Vintage!

Idag åkte jag hem till pappa och klättrade upp på vinden för att leta efter mina gamla bebiskläder, och hittade en fullproppad flyttkartong, gick igenom och sorterade ut det som var i st 50/56 och tog med mig hem.. hittade massa stickade söta koftor och sånt som min farmor och mormor hade stickat, kommer bli fint på lilltjejen, och det passar ju bra med stickad då det kommer vara kallt när hon tittar ut!

Idag gick jag in i vecka 19 då, men den veckan har jag redan skrivit om så , eftersom hon flyttade bak mig.. men jag ska ta ett nytt kort på magen för den är ju lite större , så det stämmer!

Och idag fick min älskade Fanny sin son Hector, såååå fin! Han hade lite bråttom ut till världen men det måste vara för att han ville träffa sin underbara Mamma och pappa! Han vägde 1790g och var 41,5cm lång..kom ca 10 veckor för tidigt, och han var precis lika lång som jag var när jag föddes, jag kom 7 veckor för tidigt.. pluttisen!
Grattis till er gumman , du kommer bli bästa mamman till honom och sebastian bästa pappan! <3

Nu ska jag hoppa ner i sängen, Natti natti! <3

Ultraljudet!

Det är det häftigast jag gjort hittills iaf, det var en sån härlig känsla att få se den lilla krabaten som man har kännt sparka och röra på sig inne i magen, och allt blev så himla verkligt..
Det första hon gjorde var att vinka åt oss, haha, en riktig silvia vinkning.. "hej mamma & pappa" tänkte hon säkert!

Och allt såg jättefint ut sa barnmorskan, alla mått var bra och hon hittade inget konstigt.. efter hon var klar med alla koller som hon skulle göra och alla mätningar så kollade hon då efter könet, och då såg man att det var en liten tjej där inne, vilket kom som en chock, en trevlig chock men väldigt oväntad.. i min släkt så är jag den enda tjejen som kommit till världen på 22 år, och efter mig har det ploppat ut 9 pojkar, kusiner och 2 bröder.. så jag var bombsäker på en pojke.. men det var en DOTTER :D <3

Sen flyttade hon bak mig 11 dagar efter mätningarna , så nu är hon beräknad den 31 december, mindre kul datum om hon kommer ut då , men jag får knipa helt enkelt.. så nu byter jag vecka på söndagar och går alltså in i vecka 19 imorgon!

Så fick vi med oss 5 ultraljudsbilder hem som jag säkert kollat på hunda gånger nu, hon är så fin vårat hjärta!
4 st blev bra så dom ramade jag in nu när vi kom hem!

Så nu står ramarna ovanför våran säng, så kan vi kolla på henne jämt!
Nu har vi beställt vagnen också, som kommer nästa vecka tror jag, dom hade det där bra priset tills vagnarna tog slut , så det var bara att köra på! Svart vagn med en svart mjuklift innuti med rött foder och vita hjärtan på, där kommer hon ligga så bra!

Galvsbo

I onsdags så åkte vi upp till min mammas landställe i Hälsingland , och hade det hur bra som helst!
Vi käkade middag ute och spelade poker på kvällen, och på torsdagen så fick barnen leka på gården hela dagen och vi badade och hade det bra, sen åkte vi bort och parkerade bilarna och gick Gå-bingo, som är i skogen , så köper man en bricka med nummer på för 5:-/st och går en runda och prickar av nummer på vägen..vi köpte 4 st jag och Conny och barnen , en var, och Conny vann 200:-, och barnen en varsin godispåse, så det var lyckat!
På kvällen så grillade vi och åt mammas hemgjorda potatissallad, som är grym!

Fredagen var vi på stranden och badade och på kvällen så passade vi oscar när dom var iväg på en föreställning/konsert!
Och nu är vi hemma igen, borta bra men hemma bäst!

Tack för en mysig helg mamma och bosse!

It´s a girl!!

Det var inte alls som jag trodde, jag var helt 100 på att det var en pojke , men icke :)

Dagen vi har väntat på!

