Gravid vecka 32(31+0)

Igår gick vi in i vecka 32, hann inte lägga in det igår så här kommer det :) Nu börjar jag verkligen bli tung, och de känns i fötter och rygg, och det börjar bli ordentligt trångt där inne för henne..hon putar ut med rumpan hela tiden och tar stöd med fötterna i sidan på magen , och sparkar på revbenen också, gör ont ibland men det får man ta :) Läääääängtar! Idag är det också exakt 2 månader kvar till BF, 31 december <3

Mamma

Din livmoders översta del finns nu c:a 13 cm ovanför naveln. Nu när bebisen vuxit sig så stor och livmodern är högre i buken kan du märka av en ny upplevelse: när bebisen ligger uppochner i mage kan den sparka uppåt och träffa dina revben. Trycket kan göra att det känns ömt, särskilt om bebisen fastnar med en fot mellan revbenen. Du kan delvis förhindra detta genom att sitta upp så mycket som möjligt.

Då bebisens behov av vitaminer och mineraler är större än någonsin nu så bör du fortsätta att äta ditt vitamintillskott ända fram till förlossningen. Om du inte redan har gjort det så kan det vara ide att skriva ett förlossningsbrev där du bland annat berättar om hur du ser din förlossning och vad du vill undvika.

Barnet

Barnet är nu ca 44 cm från topp till tå och väger omkring 2 kg. Skulle det födas nu kan det klara sig i kuvös. Kuvös behövs bland annat för att underhudsfettet ännu inte är utvecklat. Nu fungerar barnets fem sinnen och hon eller han kan också vrida på huvudet. Alla inre organ fortsätter att mogna, tånaglarna är färdiga och huvudhåret fortsätter att växa. Barnet sover ca 90-95% av tiden - men under de vakna perioderna tränar den på att öppna och stänga sina ögon. Andningslektioner pågår hela tiden för att stärka lungorna och få dem att mogna. Relativt ny forskning visar att andningsövningarna även stimulerar lungorna att tillverka ett ytaktivt medel, som behövs för att lungorna skall utvecklas på rätt sätt.

Färdig handlat?

Haha.. Gick igenom lillans kläder igår och fixade i lådorna, och sa då att nu är vi klara med kläder till henne i dom första stl, men jag kunde inte motstå den här söta bodyn på åhléns idag! Jag älskar randigt så den fick följa med hem idag! Hittade även lite trosor och strumpor till mig och Conny köpte strumpor han också! Nu ska jag sova, ska jobba imorgon också, börjar 9:45 och slutar 17, sen ska vi hem till min farmor och äta kåldolmar, åh så gott, älskar hennes kåldolmar! Får vi se vad Conny tycker, hehe! Puss & kram sov gott!

Rosa bandet!

Imorse plingade fastighetsskötaren på dörren och väckte mig , tji fick jag som trodde att jag skulle få sovmorgon!
Sen fixade han klart allt de sista i badrummet och silikon i fogarna , och imorgon åker badkaret in igen och vi kan använda det som vanligt :D
Gissa om jag ska bada imorgon , JAPP!
Skum och inpackningar och allt, badas på riktigt!

Jag åkte till mammas jobb idag och åt lunch med henne , mycket trevligt som vanligt! Tack mamma! <3

Sen åkte jag till Connys jobb och mötte upp honom också( mycket besök på andras jobb idag haha) och vi köpte med oss lite wok hem och sen kollade jag på rosa bandet galan, och skänkte en slant!

Tycker det är superviktigt att man är med och bidrar till såna saker som cancer forskning osv..
Min mormor dog pga bröstcancer, och då känns det ännu viktigare.. skulle gett vad som helst för att få ha henne kvar hos oss nu , speciellt när jag, hennes första barnbarn ska få barn, det hade hon verkligen gillat! <3

Tröttmössa!

Usch vad trött jag är, sov riktigt dåligt inatt.. är förkyld också!

Ska gå och lägga mig nu efter DH på femman , och imorgon blir det lunch med Mammi! Mysigt!

Nej ni , sov gott så hörs vi imorgon om jag är piggare då! (håller tummarna)

Puss & Kram

Buddah belly!

