Tisdag

Allt såg prima ut hos BVC med Ellie , hon växer så det knakar och går upp i vikt jättebra , och idag vägde hon 4645g,  nästa gång vi ska dit är om 2 veckor, då är det läkarkontroll också , samma som dom gör på BB innan man åker hem.. Kollar höfter, syn och lungor och hjärta och lite sånt!

Sen åkte vi till mitt jobb och hälsade på , sen kom Mia med sin LILLA Agnes efter ett tag, och gud vad hon var liten!
Ellie såg jättestor ut jämfört med henne och ändå är det bara 3 veckor emellan dom!

Nu kommer Conny hem när som helst så det blir nog en film och middag när han kommer , sen tänkte jag bada med Ellie, så himla mysigt och hon gillar att bada, iaf med mig.. ensam i baljan är inte lika mysigt! men det är ju klart att det är mysigare att bada med mamma, hon har ju legat i min mage i vatten så länge :)

ha en mysig kväll! Kram

Måndag

Idag tog vi sovmorgon och gick upp halv 11, så skönt!
Sen gick vi en liten promenad och hon somnade efter en stund!
Sen kom Conny hem vid halv 4 typ sen åt vi tomatsoppa med majs i och nygräddade baguetter till det, och kollade på en film! Älskar såna kvällar med bara mys! <3

Nu kollar jag på teen mom 3 på MTV och Ellie sover på mitt bröst, Conny spelar och barnen är hos sin mamma!

Ikväll börjar familjen annorlunda igen, älskar det programmet! Så mysiga familjer verkar det som!

Imorgon ska vi till BVC igen och väga och mäta lilltjejen, nu är det två veckor sen vi var där sist så ska bli spännande att se vad hon väger nu, sist vägde hon 4,2 kg så jag gissar på 4,7 imorgon då! Lilla matvraket som hon är så har jag säkert rätt, annars ligger jag ganska nära iaf!
Efter det ska vi till mitt jobb och hälsa på, och då kommer Mia dit också med sin nyfödda dotter Agnes och visar upp henne, sist vi var på jobbet så låg hon i hennes mage och Ellie var 2 veckor gammal! Så roligt att se när dom kommit ut ur våra magar nu! :)

Köpte en bukett tulpaner idag, älskar att ha blombuketter hemma!
Ha en mysig kväll så hörs vi imorgon! <3

Söndag kväll

Kvällen är kommen och jag har precis tagit en skön dusch och sitter nu i pyjamas på sängen med en nyammad bebis som också ska få pyjamas på sig för kvällen!
I fredags blev jag sjukt sugen på banan milkshake så jag köpte hem glass mjölk och bananer men hann aldrig fixa det så ikväll blir det milkshake!! :D

Igår kväll hade vi film mys med Fanny och Hector och det var super mysigt! Vi köpte med oss thaimat och godis och kollade på filmen kyss mig!
Blev riktigt lyckat och skönt att bara vara hemma så när vi båda har bebisar!
Tack gumman för igår, nästa gång får vi ha filmkväll hemma hos oss! <3

Ellie och Hector låg på en filt bredvid varandra och så plötsligt höll dom varandra i handen, så gulligt!!

Söndagsmys!

Ligger i sängen och myser med Conny och Ellie, vi kollar på filmen the way back!

Myslördag!

Igårkväll var Ellie lite gnällig och somnade inte fören vid 12, sen vaknade hon vid HALV FEM!!! hon brukar vakna efter 2-3 tim , så nu vart jag lite bortskämd med att få sova så länge, härligt! <3

Imorse åkte jag med Ellie till Länna och gick in på rusta och köpte lite fotoramar, ska rama in lite gravidbilder när jag får dom av Fanny, och hänga ovanför sängen! Kommer bli superfint!

Efter de åkte vi över till min pappa och hälsade på lite, han tycker så mycket om Ellie , och gosade lite med henne!