Är äntligen här!!
Idag är det dags för ultraljud! <3

Kommer ihåg när man räknade upp till vecka 13, då risken för missfall minskat, och det var sååååå långt dit , och nu helt plötsligt är man i vecka 20!

Nu är väskorna iaf packade och klara och barnen är påklädda, och nu ska vi dra upp till min mammas land och mysa i några dagar, får se om jag bloggar därifån , annars får ni magbild och ultraljudsbild ( om vi får hem några ) på lördag när vi kommer hem!

Puss och kram!

Mitt te är nästan slut!

Och dom hade det inte inne på tehandeln idag , skulle komma in imorgon så jag får åka dit då, innan bion!
Vi ska åka in till Heron City med barnen och se Kung fu panda 2 och äta popcorn! Får vi se hur dom uppför sig , haha! Tur att det är en barnfilm iaf, annars hade folk blivit sura kanske om dom sitter och skrattar!

Och herregud vilket tråkigt väder vi har haft på våran semester hittills iaf, nu har vi ju 2 veckor kvar så vi håller tummarna , har inte solat en enda dag ju!

Jag njuter iaf varje sekund av att ha semester , det är så härligt , och idag så dammsög jag ju hela lägenheten och bakade Kolakakor , sjukt goda och krispiga med sirap i, och sjukt lätta att baka!

Blir te och kaka ikväll till Johan Falk filmen :D

Skåne tur och retur!

I onsdags åkte vi som sagt ner till Skåne, och hälsade på hos min kompis och hennes kille.. På kvällen så åkte vi in till Malmö och åt på restaurang Elyssé där vi åt foundue, och jäklar vad vi käka , haha.. man fick in en stor gryta med buljong som värmdes av en låga under och 8 olika goda såser, så tog man en rå köttbit och satte fast den på pinnen och stack ner i grytan en stund och sen plockade man upp den och åt med sås och pommes, MUMS!
Vi slukade i oss 2 skålar med köttbitar( vilket var ganska mycket tydligen ) men jag äter ju mer än vanligt och sen åt man ju lite extra för att det var så gott!

torsdagen blev det lite shopping och jag hittade ett par svarta Mammabyxor som jag ska ha på jobbet när semestern är slut , och sen en liten grå långärmad body till bebisen på rea för 30:-, taget!
På kvällen gjorde vi egen potatissallad och grillade ryggbiff, och det var också sjukt gott!
Sen på kvällen så började de åska och spörega och senare på natten så började det blixtra, och jäklar i havet vad det dundrade, och vid 03.40 så slog blixten ner i huset bredvid oss, då kan ni tänka er vilken smäll och vilket oväder vi hade.. har aldrig varit med om något likande , det var helt SJUKT.. Och morgonen efter det så fick vi reda på att det var i grannhuset den slog ner, för det visste vi ju inte på natten , man hörde bara att den var NÄRA! Och all hans elektronik hade gått sönder, och det luktade bränt i hela huset!

På fredagen så åt vi frukost och tog sedan tåget över till Danmark för lite mera shopping, hittade en jättefin stickad kofta på Zara och sneglade på massa fina bebiskläder där också , DÄR ska jag storhandla bebiskläder kan jag säga , sjukt fina grejjer hade dom , lite dyrare kanske men åh vad fina!
Vi käkade pizza och mjukglass och gick ner till hamnen och kollade på alla båtar, sen åkte vi över till sverige igen, och på kvällen blev det Fish and chips och Borat, sjuk film det där , och han är ju sååå rolig!

Och igår så åkte vi hemåt, och på hemvägen så fastnade vi på motorvägen innan Jönköping pga en bilolycka , och vi stod stilla i ca 30 minuter innan det sakta började rulla på, och då var det en man som på något vis hade kommit åt fel håll och krockat med en familj, och mannen omkom men familjen klarade sig och fördes till sjukhus.. Och när vi stod där och rullade framåt så åkte bärgningsbilen förbi oss med bilarna på flaket med en polismotorcykel framför sig och brandbil bakom sig, och mannens bil var HELT krossad och platt som en pannkaka, och familjens bil var fronten helt ihoptryckt på.. och sen när vi åkte förbi där bilen legat så såg man blod på marken och brandkåren stod och spolade rent , usch så obehagligt!