Gravid vecka 31(30+0)

Jag mår fortfarande bra, ryggen börjar kännas av allt mer och det blir tyngre och tyngre att göra allt möjligt! Magen har börjat växa mera uppåt nu och det har blivit svårare att andas, men det försvinner när hon vänder sig neråt med huvudet!
Hon rör sig väldigt mycket där inne och jag får väldigt mycket kickar på sidorna av magen, om 9 veckor ska hon komma! Fast hon får gärna stanna inne iaf 1 dag extra, så hon slipper komma på nyårsafton! <3

Mamma

Den övre delen av din livmoder är nu ungefär 11 cm ovanför navlen och din vikt har sannolikt ökat med mellan 9 och 12 kg. Viktökningen utgörs främst av moderkakan, blodvolym, livmoder, bröst, underhudsfett, vatten och fostervatten, förutom själva bebisen förstås.

Då ligament och muskler i korsryggen börjar mjukna och slappna av inför förlossningen så kan det hända att du börjar få ryggvärk. Det finns inte mycket man kan göra för att förhindra detta förutom att försöka göra det så bekvämt som möjligt för sig.

Det är också vanligt att få halsbränna under de sista veckorna eftersom livmodern inte lämnar mycket plats kvar för magen och dess innehåll som då kan pressas upp i matstrupen. Det kan hjälpa att äta mindre måltider fast oftare.

Barnet

Bebisen är nu omkring hela 42 cm från huvud till tå och väger omkring 1.6 kg. Den här veckan är en milstolpe i bebisens utveckling då lungorna får förmågan att fungera på egen hand tack vare bildandet av en "surfaktant" som hindrar att lungblåsorna faller ihop om bebisen av någon anledning skulle förlösas och bli tvungen att andas utanför livmodern.

Öronen är nästan helt färdigutvecklade, både de yttre och inre delarna, och bebisen kan höra din röst som den också kan känna igen efter förlossningen, tillsammans med andra vanliga ljud.

Bebisen bildar också underhudsfett och hudfärgen är mer rosa än röd vid det här laget. Naglarna är så långa att bebisen kan råka riva sig med dem innuti livmodern.

Städdag!

Tjoho, mannen min fick ett ryck efter frukosten och började städa köket.. så vi fortsatte i den andan och körde hela hemmet!

Så nu har vi torkat och tvättat av ALLT här hemma , diskat av alla prydnads saker och ljushållare(finns en hel del) och vi flyttade på lite tavlor i köket och sovrummet, så nu är det jätte fint på väggarna!
Nu har Conny precis dammsugit och håller på att torka golven också.. min barnmorska sa att jag skulle undvika det så att jag skulle fortsätta må bra, för dom rörelserna kan tydligen framkalla foglossning och det vill vi ju inte ha! (tråkigt läge ;).. ) så conny får ha hand om den biten nu!

Satte på Toy story 3 till barnen nu så dom sitter stilla i soffan när han torkar golven!

Tänker alltid på samma sak när jag kollar på toy story filmerna , tänk om leksakerna faktiskt gör så som på filmen , HAHA.. så fort du inte är hemma så kanske dom vaknar till liv och går runt här hemma!
Vore coolt om dom gjorde det! Jag vet att dom inte gör det , men man kan ju få tänka så! haha

Jahapp, ikväll blir det filmmys i soffan med min underbara man , och lite godis, det är ju lördag!
Till middag blir det vårrullar med ris och sötsur sås, gottit!!

Imorgon går jag in i vecka 31 också, spännande!!
Ha en mysig lördagskväll!

Puss&Kram

Fredag!

Äntligen , så underbart skönt med ledig helg!
Vi har inga speciella planer, Conny känner sig lite halvrisig med ont i halsen så vi tar det bara lungt!

Nu sitter vi i soffan och myser med lite te och skorpor och kollar på the eagle.. halvbra tycker jag, men jag gillar ju inte den typen av film så mycker så :P Går att kolla på men ingen som jag skulle se fler gånger!

Köpte 2 st orkideer på jobbet idag , vi hade halva priset på alla möjliga storlekar så jag köpte den mellanstora(som är ganska stora iaf haha) vita och vackra! Fint med nya fräsha blommor i fönstret!

Ska bli skönt att vakna i lugn och ro imorgon och äta en ordentlig frukost, kanske gå en promenad om de är fint väder imorgon! Får se vad vi hittar på!



Ha en mysig kväll så hörs vi imorgon! Puss&kram

Ojojoj!

Vilken jobbdag man har haft idag då! 9-18.30..tog på krafterna rejält känner jag, har känt mig som en elefant idag!