Nu sitter jag här hemma igen och i em/kväll ska jag över till Fanny och ha en tjejkväll med god mat, film och hemmaspa tjuvläste jag på hennes blogg ;) Kommer bli MYS!!
Den människan är så underbart härlig , man blir alldeles glad i hela kroppen när man är med henne, hon utstrålar ett sånt lugn och självsäkerhet så det smittar av sig! <3

Imorgon kommer min mamma över en sväng och gosar med mig och Ellie, sen ska jag ut och traska lite med henne i vagnen tänkte jag om vädret tillåter!

Ha en mysig kväll , för det ska iaf jag ha! :D

Kram!

Bjuder på en bild på mig och Natta för typ 4-5 år sedan!
Gillar min frisyr där , ska klippa mig snart och klippa lugg då tror jag!

Fredagsmys

Idag var vi i huddinge c och hälsade på Conny på jobbet!
Så fick han visa upp Ellie där också , mysigt!

Vi åt lasagne till middag idag, blev supergott, och nu sover barnen sen 1 timme tillbaka och Ellie somnade precis , så vi ska kolla på en film och äta lite glass! Och mysa bara jag och conny <3


Min söta nallebjörn idag! <3

Ha en mysig kväll
kram!!

Pappa är hemma!

Idag var Conny ledig, så vi har myst här hemma och efter frukosten så åkte vi iväg till Länna och gick in på bla babyproffsen och köpte en babybjörn bärsele och en badbalja där!
Sen gick vi in på rusta och fyndade lite blandade saker!

Bärselen var ju perfekt, Ellie tycker ju om att vara uppe i famnen och det tar på armarna och bära på henne hela tiden sen blir man så låst, nu kan man ju diska och göra andra saker med båda händerna med henne i den! Perfekt!


Köpte den som hette Active, Jätteskön!

Nu ska snart grabbarna krypa ner i sängen och Pappa och Ellie ligger på sängen och sover en liten stund, sen ikväll blir det lite mys för oss vuxna(och ellie när hon är vaken) sen ska jag kolla på halv åtta hos mig och ikväll ska vi kolla på revenge, älskar den serien ,så spännande! ;)

Kramisar från oss!

Ellie 1 månad

Idag är det 1 månad sen Ellie kom ut till oss, det känns som igår men samtidigt så känns det som att hon alltid funnits här hos oss!
Det har varit den absolut bästa månaden i mitt liv och hon är så himla go våran tjej, njuter verkligen av att vara hennes mamma, och det är det bästa jag någonsin gjort!

Hon fäster blicken på oss när vi pratar med henne och nu har hon även börjat le som svar, då smälter man ju totalt!!


Vi älskar dig snuttan! <3

Happy

Imorse så somnade vi om när grabbarna hade gått och sov till 10 ca, då gick jag upp och Ellie fortsatte sova lite till!

Sen blev hon lite småkinkig så jag la henne i vagnen och trodde hon skulle somna men tji fick jag ;)

haha, klarvaken!

Jag är så lycklig, jag har min fina familj och min underbara man , och nu har vi äntligen ett barn tillsammans, det känns mera "på riktigt" nu, hon är låset som håller oss samman! <3

Återbesök för mamman

Idag så stod det återbesök på MVC på schemat för min del!

Vi mös här hemma och åt frukost, sen kom Conny hem och hämtade Jonathan hos sin mamma för att skolan var stängd idag, så åkte vi in till Farsta c och dom gick och kollade lite i butiker och jag gick till MVC med Ellie!

Min barnmorska tyckte hon var så fin , och kul att se henne på utsidan..
Vi kollade blodtryck och värden och pratade om förlossningen och tiden efter, sen tyckte hon inte att hon behövde göra undersökning där nere, för jag känner mig precis som vanligt och har inte ont så jag slapp det!
Man läker otroligt snabbt och bra där nere sa hon också och jag blöder nästan ingenting längre, så skönt!


Det är så sjukt det här med att bli mamma , för livet innan Ellie kom till världen känns så suddig och det känns som att hon ALLTID har funnits här, och hur en sån liten människa kan ge så mycket kärlek och att man kan känna så mycket kärlek till henne är obeskrivligt och underbart!
Det är så kul att se henne när hon utvecklas, och jag tycker hon har blivit stor redan , hon ler när man pratar med henne och gör små roliga ljud!
Mamma och pappa älskar dig!!