Så idag har vi bara varit och handlat lite och tvättat bilen , och nu tänkte jag sätta på en film och mysa upp mig i sängen!
Juste , imorse när vi låg i sängen så sparkade bebisen och då fick Conny och känna på lilla skattens sparkar,känns som fjärilar i magen ena sekunden och helt plötsligt en riktig spark. SÅ MYSIGT! <3

Gravid vecka 19(18+0)

Och i torsdags kväll så var det disco inne i magen och då tänkte jag på skoj att man kanske kan känna något med handen på magen , så jag la handen där jag kände att det rörde sig inne i magen och fick då en liten liten spark på handen, det var en riktigt häftig känsla, och självklart när Conny skulle känna så låg den stilla!

Mamma

Många kvinnor kan känna livmodern 2-3 cm under navlen och om du ser din profil i speglen kan du verkligen se hur din kropp har förändrats. Det är inte ovanligt att vid det här laget ha gått upp 5-6 kg. Av detta svarar beisen för c:a 200 gram, moderkakan 170 gram och fostervattnet ungefär 310 gram.

Vidare har dina bröst ökat i vikt med 170 gram vardera och livmodern med ytterligare 300 gram!

Det är viktigt att komma ihåg att viktökningen skiljer sig mellan olika kvinnor och det finns ingen anledning till panik om du gått upp lite mer eller mindre än genomsnittet.

Barnet

Barnet är 13-15cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 280g. Det börjar nu få anlag till de permanenta tänderna under de redan klara mjölktänderna. Talg från barnets talgkörtlar blandar sig med hudceller och bildar fosterfett/vernix. Fosterfettet skapar en vattentät barriär som hindrar barnets hud från att bli uppblött i fostervattnet. Nerverna i barnets kropp täcks med myelin, ett fett ämne som isolerar och möjliggör det snabba, friktionsfria utbyte av information som krävs för att en människa ska kunna koordinera och balansera sina rörelser harmoniskt. I tarmkanalen börjar magsafter produceras, de hjälper till att absorbera fostervatten och föra det vidare till njurarna. Där filtreras och renas det för att sedan utsöndras igen till fostervatten

Tisdag!

Idag tog vi en ordentlig sovmorgon utan barn , härligt! Sen käkade vi frukost och åkte sen till Farsta C och växlade pengar till Danmark på fredag, och sen drog vi till Länna och gick in och kikade i ytterligare en barn/baby butik och hittade en jättefin spjälsäng, kostade 2.500:-, saftigt värre!
Där hade dom också våran vagn i brunt, men den svarta är snyggare så det blir en svart!
Just nu hade dom vagnen på paketpris på nätet med allt ink. bilbarnstol och bas för 5995:-, och egentligen kostade det 7995:-, så vi ska beställa den snarast så sparar vi ju 2000:-, den får stå nere i källaren så länge!
Sen åkte vi och handlade lite frallor och yoghurt inför bilresan imorgon , kommer ju ta ca 6 timmar ner till Höör, så mat behövs!
Ikväll blir det mys i soffan och så ska vi titta på Gullivers resor med Jack Black , den verkar ashäftig tycker jag , så vi får väll se om den är lika bra som den verkar!

Nu är jag hungrig så jag ska värma på lite av den goda potatis och köttfärssoppan som jag gjorde häromdagen!

Om jag inte bloggar nere i skåne så kommer vi hem på lördag em/kväll.. och då har jag förmodligen massa kort och saker att berätta!
Kram så länge!

Den här blir det, helsvart, för man kunde inte få silverfärgat chassi på den svarta vagnen , men svart är ju lika snyggt så det spelar ingen roll ;)

Brio Sing 2011

Idag gick barnen hem till sin mamma och jag och Conny åkte till Babyland för att klämma och känna lite på vagnar, och vi hittade en som vi känner att vi kommer trivas bra med och som passar våra behov, så det blir en Brio Sing 2011, i Helsvart eller brunsvart!
Sen kommer vi också köpa en mjuklift som ska ligga i vagnen så han/hon inte fryser, och då blir det antingen en svart med rött foder och vita hjärtan i om det blir den svarta vagnen, eller en brun med beige foder och vita hjärtan i.