Avrundade kvällen med en dusch på jobbet innan jag åkte hemåt(badrummet är klart om 2 veckor ca, SKÖNT!) fixade lite te och nygräddade baguetter, kollade på Drömmen om ett barn , och sen lyxfällan.. och nu ska vi krypa ner i sängen!

Imorgon är det freeeeedag och det blir ris med vårrullar till middag och sen lite fredagsmys med barnen innan dom somnar.. sen är vi lediga hela helgen , ska bli så skönt!

Nu-Sängen! Puss&kram

Tråkdag!

Har haft tvättstugan nu sen klockan 10, segt.. sen är det ju dåligt väder idag IGEN.. så jag sitter fortfarande i myskläder och kollar på tv.. ska snart gå ner igen och vika tvätten och slänga in i torktumlaren och skåpet sen kommer killarna hem från skola/dagis om en timme ungefär!

Idag blir det pannkakor, som alltid på onsdagar när vi har barnen..det har blivit lite av en tradition här hemma, det tar ju sån tid att steka tycker jag så jag passar på när jag ändå är ledig, så är det klart runt 5 och man hinner så mycket annat!

Renoveringen av badrummet går ju framåt iaf, idag tog dom bort den där hemska torken så nu var första natten som det var tyst, och när jag gick på toa inatt så var toasittsen kall(ända negativa) haha.. men tyst är det iaf.. och nu har dom satt upp nytt bruk på väggen som ska torka i veckan och sen så börjar dom med kakel nästa vecka.. så ca 2 veckor kanske.. ska bli sååå skönt med badkaret på plats sen så vi kan duscha hemma igen och slippa duscha på jobbet!

Nu ska jag äta lite lunch, sen ner till tvättis!
Hörs sen , Puss & kram

Elodie Details

Beställde en bebisfilt som jag fick hem idag, från Elodie details, och den var precis som jag tänkt mig, mjuk och gosig, och jättefin i färgen! Den kommer bli perfekt att ha hemma och tex i bilstolen och så och gosa med!


Nu ska jag kolla på Desperate Housewives på 5an , och äta lite satsumas till! Imorgon är jag ledig , men tvättstugan kallar! Kul va!?
Puss & Kram!

Godmorgon!

Ligger i sängen fortfarande och drar mig, skönt och vakna ordentligt innan man går upp! Lillfisen i magen är vaken sen länge och gör sin morgon gymnastik! Mysbebis, vad jag längtar efter dig!! <3
Ska gå upp nu tänkte jag, äta en brakfrukost med yoghurt och müsli och rågklämmor med ost, skinka och tomat och ett glas juice!
Sen är det jobb 10-19 som gäller, och om 1 månad exakt så slutar jag jobba och ska vara hemma och vila upp mig inför mitt livs maraton! Ska bli skönt och bra också, dumt att pressa kroppen till det yttersta när man är höggravid!
Nej ni, ha en mysig dag så hörs vi sen! Puss&kram

Gravid vecka 30(29+0)

Och 10 veckor kvar! :D
Tur att tiden går fort , för ju närmare vi kommer desto mer längtar vi!!
Hon blir mer och mer "hårdhänt" där inne och jag känner av att det börjar bli trångt där inne, sist hos barnmorskan låg hon med huvudet neråt och sparkar upp mot revbenen och på sidan av magen , och de gör hon fortfarande!

Mamma

Din livmoders översta del kan du nu känna c:a 10 cm ovanför navlen. Livmodern, moderkakan och vätskemängden kommer att öka stadigt under de kommande 10 veckorna och du kommer förmodligen att gå upp ungefär ett halv kilo per vecka.

Eftersom du blir större blir det allt svårare att röra sig snabbt. Du är inte längre så smidig och du bör vara försiktig för att undvika att trilla och skada dig eller bebisen. Tänk på att bibehålla en god hållning när du sitter och står; det kommer att underlätta för dig och minska risken för smärtor i ryggen. Du bör rulla över på sidan innan du stiger upp efter liggande position för att undvika att belasta magmusklerna som är uttänjda och svagare än normalt.

 

Barnet

Nu kanske det börjar kännas som att du varit gravid i en evighet och det kan vara svårt att tänka sig att du ska vara gravid i ytterligare 10 veckor. Men din bebis måste fortfarande växa till sig en hel del innan han eller hon är redo att komma till världen. Bebisen är nu 41 cm från topp till tå och väger omkring 1,4 kg.