Min pigga och glada tjej imorse! <3

Söndagsmys

God kväll mina damer(och herrar om någon läser?)
Sitter i soffan just nu och myser med gnälli-Ellie haha, hon är lite smågrinig såhär på kvällskvisten och har varit några dagar i rad nu, vet inte vad som är tokigt!
Men jag köpte droppar på apoteket mot gaser i magen så får vi se om det blir bättre, om det är det som spökar!

Mats och Anette var förbi och hade hämtat upp min farmor också på vägen, och min lilla kusin Melker som blivit jättestor tyckte jag, han fyller ett år snart!
Ellie fick en jättesöt body och en klänning från pop av dom, jättefina, längtar tills hon kan ha dom! :) tack!!

Imorgon ska jag på återbesök på mödravårdcentralen , kolla så att jag har läkt ordentligt efter förlossningen och sen visa upp lilla Ellie som min barnmorska bara lyssnat och känt på i min mage, ska bli kul! :)

Nu somnade hon i min famn här, lillfia!
Jag fotade henne tidigare idag när hon sov, och hon gör alltid så roliga poser med sina händer när hon sover, så det gäller att vara snabb med kameran och fota ;)

Nu ska jag duscha och smörja in mig med bästa body butter, brazil nut från body shop, den finns bara när dom har rea så det gäller att passa på då! Den luktar underbart!
Sen blir det en kopp te och sen sängen!

Natti natt! <3

Skånebesök

I torsdags natt så kom Ellies gudmor Natta och hennes kille johan upp hit på besök!
Vi har haft en mysig helg med mat, shopping och filmmys i soffan..
Vi åkte in till farsta centrum och kollade runt lite, och igår så åkte vi in till stan och gick på NK och gallerian och shoppade lite, så johan fick se lite av stockholm!

Nu har dom precis åkt och jag och Ellie är ensamma hemma nu , och i em kommer min farbror Mats och hans familj hit och kollar på Ellie, Kul!!

Så jag tänkte försöka duscha lite nu, och sen småstäda lite här hemma , så vi hörs senare!
Kram

Heldag

Imorse när vi vaknade vid 8.30 så gjorde vi oss iordning och sen åkte jag och Ellie och hälsade på min mamma på hennes jobb, så käkade vi lite lunch och hon fick gosa och visa upp Ellie för sina jobbarkompisar! :)

När vi kom hem så höll Conny på att städa och småplocka, han var ledig idag , så skönt!
Efter det så åkte vi iväg och storhandlade på Coop, så nu är det fullt i kyl/frys och skafferi, det gillar jag!

Och nu är Natta och Johan på väg hit upp från skåne , och ska stanna över helgen, ska bli supermysigt! :)
Vi träffas så sällan iochmed att vi bor så långt ifrån varandra, men vi åker upp och ner varannan gång!

Conny jobbar tyvärr i helgen men han kommer ju hem på em och då får han umgås!
Vi andra ska bla åka in till city och kolla lite på NK och så, för Johan har aldrig varit i sthlm så vi ska visa honom :)

Idag hade Ellie på sig kläder från Polarn och Pyret, älskar deras kläder, dom är så mjuka och bra kvalitet och så älskar jag ju randigt , så idag var hon så fin min lilla tjej! <3

Snart är det Revenge på 3an , tyckte den var riktigt bra förra veckan , så den serien kommer vi följa här hemma!

Hörs imorgon , KRAM från oss!

Babyboom

Har precis varit ute på en promenad med Ellie som somnade så gott, så nu sover hon i vagnen i hallen , knorrar till lite då och då och somnar om igen!