Den var jätteskön att köra och lätt att styra, sen kan man enkelt klicka av liggdelen och klicka på bilbarnstolen vilket kan vara jättesmidigt om man ska in och handla och så..
Åh jag vill bara att det ska bli december nu , haha..  kändes lite skumt och stå där och kolla på barnvagn och bilstolar och sängar och allt annat , men väldigt härligt!
Åh jag längtar som en tok , <3


Imorgon har vi inga planer, förutom att vi måste packa , för på onsdag drar vi och kommer hem på lördag, så veckans mag-update kommer inte förens på  söndag antagligen , då är det v.19 som gäller, och sen har jag gått halva tiden , shit!
GODNATT!

Första semesterveckan slut!

Och 3 kvar :D
Igår var vi hemma hos min pappa och firade min faster Eva som fyllde 39 år, god mat och efterrätt som farmor fixade, och eva hade bakat, allt går ju ner i min mage just nu , och ofta!
Och idag har vi bara tagit det lugnt, ungarna har inte visat sig från sin bästa sida de senaste dagarna , så idag fick dom leka inne på sitt rum hela dagen , och nu ikväll så är conny ute och dricker öl med några kompisar , och kidsen bara fortsatte så jag la dom i sängen för 20 minuter sen och båda sa jag vill inte sova , jag är inte trött, och nu sover dom båda 2 så :P
Har satt på filmen Ladder 49 och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, sen blir det lite godis , popcorn och lite te, älskar den nya sorten jag köpte, Earl grey cream , riktigt god!

Nästa vecka är vi barnfria, utom lillen i magen då förståss, och då tar vi bilen och åker ner till Höör i skåne till Natta och Johan , och då ska vi bla. åka över till Danmark en dag, ska bli jättemysigt!

Och veckan efter det åker vi upp till Hälsingland till Mamma och Co med barnen , ska bli jättemysigt, älskar att vara där, det är så mysigt och lugnt och skönt!
Sen har vi en till vecka barnfria som vi inte riktigt vet vad vi ska göra, vi får se , hittar nog på något skoj!

Här är mina nya glasögon också , älskar dom , så skönt att ha nya med rätt styrka i för då slipper jag ha linser hela tiden!

Fjärilshuset!

Idag åkte vi ju som sagt till fjärilshuset i Hagaparken , och ungarna gillade det verkligen!
Men det ända negativa var ju att i fjärilsrummet så var det ju SÅ SJUKT varmt och fuktigt att kameraobjektivet immade igen och man svettades som en gris, så jag kunde inte ta kort på fjärilarna som jag ville :(
Men men , jag hittade en cool som hade smitit ut i det kalla rummet och den fick jag kort på , annars hade dom bara lite koifiskar och papegojor! Fiskarna kunde man klappa på och Alexander vart helt till sig , han ville inte gå därifrån!

 

Sen var vi en sväng i farsta och köpte mina nya glasögon(som jag glömde i bilen , så bild kommer senare) och sen köpte jag en present till min faster som fyller år imorgon , så vi ska hem till min pappa på middag, då får släkten hälsa på min bebisbula också!
Sen gick jag in på Kahls te och kaffehandel och köpte en påse nytt löste, Earl grey cream blev det , ska prövas ikväll!

Wow!

Sitter just nu och tittar ut över skogen bakom vårat hus, och det är vackraste solnedgången just nu som jag sett på länge , hela himlen är alldeles rosa/brandgul/orange! Sjukt vackert!
Och det coola var att när jag tittade första gången och gick ut med kameran i högsta hugg så var den rosa, sen gick jag och gjorde en kopp te och lite smörgåsar, och när jag kom ut till soffan igen så var den brandgul och typ orange och blå, så på bara minuter så ändrades färgen så mycket, häftigt!