Även om din bebis ligger skyddad av fostervattnet och livmodern kan den känna och reagera på smärta. Man kan se med ultraljud hur bebisen övar på att andas för att göra sig redo för världen utanför. Om den sväljer fostervatten i fel struprör kan du känna hur den får hicka

Om din bebis föddes nu skulle den kunna hålla sig varm utan kuvös. Huden börjar bli mjuk och len allteftersom underhudsfettet utvecklas. Fettet isolerar mot kyla och fungerar som en energireserv.

Återbesök!

Var hos barnmorskan idag och kollade så allt var bra, och det var det :)

Magen växer som den ska men kurvan var lägre än förra gången , men det var för att hon låg med huvudet neråt, men hon snurrar fortfarande på sig så det är olika för varje dag!

Efter besöket så knallade jag runt i farsta c och shoppade lite!
Köpte ett tyg från panduro som mamma ska sy ett skydd till en korg till, jättefint! Sen köpte jag en fleeceoverall från Polarn och pyret till henne som hon ska ha i vinter i vagnen , under åkpåsen och filt.. mysigt!
Sen gick jag in på kappahl och dom har ju så fina kläder från deras serie Newbie som är ekologisk bomull , älskar den! Så hittade en dress med byxor och huvjacka och 4 par strumpor!

Nu ska jag snart åka och jobba, så vi hörs senare! Kram

Föräldrautbildning!

Nu är jag och Conny färdig utbildade som mamma och pappa!
Haha nej men skämt åsido, igår och idag så var vi iväg på en utbildning , eller möte kanske man ska säga på mödravårdcentralen i Farsta c, och igår så pratade vi mycket om förlossning och smärtlindring under förlossningen och allt som har med det att göra..och idag pratade vi om tiden efter förlossningen uppe på BB, vad som händer när bebisen kommit ut och vad man gör och så.. och så mycket om amning!
Känns jättebra och jag har ju inte känt att förlossningen är något som skrämmer mig eller oroar mig på något vis , och nu känner jag mig ännu säkrare..
Barnmorskan som höll i det har jobbat på SÖS förlossningen och även på BB så hon vet ju vad hon pratar om och det märktes verkligen!

Sen är det ju svårt att veta hur vi vill ha det när det är dags men, jag känner att vi tar det som det kommer.. jag vet ju inte hur det kommer kännas eller så, så smärtlindring tar jag när jag väll är där, vad jag vill ha, om jag vill ha och så..

Spännande, nu börjar det verkligen dra ihop sig, och inom 3 månader så är jag MAMMA, och jag har MITT BARN att ta hand om.. underbart! <3

Idag efter utbildingen så åkte jag över till min farbror och hans tjej anette och min kusin Melker och fikade lite och fick låna lite bebiskläder som tjejer också kan ha, och ett babygym med pingu! Tack snälla! :)
Melker var som en liten vild apa och kröp runt på golvet och levde rövare, snuttunge!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, börjar jobba 7 imorgon , hua!
Ha en mysig kväll så hörs vi senare! Kram på er!

Postens ombudsgala!

Igår var jag som sagt på ombudsgalan på Stockholm Waterfront congress center, ascool byggnad vid stockholm central!
När vi kom dit så var det lite mingel och man fick gå runt och kolla på massa posten saker, dricka något och smaska på mackor!
Sen bjöd dom in oss i stora salen där det var bord uppdukade och in kom 2 trollkarlar, brynolf&Ljung hette dom , grymma! Så häftiga grejjer gjorde dom , helt sjukt!

Sen fick vi gå ut till mingelsalen igen och skicka choklad till nära & kära gratis, kul grejj! :)
Sen kunde man ta kort och så gjordes dom om till vykort sen och skickas iväg, och det var lite mer snacks uppdukat!

Efter det så bjöds vi in i salen igen och då var borden dukade med levande ljus och fint dukat, sen kom varmrätten in , sjötunga med potatiskaka och god sås.. under tiden så pratade dom om postens framtid och hur det var förr, spännande!

Sen kom det in en kille som hette Tommy, som var kundmötes expert, grym kille , fick mycket inspiration från honom!
Efterrätten dukades fram, vi fick cheesecake med havreflarn och sylt till och Jill Johnsson kom och sjöng , riktigt bra!
Sen avslutades kvällen och jag åkte hemåt!

