Leo

Mina katter bor ju hos mina svärföräldrar då jag jobbar nästan hela tiden, och hans pappa är ju pensionär och är hemma så dom får sällskap heeela dagen... men för 6 månader sen så hoppade Leo ut genom balkongen och när Sören skulle ner och hämta honom så sprang han iväg, och trots letande och lappar och gud vet allt så hittade vi aldrig honom..
Igår när vi satt i soffan och kollade på film jag och Conny så ringde telefonen , jag svarade och då var det en dam och hennes dotter som ringde och frågade om jag hade en katt som hette Leo med chipnr 1022j? Och det är ju min Leo det , som dom hade hittat i högdalens industriområde, och där har han varit dom senaste 2 månaderna så hennes dotter har gett honom mat när hon varit på jobbet och han fortsätter ju därför att komma tillbaka...
Så hon skulle fånga honom när hon matade honom nästa gång!
Det finns änglar på jorden!

Jag var 100% säker på att han var död, min lilla kisse har alltså klarat heeela långa kalla svåra vintern ute, trots att han är innekatt.. lilla pluttisen..
Och när han sprang bort så blev min andra katt Elsa väldigt deppig och gick runt och letade efter Leo, så då köpte vi en ny kille till henne som heter Gustav.. så nu kommer dom bli 3 st!

Så nu sitter jag och väntar på samtalet där hon säger att hon har fångat in Leo , då är det bara att åka och hämta hem honom :) <3

Nu ska jag snart åka och jobba , ända till 22.15!

Ledig!

Tänkte gå upp vid 8 och gå ut på balkongen och sola imorse men det var ju ingen sol :(
Men men , då fick jag ju sova mera iofs, skönt det också!

Tittade på Våra bästa år imorse, haha , och det kan ju typ gå 2 år utan att man kollar och man är fortfarande med i matchen, det händer ju typ inget alls , det har ju gått på tv i mer än 20 år typ.. sjukt ju , men ändå så är det ganska bra haha!

Har haft en riktig slödag idag , körde igång en tvättmaskin och satte på filmen The back-up plan med Jennifer Lopez, den var faktiskt bra, hon träffar aldrig mr.right och bestämmer sig för att skaffa barn på egen hand, så hon går till en spermabank och blir gravid, och SJÄLVKLART så träffar hon mr.right precis då! Väldigt rolig och gullig film!

Conny slutar om 1 timme typ så ska vi ha taco-kväll och filmmys (om han inte vill se fotboll)
Jag är så himla glad att jag har träffat den rätte, han gör mig så lycklig och glad, och det pirrar fortfarande i magen efter 2,5 år när han ler mot mig, han är mitt allt och min framtid!
<3

Härliga helg!

Vi har haft en helt underbar helg här hemma, trevlig påsklunch på lördagen hemma hos oss och barnen fick leta efter sina ägg som "påskharen" hade varit här och gömt, och det var total lycka när dom hittade 2 st ägg var!
Sen åkte jag över till min farmor och skulle överraska alla som var där , min faster och mina 2 kusiner Johan och Martin, min farbror och hans tjej med min lilla kusin Melker som nu är 3 månader (så himla charmig) och pappa och lena! Pappa visste ju iofs att jag skulle komma men alla andra blev glatt överraskade! :)

Idag började vi dagen med en skön sovmorgon till 10, och sen en frukost på det , sen drog vi på oss kläderna och solglajjorna och promenerade ut till en sjö i närheten och matade kanadagäss och änder med digestivekex och vi fikade och drack saft.. sen på vägen hem stannade vi i lekparken där barnen roade sig själva och vi vuxna satt i solen och njöt! Härligt att sommaren bara kommer närmare och närmare!

Efter promenaden och lekparken tog jag bilen hem till pappa och hämtade min systemkamera som jag köpt av honom, och har lekt lite med den nu på kvällen och shit vilken bra bildkvalitet det blir , man ser verkligen skillnad på vanlig diditalkamera och systemkamera! Ska bli kul och ha den nu framöver! :)

Här kommer ett bildregn från våran dag!


Ikväll ska vi bara ta det lugnt , och äta ostkaka med grädde och sylt , hur gott som helst!
Kram så länge <3

Glad påsk!

Det känns verkligen som att det är söndag idag , skönt att det inte är det!

Idag har vi börjat dagen med frukost och sen städning för vi får besök hit om ca 1 timme, då kommer Connys mamma och pappa hit och äter lite påsk lunch med oss och barnen..
Sen passade jag på att gömma barnens påskägg när dom städade sitt rum så dom ska få leta efter äggen efter maten, ;)
Vi fick en påskpresent av jobbet, och det var 2 kilo lösviktsgodis var, och alltså fick vi 4 kilo totalt, conny fick 2 och jag fick 2, så vi har ganska mycket godis hemma nu , haha!

Idag blir det allt möjligt gott, Svärmor har fixat Janssons frestelse och sen blir det lax, prinskorv, köttbullar skagenröra, kräftröra, ägg med räkor och majjo, sill, rödbetsallad och massa annat smaksens!
Sen skadar det ju inte att det är toppenväder ute på köpet, härligt!
Nu ska jag ner och handla påskmust och rödbetsallad som Conny glömde handla..