Och imorgon blir det förhoppningsvis MASSA coola bilder om fjärilarna vill sitta still när jag fotar , Jag tar bamsekameran(systemkameran) och Jonathan får låna min lilla digitalkameran och fota lite med, han tycker det är jätteroligt att fota , och om man inte har koll på sin kamera så är den helt plötsligt borta , och när man hittar den så är den proppfull med massa bilder på lekrummet/leksakerna i rummet! haha , en blivande fotograf kanske?

 


Gravid vecka 18(17+0)

Tiden går ju sjukt fort , och om 2 veckor har jag gått halva tiden!
Nu känner jag bebisen röra på sig , och jag mår riktigt bra!

Mamma

Livmodern har fortsatt att växa upp i din mage. Om du mäter så kan du känna den ungefär på två fingrars bredd under naveln. Din livmoder är vid det här laget ungefär lika stor som en Nätmelon.
Du kan ha ökat mellan ungefär tre och sex kilo vid det här laget. Det är helt normalt och du kommer att gå upp ännu mer. Det kan kännas konstigt om du är van vid en konstant vikt men viktökning är ett tecken på att allt är som det ska. Bli inte orolig om du tycker att du går upp för lite. En del kvinnor behöver inte gå upp så mycket i vikt för att graviditeten ska utvecklas normalt. Diskutera med din barnmorska.

Barnet

I vecka 18 är din bebis 13 till 14 cm lång från huvud till stjärt och tack vare de nu ökande fettdepåerna väger den omkring 230 gram. Den hitintills snabba tillväxten kommer nu att sakta ned något till ett något lugnare tempo.

Det finns fortfarande plats i livmodern och din bebis kommer att vara aktiv under perioder då den kan sparka eller till och med göra kullerbyttor! Runt den här tiden blir kan bebisen också börja känna av alltmer intryck från världen utanför magen och gör sin närvaro känd genom sparkar och slag. Benen genom vilka ljuden passerar till innerörat har förkalkats och hårdnat, och de nervbanor som tar emot och processar signaler från hörselcellerna utvecklas, vilket innebär att bebisen nu kan höra.

Allteftersom graviditeten fortlöper kommer bebisen att vänja sig vid återkommande ljud, så som dina hjärtslag, röster, blodet som strömmar genom navelsträngen och andra vardagliga ljud. Den kan också bli skrämd av höga, plötsliga ljud.

 

Har jag några andra gravida blivande mammor som läser, isåfall hur mår ni och hur långt har ni gått?

 

KRAM!

Det blev bad iaf!

Efter frukosten så packade vi in oss i bilen och drog till Ågesta och badade!
Det blåste ganska mycket men ungarna skulle promt i och bada med sin uppblåsta krokodil som jag köpte förra sommaren åt dom , och den var en succé!
Sen var ju jag och Conny givetvis i vattnet också och doppade oss , och det var skönt när man väl kommit i , men så är det ju alltid , man tycker att det är såååå kallt när man känner med fötterna och så går man sakta sakta i och doppar sig lite i taget och skvätter vatten upp på mage och armar , men sen när man kommit i så är det skönt!

Sen satte vi oss på land och fikade och värmde oss och sen åkte vi hem igen!

Gjorde kaviartorsk med potatis till middag , det är nog min favvorätt i fiskväg måste jag säga , så sjukt gott!
Man tar 2 paket torskfile och lägger i en ungsfast form , sen vispar man 5 dl grädde lite gran bara så att den inte är så rinnig, och sen har man i en halv tub med kalles kaviar, färsk dill och lite cayennepeppar och häller över torsken , och sen in i ugnen på 200 grader i 30 minuter, och sen serverar man med potatis! Prova , det är sjukt gott!