Just nu är det verkligen babyboom runt om mig, ALLA blir gravida/får barn..
Det är så roligt för det är jättemånga på mitt jobb som ska ha / har fått..
Det började med Maria som fick en dotter för lite mer än 1 år sen, sen var det Emma som fick en pojke i somras, sen fick Fanny en pojke i juli, sen Alexandra som fick en dotter i september tror jag..
Och sen var det min tur i december, och nu imorse så fick Mia en liten dotter!
Sen har vi Nathalie också som ska få en dotter i sommar, haha!
Och alla vi jobbar på samma avdelning i butiken, så man kan ju verkligen säga att det smittar ;)
Alla kunder bara skrattar nu när någon blir gravid, för det har verkligen varit som att vi löst av varandra!
Superkul!
Och GRATTIS till Mia och Stefan, och eran lilla tjej, så himla kul! <3

Imorgon ska vi åka och hälsa på Mormor ( mamma ) på jobbet så hon får gosa lite med Ellie, sen är Conny ledig imorgon så vi ska åka och handla lite när jag kommer tillbaka hem, och sen sent på kvällen/ tidigt på natten så kommer Natta och Johan ( Ellies gudmor ) upp från skåne och hälsar på , ska bli supermysigt!

Nu ska jag vika lite tvätt och sätta på en ny maskin , sen vaknar nog tuttis och vill äta!
Gud vad jag älskar henne , mitt ALLT! <3

1 vecka innan hon tittade ut, saknar min fina mage LITE faktiskt, tycker det är vackert med gravida kvinnor!

Dagen i dag!

Det gick jättebra på BVC och lillfisen är inte så liten längre , haha!
Jag måste ha grädde i tuttarna tror jag för hon går upp i vikt som bara den , hon följer kurvan och ligger lite ovanför den så det ser jättebra ut!
Idag vägde hon 4220 g, så hon har gått upp 325g på en vecka , ganska bra jobbat, fast inte så konstigt som det matvraket hon är!
Nu ska vi tillbaka om två veckor igen..

Fick hem en tavla som jag beställde förut till Ellie , blev supernöjd med den , man får välja vad det ska stå i rutorna själv och färger och allt, så skickas den hem när den är klar! Lagom pris också , 180:-!

Imorgon har vi inga planer förutom att det kommer en tjej som ska spackla lite i vårat badrum och sen måla det vitt på fredag , så det blir lite fräsht igen på väggarna!
Så det blir väll en skön promenad imorgon någon gång när hon sover, skönt med frisk luft!

Den ska vi rama in nu och hänga ovanför hennes säng!

Vilka är ni som läser föresten? Har jättemånga unika besökare varje dag men inga kommentarer!!
Är det någon gravid, mamma eller andra med blogg så vore det kul att läsa era bloggar också!!
Kommentera mera, och skriv lite om er själva och vad ni vill läsa om här hos mig! :)

KRAM

BVC

Ska strax klä på Ellie och bege oss mot BVC för vägning och mätning, hon som sover så gott hos mig, hoppas hon inte vaknar då!
Det här är det mysigaste jag vet, ligga och gosa och lukta på henne! <3

Måndag igen

Idag har vi haft fullt upp hela dagen!
Först kom Fanny och Hector förbi och mös lite med oss! Hon fick en jättesöt klänning och en kofta, tack <3

Sen kom Malin förbi och då fick hon en fin body och byxor, tack! <3

Imorgon ska vi till BVC och väga & mäta Ellie! Sen ska vi bara ta det lugnt här hemma!
Nu ska vi sova, lillan somnade precis så då passar vi på!
Kram!

Söndag

Idag så firade vi Jonathan som fyller 8 år imorgon, så vi åt lite tårta och sen kom connys mamma och pappa hit!
Han fick massa lego och ett coolt spyro spel till Playstation 3, så nu sitter alla grabbarna i köket och bygger lego, och jag och Ellie ligger i sängen och gosar!

Imorgon kommer Fanny hit på fm och sen kommer min syssling Malin hit på middag! Mysigt, full rulle hela dagen med andra ord!

Ikväll ska vi försöka kolla på en film när barnen somnat, förhoppningsvis alla 3! ;)

Jag badade Ellie idag i handfatet, gick superbra och hon älskar det! Sen får hon baby massage varje kväll också med babyolja och det gillar hon också jättemycket, så det har vi som en godnatt rutin här hemma nu, massage!

