men det verkar ju inte vara någon fara, Hoppas jag!

Nu blev det ett blajblaj inlägg här men bättre än inget alls ;)
Hoppas ni också får en mysig kväll , Puss<3

Melkers dop!

Idag har vi varit på Dop, min kusin Melker var den som skulle döpas denna gång!
Och han hade på sig dopklänningen som alla har haft, Min pappa , farbror och faster, jag och min lillebror Eric, mina kusiner Martin och johan och nu Melker.. så farmor har broderat in allas namn med blått på pojkarna och Rosa på mig och min fasters namn! Jättefint!

Dopet gick jättebra och han var så duktig, och efter det åkte vi hem till dom och åt lite mat, det blev västerbottenostpaj med massa sallad och bröd, jättegott!

Nu är vi hemma igen och ikväll blir det bara mys i soffan , så får vi se vad vi hittar på imorgon! :)

Mysig långfrukost!

Åkte hem till mysiga Fanny imorse och åt en mysig långfrukost med nybakat bröd och te och massa smaskens!
Fick också träffa alla deras Nakenkatter, och dom var ju helt underbara.. keligare katter får man nog leta efter, dom var som små papegojjor och satt hela tiden i knät eller på axeln, så när vi skulle äta stängde vi in en av dom som hoppade upp hela tiden , och det lät som att han skulle riva hela lägenheten för han ville ju bara gosa med oss , haha.. sötnos! En sån skulle man ha hemma!

När jag kom hem igen så hämtade vi barnen från skola/dagis och tog bilen till Farsta C och köpte ett par tygskor till mig och bodybutter från The body shop , älskar deras produkter, och en adressficka som ska sitta på mig resväska när vi drar!
Sen gick jag först ner och klippte mig , blev jättebra och sen gick Conny ner för vi ska på dop på Lördag så man måste ju vara lite fin liksom :)

Måste köpa lite shorts och sånt också kom jag på , innan vi drar, har massa kjolar och klänningar men typ bara 1 par shorts.. ska införskaffas snarast!

Nu ska jag göra en kopp te i min stora mugg och bänka mig framför efterlyst och se vad det är för skurkar idag :P

Hoppas ni får en mysig kväll! <3

Och Tack Fanny för en underbar frukostdejt, det var jättemysigt! <3 :)

Blommor på balkongen!

Nu har jag jobbat och jobbat och jobbat hela veckan , var ledig i onsdags och Conny också , så vi åkte till farsta och kollade lite och köpte med oss en varsin saffranspasta sallad och åkte till Ågesta Gård och satt där i sommarvärmen och mös, lyssnade på musik och bara njöt av varandras sällskap! <3

Jobbhelgen har flutit på bra, inte så mycket folk som det brukar, men de är ju helgen innan barnbidrag så de är ju inte så konstigt kanske...
Passade på att storhandla lite inför veckan när barnen kommer hem till oss, och köpte även massa blommor , kommer bli fler om jag känner mig själv rätt!
Så det har jag pysslat med sen vi kom hem , tänkte lite fel iaf gällande planteringsjorden , köpte 3 säckar, och det gick bara åt 1 haha!
Kan man spara dom tills typ nästa sommar i källaren? Annars får jag nog lämna tillbaka dom..

Här kommer ett blommigt bildregn från våran balkong!



Nu ska vi faktiskt gå och köpa PIZZA! Med mycket mozzarella och champinjoner!
Puss & Kram <3

Ombyggnad pågår!

Jag har ju glömt att berätta att vi håller på med en STOR ombyggnad på jobbet, allt ska flyttas på och kablar och sladdar och gud vet vad ska dras om , kassorna ska flyttas och Kronans Droghandel öppnade bredvid oss , så just nu jobbar jag på en byggarbetsplats... det kommer ju bli så Jäkla bra när det är klart känns det som men idag tog priset kan jag säga!

Byggjobbarnas truckar var överallt , och gärna precis där jag var, alla spelmaskinerna stängdes av, och kassorna i kundtjänst i typ 2 timmar, så vi hade bara 1 kassa som fungerade... och sen när dom hade åkt hem så visade det sig att en av dom fortfarande inte funkade som den skulle, och inget internet så många av våra tjänster som vi hjälper kunderna med gick ju inte då man oftast måste vara uppkopplad på nätet!
Och mitt i den här röran så kom det en dam från posten som skulle vara med oss en dag för att se om vi behövde hjälp med något eller om vi hade några frågor! Inte bästa dagen för det kanske , men men det gick ju bra iaf!

Till min glada överraskning så stannade Conny kvar tills jag slutade vid 19, så åkte vi till Grekiska kolgrillen och åt middag på deras uteservering i solen , SÅ mysigt, och idag firar vi ju faktiskt 2,5 år tillsammans!

Imorgon är vi lediga båda två och ska åka till Farsta bla och kolla lite och sen kanske vi tar bilen till Ågesta och tar en fika vid vattnet!

Jag älskar dig min Prins! <3

Med dom orden tackar jag för mig , sov gott!