Nu har jag nyss sett Dirty Dancing , och det måste ju tillhöra topp 10 av bästa filmerna i världen , tycker jag iaf! Och slutscenen när dom dansar , den är ju så BRA!
Så gick jag ut till min blivande make och sa att det skulle man ju göra på sitt bröllop, överraska alla gäster och ha övat in den dansen och dansa den inför alla , och då skrattade han och sa att det tillhörde hans livsfilosofi att han aldrig skulle göra något som har med Dirty dancing att göra, och aldrig se den heller! Haha, killar är ju som dom är , vi får väll dansa vals som alla andra då :P

Nu känner jag bebisen röra på sig lite då och då , det fladdrar till och "kurrar" lite , som fjärilar i magen , speciellt när jag ligger och vilar och tar det lugnt! <3

Sommar!

Idag har det inte varit så fint väder iofs, men oj vad skönt det är med semester!

Vi tog en rejäl sovmorgon till kl 11 då en geting flög in och surrade mot fönstret och väckte oss, slog ihjäl den och gick upp och fixa frukost, sen gick vi och hämtade barnen hos deras mamma och åkte och handlade lite inför veckan , grabbarna hittade Oliver och gänget på film så vi bänkade oss och kollade på den , och sen åt vi stuvade makaroner och köttbullar, gud vad gott det är, var längesen vi åt stuvade makkisar faktiskt , ska göras oftare!

Imorgon hoppas vi på lite varmare väder iaf, så vi kan åka och bada med lite pastasallad och bullar, annars får vi hitta på något annat!

Satte mig på balkonen nyss med kvällssolen halvt på balkongen så gick jag och hämtade systemkameran och tog lite bilder på blommorna , som har vuxit något enormt!

 

SEMESTER!

Och den började kl.16 idag , SÅ underbart!
Nu är båda vi 2 lediga i 4 hela veckor , och vi ska bara rå om varandra och mysa, åka runt lite i sverige med och utan barn, bada och äta massa god mat! Och ultraljud om 2 veckor ungefär, då får vi äntligen se våran skatt och hoppas att vi kan se könet och att han/hon är frisk! <3

Imorgon börjar vi dagen med en sovmorgon innan vi hämtar barnen , sen får vi se om de är fint väder eller ej , om de är fint åker vi och badar med lite matsäck annars får vi hitta på något annat!

Öppnade på jobbet idag och hade inte en kund förens vid 10 typ , vi öppnar 8 , haha , så jag strosade runt där och pysslade och städade och kunde inte låta bli att ta kort på magen uppifrån , det ser så kul ut med jobbskjortan på tycker jag!


Nu ska jag fixa lite te och något gott att knapra på till Stolthet och Fördom , älskar den filmen <3

PUSS!

<3

Igår hade vi en riktigt mysig dag, vi åkte runt och kollade i farsta centrum och hittade mina mammajeans! Sen åkte vi och kollade i huddinge centrum , där conny börjar jobba efter semestern, på Coop Extra, och ja , det finns att göra i den butiken om man säger så! Passar honom perfekt!

Sen så åkte vi in till stan och satte oss på Pig&Wistle i söderhallarna och åt mat, jag åt kycklingfajitas och conny tog kött med pommes och bea, Mums!
Sen så satte vi oss i biosalongen med godis och filmen var ju GRYM , jag gillar alla transformers filmerna faktiskt, måste köpa dom sen!

Och idag jobbade jag bara till 15.30 så nu kommer Conny hem snart så ska vi äta Tacos och kolla på film , kanske åker och badar senare, vi får se!
Ha en mysig kväll, för det ska jag ha! <3

Gravid vecka 17(16+0)

Nu mår jag faktiskt riktigt bra, illamåendet kommer bara ibland , väldigt sällan på morgonen och aldrig mitt på dagen längre, så himla skönt.. Har däremot börja få lite ont i svanken , men det är väll jobbet som gör att det blir så , så det ska bli skönt med semester på måndag!
Nu när magen syns så har folk börjat kolla på mig, kollar på min mage och ler! Lite roligt!

Mamma

Moderkakan växer med en otrolig hastiget tillsammans med bebisen, och vid förlossningen kommer den att väga nästan ett halvkilo. Såhär dags är moderkaken väl utvecklad och förser fostret med allt det behöver, och  för bort avfall som det inte längre behöver. Samtidigt flyttas livmodern uppåt i din mage och kan nu kännas 3-5 cm nedanför din navel. Den syns förmodligen tydligt att du är gravid vid det här laget och en viktökning på 2,5 till 4 kg är normal.