Huddinge sjukhus!

Godmorgon!
Idag var det dags för den där sprutan på sjukhuset mot rh-immunisering!
Åkte till Connys jobb och hämtade honom och sen åkte vi mot huddinge sjukhus..
När vi kommer dit så skulle jag först ta ett blodprov på provtagningscentralen , och när vi kommer dit så var den 30 pers innan mig , och vi hade tiden kl.9.30, och vi var där vid 9.. så vi fick gå ner och ta sprutan först, och det stack till lite bara men ingen fara.. man kunde bli lite öm efteråt och vissa kunde till och med få feber.. så vi får se hur jag mår ikväll!
Sen gick vi tillbaka till provtagningscentralen och då fick vi gå in på en gång, skönt!
Så stack hon mig i vänser arm och det kom inte en droppe blod , och jag är ju så kinkig med blodprover och så , så jag började må illa och kallsvettas och bli yr, sen fick hon byta arm och där kom det på en gång , och då fick jag ligga ner iaf, då gick de bättre! Haha och jag ska föda barn , men då får man ju något bra av det onda, blodprov är ju bara onödiga :P

Nu är jag hemma iaf, och ska bara ta det lugnt nu och se hur sprutan värkar, sen i em/kväll vid 16 så ska jag och en till från jobbet iväg på Postens Ombudsgala , en gala för alla butiker som är ombud och lämnar ut paket/skickar paket.. Dom bjuder på middag och Jill Johnsson ska uppträda också , ska bli trevligt!

Ha en mysig dag, trots regn och rusk , Kram!!

Gravid vecka 29(28+0)

Och bara 11 veckor kvar , tick tack! :D
Hon blir vildare och vildare för varje dag som går och har hicka flera gånger om dagen , lillfisan! <3

Får fler och fler sammandragningar men inget som gör ont , bara lite obehagligt sådär! Sen har jag känt att det börjar trycka på mer neråt eller vad man ska säga, hon blir ju större och större så det är inte så konstigt!

Mamma

Livmodern är nu 9-10 cm ovanför din navel och din totala viktökning ligger sannolikt omkring 8,5-11 kg. Du kanske märker lite läckage av mjölk från brösten. Den mjölk som läcker nu är inte som den vanliga mjölken, utan innehåller mycket kalorier för bebisen under dess första dagar efter förlossningen, varefter den vanliga mjöken börjar produceras.

Barnet

Den här veckan är din bebis 26 cm från huvud till stjärt och 39 cm totalt. Den väger nu hela 1300 gram. Bebisen fortsätter att öppna och stänga ögonen inne i livmodern och kan urskilja siluetter av föremål, och även människor, om ljuset är det rätta.

Bebisen rör sig mycket och du kan antagligen känna många rörelser under dagen. Varje bebis har sin egen dygnsrytm och med tiden lär du dig känna igen dem. Vissa perioder med rörelse bör vara återkommande, och om du tycker dig märka en minsking av fosterrörelserna kan du kontakta MVC eller din läkare. Sannolikt mår bebisen alldeles utmärkt men det skadar inte att kolla upp.

Forskning har visat att bebisen inte bara kan höra dig, utan också känna igen din röst, vilket bevisar att den redan kan lära sig, minnas och känna igen.

Barn som föds för tidigt kan vara mycket små, även om de bara kommer några få veckor för tidigt. Det beror på att mycket att tillväxten sker från nu fram till vecka 36, varefter den sjunker något igen. Pojkar väger vanligen något mer än flickor vid födseln. Födelsevikten ligger ofta mellan 3,2-3,5 kg, även om avvikelser inte är ovanliga.

 

Myslördag!

Imorse så vaknade minsta killen med 39,1 i feber, och sa att han hade ont i halsen och överallt, och i måndags så plockade conny en fästing på honom , så dom ska åka in till närakuten i huddinge för att kolla så de inte är borelia eller något annat läskigt!

Så just nu är conny och jonathan iväg till farmor och farfar och hjälper dom med att borra upp lite hyllor , och jag och alexander är hemma och vilar och kollar på film.. men nu fick han lite energi och sprang in och lekte med bilar :P skönt med ipren!

Mamma och oscar skulle kommit förbi imorgon på en fika men nu har ju alexander feber och oscar också , så vi får ta de en annan dag..
Tänkte baka en äppelpaj imorgon , får se om jag gör de idag då kanske , som efterrätt till spagetti och köttfärssåsen som vi ska äta ikväll!