Glad påsk alla mina vänner! <3

Skärtorsdag!

Idag var vi MÅNGA på jobbet, och det var perfekt för man märkte knappt av att det var mycket folk för det var så bra med personal!
Vi fick påsklunch också , och 2 KILO lösviktsgodis i påskpresent, hehe , tackar!
Och jag och Conny jobbar ju på samma ställe så vi fick alltså 4 KILO godis , fatta hur mycket godis det är.. kommer ju rulla fram tillslut.. tur att det finns 2 barn här hemma som ska få ett varsitt stort påskägg fast det får dom på lördag!

Nu sitter jag och varvar ner i soffan lite och kollar på Die Hard 4.0, den är fan grymt cool ju, och mannen här bredvid mig har somnat typ 48 gånger, och varje gång man frågar : "sover du?" så får man till svar "*snark* nej då, jag vilar bara" haha , sötnos då!

Sista jobbdagen imorgon då , sen är vi lediga lördag och söndag, och på lördag kommer svärisarna och min kära bror hit på påsklunch, trevlans!

Godnatt på er <3

Synsam

Ledig idag som vanligt på onsdagar, och det är verkligen GULD värt..

Var förbi Nagelbaren där jag fixat mina naglar det senaste året och var idag tvungen att ta bort dom pga jobb, då vi inte får ha långa naglar längre, det suger lite men det är bara att göra det!
Tänkte faktiskt ändå ta bort dom för det kostar ändå 700:- i månaden och nu har vi ju köpt bil och det finns massa annat kul man kan lägga dom pengarna på faktiskt... ganska skönt med korta naglar igen!

Sen kom minsta killen hem hit efter 12, han hade varit på rutinkoll hos BVC med sin mamma och precis innan dom kom så fick jag sms från synsam, som jag ringde igår och sa att jag behövde nya linser, men min styrka hade dom inte hemma så hon fick beställa , och i smset stod det att dom nu fanns och hämta! Hejja synsam, 1 dag tog det, ganska shysst tyckte jag så vi åkte tåg till handen och hämtade ut dom så nu har jag linser för 6 månader hemma!



Jaha, vad händer annars då?
Jag och Conny har fått dille på chokladpudding dom senaste veckorna, fy tusan vad det är GOTT! Kan äta det varje dag känns det som , fast det är ju inte så bra kanske men , jag skulle kunna göra det för det är så gott, gärna med en klick grädde till men det brukar vi skippa..

Mamma ringde mig idag från Malaysia och sa att hon hade tappat sin mobil och att jag skulle hjälpa henne med att ringa och spärra SIMkortet, så jag gjorde det åt min kära mamma.. Man blev ju lite nojjig när man svarade på ett dolt nummer och det är mamma som ringer från andra sidan jordklotet, trodde att det hade hänt något allvarligt!


Nej nu ska jag duscha och sen blir det Efterlyst på 3an men CHOKLADPUDDING!
Här kommer två bilder på olika naglar jag haft, mina egna naglar med förstärkning!


Sweet dreams! <3

Back on track!

Nästan iaf, jag hostar fortfarande som en galning och snorar men men , det går väll över!
Jobbade iaf idag vilket var skönt , så tråkigt att vara hemma och inte göra något!

Kom hem runt 20 i elva, och var hungrig så jag rostade 2 st lingongrova, och gud vad det var gott, en kopp te till de också och man har en 10 poängare ;)

Nu väntar sängen och säkert tv en stund , spelade in En unge i minuten som jag tänkte kolla på också, så himla härlig serie , love it! <3

God natt <3

Sjukling!

Sorry för dålig uppdatering!
Jag är hemma och är sjuk , och det är inte kul alls!

Var ledig i onsdags och hade en mysig ledig dag med hjärtat, och vaknade på torsdagen med ont i halsen men gick och jobbade iaf.. och under dagen så smög sig febern på mig och hostan lika så.. så på kvällen var jag däckad och mådde piss, var hemma igår och idag och blir hemma imorgon också!
Sen kräks jag alltid när jag får feber så jag har inte fått behålla något sen i torsdags, så jag har gått ner 3 kilo iaf, haha ;)
Nu ikväll är första gången jag fick behålla det jag ätit, det blev en barnmatsburk, kalops, Perfekt när man har varit magsjuk eller dålig för maten är så mild och bra för magen!

Imorgon är sista dagen innan barnen kommer så det var ju bra att jag blev sjuk nu och inte nästa vecka så dom slapp bli smittade!
Hatar att vara hemma och va sjuk , det är så TRÅKIGT! Det går inget bra på TV och alla filmer man har hemma har man redan sett, hjärtat jobbar så det är ingen hemma och "pysslar" om mig eller hjälper mig med saker ( Hämta blåbärssoppa, vatten och en skorpa ) och när man reser sig ur sängen så vänder man halvägs ut till köket för att typ svimma på sängen och krypa upp där!