Kanske har du redan känt bebisen röra på sig i magen, men det är inte ovanligt att det dröjer ytterligare några veckor. Det kan vara mycket lugnande att känna bebisens rörelser därinne, även om det inte är varje dag, och veta att allt är väl.

Barnet

Vikten har fördubblats på bara två veckor och nu väger ditt barn c:a 100 gram. Längden från topp till tå är mellan 14-16 cm vilket motsvarar din hand om du spretar med fingarana.

Stora förändringar är på gång! Fostret börjar nu bilda livsviktigt underhudsfett, något som fortgår fram till förlossningen. Underhudsfett är viktigt för att kunna reglera kroppstemperaturen och för ämnesomsättningen. Vid den här tiden består din bebis vikt av ungefär 85 gram vatten och ett halvt gram fett. Efter 40 veckor är motsvarande siffra c:a 2.4 kg fett av den totala födslovikten på 3.7 kg.

Armar och ben är nu nästan fullt rörliga. Ögon och öron har nära nog fått rätt placering och bebisen liknar alltmer en människa.

 

<3

Mysdag!

Står på schemat imorgon , för både jag och conny är lediga!

Sovmorgon tillsammans för första gången på länge , sen åker vi till Farsta centrum och kollar på mammajeans till mig , och sen åker vi in till söder och äter middag , sen blir det bio, en riktig mysdag!

Imorgon blir det en ny magbild också , och veckouppdatering , shit vad tiden går fort, redan i v.17, 3 veckor kvar sen har vi gått halva tiden med skatten i magen! <3

Sov gott alla där ute!

Var är alla kommentarer!?

Ni är väldigt dåliga på att kommentera tycker jag , ni är ganska många som läser, det ser jag och det uppskattas , men ni kan väll lämna lite spår efter er då och då? Blir liksom roligare att blogga om jag vet vilka som läser!

Ringde ultraljudsavdelningen imorse och frågade om jag kunde komma tidigare, men dom gör bara ultraljud mellan v.18 och 20 , och jag ska ju dit i v.20 så han sa att det var en bra tid, och sen var det ändå fullbokat innan det så!
Inte så konstigt , vart man än kollar så kommer det bebismagar överallt , gulligt!

Ska snart åka och jobba , min sista vecka , sen går vi på semester i 4 hela sköna veckor! Ska bli så skönt!
Så idag är det sista måndagen på lääänge!

Vad ska ni göra på eran semester?

Härlig helg!

Har jobbat hela veckan, utom idag och då kom min mamma och lillebror, och Ann och hennes dotter Nikkie över på lite kalas för Alexander som fyllde 5 år i måndags!
Jag bjöd på Gräddtårta med jordgubbar och lite kakor och bullar, MUMS!

I lördags när jag hade jobbat klart så kom jag hem och kände att nu avlider jag snart här, så vi åt middag och sen packade vi in oss i bilen och åkte och tog ett kvällsdopp, det första för i år här hemma i sverige för min och Connys del iaf, och det var så skönt, svalkande och härligt!

Nu jobbar jag bara den här veckan som kommer och sen är det SEMESTER! :D
Första veckan så är vi hemma med barnen och bada, åka till gröna lund och kanske skansen eller något liknande står på schemat! Sen v.29 så åker vi ner till min bästa kompis i skåne och hälsar på henne och Johan, sen vecka 30 åker vi upp till helsingland till min mamma och co till landet och bara tar det lugnt , och sen v.31 så är det bara jag och Conny, och det lutar antagligen åt en sista minuten eller weekend till något fint land!

Imorgon ska jag ring till huddinge sjukhus också och kolla om dom har någon tidigare ultraljudstid , för den jag har nu så kommer jag vara i v.20 med bebisen och det känns så sent, men men , finns det ingen tid så får vi ta det!

Nu ska jag och älsklingen kolla på film och mysa lite , ska koka lite te, och sen ta fram lite nachochips!
Puss och kram!

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0