Det här kom upp lite sent, dumma blogg app!

Det här med napp

Idag har vi haft en glad fis här hemma! Hon sov jättebra inatt och vaknade 2 gånger för att äta, sen gick vi upp vid 10, så skönt!

Conny åkte till Coop i haninge igårkväll och köpte nappar som var lite mindre som vi provade, och dom var kanon, så bra för ibland är ju bebisar bara snuttiga och behöver något att suga på och då är det ganska skönt att slippa ta fram tutten hela tiden, då kan man ju få sår och så på bröstvårtorna, så nappen hissar vi här hemma!

Nu ligger jag och Conny i sängen och kollar på tv och barnen kollar på bilar 2 och Ellie sover i sin korg!
Ikväll blir det lite godis och gladiatorerna på tv! Ha en mysig lördag, kram från oss 5!

Godmorgon

Äntligen fredag, och i helgen är alla hemma och myser! Underbart!

Vet inte riktigt vad som var fel igår med Ellie , ingenting var bra och hon bara skrek, så provade vi allt man kan prova men det var inte heller bra!

Men inatt sov hon iaf bra, och vaknade bara för att äta, men då var hon fortfarande liiite gnällig... sen imorse fick hon ett till sånt skrikanfall.. men nu sover hon igen i sin säng.. hoppas hon inte är så igen när hon vaknar, min lilla fis!

Man känner sig så hjälplös när ingenting hjälper, man går ju igenom en "lista" när dom skriker.. byta blöja, hungrig, gosig, trött, behöver rapa osv.. sen när man provat allt det och de inte hjälper så blir man så frustrerad och vet inte vad man ska göra.. då är det bra att man har en karl vid sin sida som kan ta över och hjälpa till! <3

Ska passa på att äta lite lunch nu när hon sover!
Ha en mysig fredag!

Vaken liten fis

Idag har hon varit vaken hela tiden nästan , vilken nu resulterar i en övertrött bebis, så hon grinar och snuttar på tutten hela tiden , nu ligger hon hos pappa och är lite halvnöjd.. HOPPAS att hon sover bra inatt, annars blir det en natt utan sömn för min del.. Ska krypa ner i sängen och se om hon vill somna nu kanske! Kram så länge

Smutt

....eller inte!
Jag uppdaterade min iPhone idag via iTunes och det gick ju jättebra, fram tills jag kollade i telefonen och upptäcker att alla appar är borta!
Alla bilder och så finns kvar TACK gode Gud men nu får jag installera om alla appar jag vill ha, kommer inte ens ihåg vad jag hade förutom dom man använder dagligen! Så jag får väll lägga till när jag kommer på någon speciell!

Idag har Ellie varit vaken mer eller mindre hela dagen, så jag hoppas att hon sover bra inatt vilket jag tror hon kommer göra, då har hon en pigg och glad mamma imorgon!
Min morfar och hans Ulla var och hälsade på idag också och hon fick en slant att köpa något fint för, så det blir lite shopping till henne snart! Så som hon växer går det alltid åt kläder! Tack morfar och Ulla :)

Imorgon kommer Jennifer hit och fikar och myser lite med oss, ska bli mysigt! :) sen åker jag och möter Conny på jobbet och visar upp Ellie där också! Pappas fina tjej!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sappa lite på tvn innan jag somnar!

Här är dagens lilla bebis, som börjat fästa blicken mer och mer :) snart kommer nog ett litet leende när man pratar med henne!!

Sov gott, kram från oss!

Hon tjockar på sig

Min lilla fis blir tyngre och längre, precis som hon ska!! <3

Födelsevikt: 3435g
Födelselängd: 50cm

1 vecka och 2 dagar: 3620g

2 veckor och 2 dagar: 3895g ocg 53 cm

Nu ligger hon i vagnen och sover och snart kommer Conny hem också, sen kommer grabbarna lite efter honom och sen kommer min lillebror och mamma hit och gosar med Ellie lite!