Nej nu mår jag iaf mycket bättre och febern är borta och hostan är på väg bort den med :) Don´t come back!

Mamma och CO har det iaf bra, dom landade på Borneo imorse svensk tid och skulle gå och bada sa hon, lät lite skönare än min säng och nerdragna rullgardiner måste jag säga! Älskar er, var försiktiga på eran 3 veckors resa!<3


Vi hörs imorgon mina vänner, ha en bra kväll! <3

Måndag!

Och en ny vecka har startat, en barnfi vecka för våran del då barnen går till sin mamma idag!

Ska passa på att mysa extra mycket med Conny den här veckan :)

Nu ska jag snart åka och jobba , jobbar till halv elva ikväll , och det brukar gå fort faktiskt.. hade världens huvudvärk imorse när jag vaknade men nu är den borta :)

Ha en bra dag allihopa!

Nu är våren här på riktigt!

Och det är ju helt underbart!
Vi började dagen med en rejäl söndagsfrukost och sen tog barnen cykel/sparkcykel och styrde mot lekparken...

Vi var ute i över 2 timmar och bara njöt av solen, iallafall vi vuxna.. sen så hittade Jonathan en sopborste så conny började sopa en "bana" runt hela lekparken som barnen sen cyklade runt hur många gånger som helst och tyckte det var jätteroligt! Såpbubblor hade vi också med oss och man behövde bara hålla upp den så gjorde vinden allt jobb så det kom massa bubblor!

Och sen begav vi oss hemåt och hittade MASSA krokusar i rabatterna och vägkanterna och det är då man vet att våren ÄNTLIGEN är här, efter nästan 6 månader med snö, :D

Nu kollar barnen på Kung fu Panda( som dom säkert har sett 3 miljoner gånger totalt, men den är lika bra varje gång tydligen ) och Conny kollar på fotbollen och jag bloggar, skönt att bara ta det lungt en stund!

Snart ska jag börja med dagens middag , det blir Lax teriyaki med nudlar och sesamfrön, SÅ GOTT!
Sen blir det söndagsmys i soffan med Stockholm-Båstad och något gott blir det säkert! Ha en trevlig kväll mina vänner! <3

Äntligen Fredag!

Så himla härligt med fredag, och jag har haft en riktigt bra dag hittills! :)
Jobbdagen gick fort som tusan och plötsligt var klockan sex och jag fick gå hem , Jippi!
När jag kom hem så möttes jag av 3 glada killar hemma , 2 små barn som pratade i munnen på varandra och berättade vad dom hade gjort idag och min kära! MYS!

Nu sitter vi här hela familjen och har lite fredagsmys med godis och Robin Hood och täcke i soffan och myskläderna på, Check!


Det är så mysigt att ha barnen hemma då jag älskar barnfilmer, hehe.. och då kan man ju kolla på dom utan att känna sig "barnslig".. Och just nu håller jag på att köpa upp mig på alla Disneys klassiker som kom ut när jag själv var liten , så som Snövit, Micke och Molle , Robin Hood, Alladin, skönheten och odjuret, Lilla sjöjungfrun och alla dom där som är såååå himla bra! Det är ju kul att ha för barnen älskar dom också.. Visst är Disneys nya filmer också bra men det är inte samma sak som förr, haha med risk att låta som en gammal tant ( Det var bättre förr )

På tal om tanter så var det en 91 årig tant som handlade hos mig idag och hon pratade ganska mycket och sa saker som "ja du det är inte långt kvar nu" och "det är jobbigt att vara så gammal", och då blev jag lite sådär förvirrad, vad svarar man när en liten 91 årig tant står framför en och påstår att hon kommer dö snart?

Nu blev det ett lite virrigt inlägg här men bättre än inget alls! ;)
Ha en mysig fredag mina vänner <3

Onsdag!

Och ledig som vanligt! Jobbade hela helgen och jobbade till 22.15 både igår ocg i måndags så nu är jag lite småtrött.. skönt att vara hemma och slappa lite då!

Just nu sitter jag och lill killen och tittar på Wall-e och myser, och snart så kommer conny hem med jonathan och då blir det pannkakor, är så himla sugen på det och har varit i flera dagar nu så ikväll slår vi till! :)

Har för övrigt en ny favorit godis , ( jag ska sluta med godis egentligen men men ) haha..den var riktigt god och jag som inte ens brukar gilla mörk choklad blev positivt överraskad! Anthon Bergs Sea salt and almond rekommenderas starkt!

Annars rullar det på som vanligt och snart är det vår på riktigt, och det märks verkligen, så himla skönt , det är lättare att gå upp på morgonen och man känner sig piggare på dagarna också..
I helgen så kommer mamma över på en fika med Oscar så barnen kan leka lite innan mamma, bosse och oscar åker till Malaysia och borneo i 3 veckor ( man är ju inte lite avis )

Snart börjar nog träden att blomma och blommorna växa upp ur rabatterna! Och nästa månad tror jag att jag ska börja fixa på balkongen lite med massa blommor och växter!



Ha en bra onsdag mina vänner!

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0