Äntligen hemma!

Var mysigt att träffa Mamma, Bosse och Oscar igen , fick 2 st linnen som var hur söta som helst!
Kan lägga upp en bild imorgon!

Dom visade massa kort som dom tagit i Malaysia och på Borneo, och kuala lumpur..såg så härligt ut!
Så hade dom varit på ett rehabliteringscenter för orangutanger, dom är ju så jäkla söta så man dör , speciellt dom små bebisarna! Skulle vilja ha en sån som husdjur, hihi..

Imorgon är det en ny vecka och barnen ska hem till sin mamma , och vi ska jobba hela veckan utom onsdag då vi båda två är lediga , skönt!

Sen har vi planerat lite inför semestern också, vi har ju 28,29,30 och 31.. och 28 och 30 har vi barnen så v.30 åker vi upp till Hälsingland med barnen till Mammas landställe och myser lite , och v.29 åker jag och conny ner till Natta och johan i skåne och hälsar på dom och myser lite där.. och dom andra 2 veckorna är bara fritt fram för sol bad och äventyr!

Den 4 juni åker ju Jag, Conny , Patrik och Mikaela till Kreta i en vecka, ska bli såååå skönt , kanske jag inte känner mig så blek bredvid min pepparkaka till mamma! ;)

Nu blir det Vaniljte och Film! <3

Lördag!

Gud så härligt med helg, just nu sitter jag på balkongen i solen med några tidningar och bara njuter!
Vi ska väll gå till lekparken eller nått liknande snart, och imorgon ska vi hem till min mamma , som varit borta i 3 veckor nu, och är säkert brun som en pepparkaka, inte alls avis ;)

Hoppas ni får en härlig lördag! <3

Leo är hemma!

typ precis efter jag hade skrivit inlägget innan , så ringer det en tjej från en återvinningsanläggning utanför Gustavsberg, Skevik/lagnö som hade tagit in Leo!
Då har han hoppat ner i en container i högdalens industriområde och den åkte sen till dom där dom skrotar och återvinner det som är i containrarna.. och då smet han ut och gick fram till deras kontor och "knackade" på så släppte dom in honom och sökte på numret i örat och ringde upp mig.. så jag hoppade in i bilen och körde ut dit och hämtade hem honom!
När han kom hem till Connys mamma och pappa där han bodde innan han smet så kikade han runt lite i hallen och Elsa ( honkatten ) rusade fram direkt och nosade honom överallt och sen fräste hon åt honom lite typ som att hon sa " var fan har du varit , jag har väntat på dig i över 6 månader " haha, sen rusade han ut i köket och SLUKADE verkligen i sig maten och var så sjukt kelig så han visste knappt vart han skulle ta vägen , lilla pluttis!

Det känns så himla bra att han är hemma igen , nu ska han till veterinären på kontroll och sen ska han avmaskas, gud vet vad han har ätit!
Han kommer sova så gott inatt med ordentlig mat i magen och varmt och skönt med filtar och Elsa, och Gustav , den nya katten..blir spännande att se hur dom kommer överens!

Nu ska jag också krypa ner i sängen , Godnatt!

Fortfarande ingen Leo..

Men om hon inte ringer så får jag åka och leta efter honom ,men det är ju så stort där dom hittade honom så..

Jag provade ett shampoo förut, respons nektar, som man hade när man var liten men nu har det inte funkat på mitt hår och det känns smutsigt på en gång känns det som , så nu bytte jag igen.. till Loreal nutri gloss, och det har jag haft förut och glömt hur GOTT det luktar, man vill ju inte skölja ur det! haha

För övrigt så måste jag klippa mig nästa löning, om 10 dagar.. nu är det så långt så det går inte att göra något med det..
Nu har jag precis hämtat Alexander och nu kollar han på filmen Ugllornas legend eller vad den nu hette, ganska bra film , han gillar den!

När vi får lön ska jag fixa balkongen också , iår ska jag ha MASSA blommor och krukor så det bli mysigt att sitta där ute och äta osv!

Nu sitter jag och kollar på Oprah, och fy fan , det handlar om 2 tvillingflickor som blev sexuellt utnyttjade av sina 2 äldre bröder, VARJE dag ,det började när dom var 5 år gamla och när dom berättade för sin pappa så började han också våldta dom , så jävla sjukt.. hur kan man ge sig på sina egna barn och syskon , då är man ju riktigt störd i huvudet!
Och tyvärr är det tydligen ganska vanligt, men det uppmärksammas inte!
Tillslut så gick flickorna hem till sin granne efter flera år av övergrepp och berättade och grannen polisanmälde det då och dom 3 åkte in i fängelse.. och det sjuka är att mamman gjorde INGET!

Ja vad säger man , det finns så sjuka människor i världen att man blir alldeles mörkrädd!

På lördag kväll kommer Mamma, bosse och oscar hem från Malaysia, dom har varit borta i 3 veckor , och snart åker vi också iväg till värmen , fast bara i en vecka men det ska bli sååå skönt att komma iväg.. Kreta here we come! <3


Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0