Vi var och hälsade på på mitt jobb och hon charmade nog de flesta där tror jag! Det är två st som ska ha bebis på mitt jobb , Mia ska ha när som helst och Nathalie ska ha om 6 månader ca! Mysigt, då kan vi träffas sen med våra små och fika och gå promenader!

Gravidlista

När fick du reda på att du var gravid? 13 April 2011
Blev det en chock? Ja, för att det gick så snabbt, gick på första försöket!
Hur gammal var du? 21
Hade du mycket halsbränna?
Ingen alls
Spydde du mycket? Japp, från v.9 och 13 veckor fram
Var det någon favoriträtt som ändrades? Nej
Hade du mycket foglossning? Nej, bara lite ont i ryggen de sista veckorna
Hade du sammandragningar? Ja, de sista veckorna
Ditt sf mått som störst? 33 cm i v.38+3
Har du fått bristningar? Bara några på brösten efter att mjölken rann till, men inga på magen
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Pojke, men sen visade det sig att det var en liten flicka på RUL
Vad hoppades du på? En flicka, men nog skulle jag blivit lika glad över en liten kille också
Hade du mycket vätska i kroppen?
Inte speciellt mycket
Hur mycket gick du upp i vikt? 20kg
Hur ser du på graviditeten idag? En väldigt häftig upplevelse, och jag känner mig välsingnad som har fått gå igenom en graviditet!
Gick du över tiden? Nej
När började din förlossning? På julaftonsmorgon klockan 4 började värkarna
Hur lång tid tog det? Efter den första värken på julafton så tog det 26 tim och 36 min
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 5-6 cm
Vad tyckte du var jobbigast?
Övergången mellan värkarna och krystvärkarna, det sa bara pang så var det dags att krysta, och då kändes det som att man skulle spricka mitt i tu och som att ryggen skulle gå av.
Var du rädd för något? Att bebisens hjärta skulle sluta slå förstås, och att det skulle sluta i kejsarsnitt
Grät du?
Nej, jag trodde jag skulle göra men det gjorde jag inte
Skrek du? Ja lite
Tog du nått smärtstillande? Lustgas
Blev du sydd? 3 små stygn inne i vaginan pga en liten bristning
Dragen med sugklocka? Nej
Hur många var inne i förlossningsrummet?
3st, Conny, Barnmorskan och sköterskan
Hade du någon nära med dig?
Conny
Hur stor var bebisen? 3435g 50cm
Blev det en pojke eller flicka? Flicka
Vad fick hon heta?
Ellie Anna Helene
Hur ser du på förlossningen idag? Jag är supernöjd med min förlossning och så glad att det gick så bra som det gjorde. Det slår allt annat jag någonsin har gjort och kommer göra, det är så sjukt häftigt att kroppen klarar av det, och jag är stolt över mig själv som klarade av det med bara lustgas och Conny vid min sida! Barnmorskan och sköterskan var underbara, och jag skulle göra om det imorgon igen om det var så!
Var allting värt det? ABSOLUT!

Och ut kom hon, min fina dotter!

Barnens första bok

Första dagen hemma gick kanon! Vi tog sovmorgon till 10 och sen somnade hon om så vi gick på en promenad och hämtade ut en Bok som alla nyfödda får av biblioteket, den hette barnens första bok, jättefin :)

Imorgon så åker vi till mitt jobb en snabbis och hälsar på, dom är så nyfikna på lilla Ellie :)
Sen ska vi väga henne klockan 2 på BVC , spännande att se vad hon väger nu!
Nu somnade hon här i min famn, efter en vakenperiod på 2,5 timme så jag ska lägga henne i sängen och somna jag också!
Hörs imorgon, kram från oss!

Tog lite bilder med systemkameran idag, mini plutt hand <3

Sista dagen!

Idag var sista dagen för Conny hemma , så imorgon blir det bara jag och lillan hemma då han börjar jobba igen, tråkigt men skönt att få igång en ordentlig vardag!
Idag blir Ellie 2 veckor också, det har varit två jättemysiga veckor och vi har fått boa in oss ordentligt och nu känns det som att jag alltid varit mamma, allt är så självklart, och allt flyter på som en dans!