Ha en mysig dag så hörs vi sen! <3

Fredag!

Känner mig fortfarande lite svag efter veckan utan mat och hosta, men mår 1000 gånger bättre än jag gjorde i tisdags och onsdags iaf, skönt! Hostan kan man ju leva med iaf, hoppas barnen slipper bli sjuka nu! Nu har min kära man precis gjort fredagswok med kyckling och nudlar, riktigt gott var det och inte starkt så magen min blev glad! :) Nu ska vi ha lite fredagsmys i soffan alla fyra ( 5 med bebis ) och kolla på Lejonkungen (kul att ungarna gillar den, för jag älskar den) , och äta lite skruvar från olw, och jag ska fixa en kopp te till mig och sätta mig under en filt! Imorgon blir det en lugn start på dagen sen får vi se vad vädret har att erbjuda :)

Ha en mysig fredagskväll så hörs vi sen, Kram på er!

På bättringsvägen!

Har spytt sen i tisdags morse och inte fått behålla något alls, inte ens vatten! Och igår kväll så fick jag i mig en halv risifrutti och fick behålla det under natten.. Och idag har jag fått behålla allt jag ätit! Så skönt, och hostan är mycket bättre! Att vara sjuk i vanliga fall är Inge kul alls, men när man nu har en liten bebis i magen att tänka på så är det ännu värre! Hon tar ju det hon behöver så hon klarar ju sig utan problem men det måste vara jobbigt när jag kräks och hostar hela tiden! Lilla pluttan! Nu ligger jag i sängen och dricker blåbärssoppa och tittar på dagboken! Fick svar om min havandeskaps penning också och den gick igenom!! Så om jag vill så får jag sluta jobba den första november, men kommer nog jobba iaf till den 20 november! Får se hur tungt jobbet blir nu dom närmaste veckorna, men 1 december kommer jag iaf gå senast! Sen är det jul och pyssel här hemma och sen kommer våran lilla tjej till världen!! Längtar <3

Sjukling!

Har värsta hostan någonsin och kräks upp allt jag får i mig! Tycker väldigt synd om mig själv just nu, om man får det!! Är sjuk resten av veckan och ledig i helgen, hoppas att jag blir frisk snart! Vi hörs lite senare, ska sova en stund! Kram

Gravid vecka 28(27+0)

Den här veckan har magen vuxit som bara den , conny sa de här om dagen men såg nu när man kollade på bilderna från förra veckan hur mycket den vuxit , häftigt!
Har gått och blivit lite förkyld och hade lite ont i halsen imorse , men annars mår jag fortfarande toppen, hoppas de håller i sig!

Mamma

Nu börjar tredje trimestern, den sista tredjedelen av graviditeten. Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. En del kvinnor kan känna sig  stora och tunga och ha svårt att röra sig obehindrat. Känsloyttringar och reaktioner kan åter bli starka som i första trimestern.

Barnet

Ditt barn är nu ca 25 cm långt från huvud till stjärt och vikten ca 1,2 kg. Det utvecklas och växer mycket snabbt nu. Lungorna är så pass färdigutvecklade att det klarar av att andas luft, men om barnet skulle födas så skulle hon eller han ändå behöva hjälp med andningen. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet när det är ca 1 månad kvar till förlossningen. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.

3 månader kvar!

Idag är det 3 månader kvar till nyår, och beräknad födsel , inte alls långt kvar nu känns de som! Åh som jag längtar!

Har jobbat hela dagen lång idag , och conny har varit ledig , det var mysigt att få vakna upp tillsammans innan jag åkte iväg!
Var ganska mycket folk på jobbet idag , men det flöt på bra iaf! Imorgon börjar jag klockan 7, och efter jobbet ska vi hem till connys mamma och pappa och äta middag , fläsklägg och rotmos, mumma!

Och imorgon går jag in i vecka 28 också , måste ta kort på magen innan de blir mörkt ute också, får se om jag hinner annars får jag ta kort på måndag!
Nu bara den senaste veckan så har magen vuxit massor tycker jag, och conny sa de igår också.. får jämföra korten sen!

Nu ska jag lägga mig i sängen med en påse olw skruvar och en kopp te och kolla på Ryktet går på femman!
Hörs imorn! Puss och kram


Bjuder på en av veckans tjockis bilder, den är så go min lilla mage! <3

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0