I helgen så har vi bara tagit det lugnt, och igår kom min Farmor och Faster hit på besök och hade med sig en fin pyjamas till Ellie , sen satt dom och gosade med henne sovandes i famnen, och vi fikade lite bullar som jag bakade för några veckor sen!

Idag gick vi upp vid 11 ungefär och åt frukost, Ellie har fått för sig att det är dag på natten vissa nätter, och inatt var en sån natt då hon tyckte att det var vakentid vid 2 :) Tur att vi har tv i sovrummet, jag kollar på tv/gosar med henne tills hon somnar om igen! Knasunge! <3
Sen efter frukosten så ammade jag henne och så somnade hon , så jag klädde på henne overallen och la henne i vagnen , sen gick vi allihopa på en mysig promenad! Skönt med frisk luft, och hon sover så gott i vagnen! Sen fick hon sitt allra första bad idag också , och hon gillade det faktiskt efter ett tag, ska köpa en badbalja också , det blir mycket lättare att bada henne där istället för i badkaret!

Imorgon kommer bästa Fanny med Hector förbi och hälsar på oss , Mysigt, Saknar henne massor! <3

Ikväll ska vi försöka oss på det där med hand och fotavtryck , foten blir nog inga problem, men handen däremot, haha.. jaja det blir nog bra ;) Visar resultatet imorgon!


Här är dagens lillfis, 2 veckor gammal!
Mamma & Pappa älskar dig Ellie!!

Mitt allt!

Nattugglan!

Inatt har vi haft en tjej här hemma som inte ville som mamma och pappa-sova!
Hon vaknade vid halv 4 ca.. och var vaken till typ halv 6, sen var hon lite kinkig ett tag och sen kom det, bajset! (ursäkta :P) Så jag förstår att hon gnällde lite faktiskt.. sen sov hon till 8 och åt, somnade om och sen gick vi upp vid 11, det var riktigt skönt och välbehövligt!

Nu har vi precis kommit hem från Farsta C, vi var där en snabbis och jag köpte 2 linnen, en långärmad amningströja och 2 amningsbhar, sen hittade jag en fin body till Ellie på REAn för 50 :-, taget!
Sen gick vi in på panduro och köpte ett sånt sett med två canvastavlor och färg, så man kan göra hand och fotavtryck på dom , fint!
Ska göra avtrycken i hennes babybok också, och på ett annat papper till min framtida tatuering! :)

Vi hann precis innanför dörren innan det började spösnöa( istället för spöregna haha ), det är riktigt stora flingor som faller, hoppas dom ligger kvar ett tag iaf, det blir ju lite ljusare ute och sen är det faktiskt ganska mysigt med snö, i lagom mängd!

Nu vaknade Ellie ute i hallen , hon är säkert hungrig mitt lilla matvrak! <3

Faderskapsbekräftelse

Idag fick jag brev i brevlådan om att vi ska åka och bekräfta faderskapet på mitt barn, alltså man ska intyga att Conny är pappa, hur sjukt är inte det på en skala?

Om man är gift så behövs det inte, men så fort man är ogift så ska detta göras, och hur ska dom kunna veta att Conny är pappa egentligen?
Man åker ju bara dit och säger , hej det är han som är pappa, och skriver på några papper säkert!
Dom gör ju inget DNA test eller något , så då skulle man ju egentligen bara behöva skriva på papper och skicka in?

Imorgon blir det nog en snabb sväng till Farsta C, måste köpa lite fler amnings BHar och lite fler amningsvänliga tröjor, och ett par byxor!
Har redan gått ner 11 kg sen förlossningen, men mina gamla jeans är fortfarande liiite för trånga och jag får inte igen knappen , så nu går jag runt i leggins och mjukisbyxor, men jag vill ha ett par "finare" byxor när man lämnar lägenheten, annars känner jag mig som en sån mamma som lever i mjukisbyxor när dom fått barn, vilket var ganska skönt iofs första veckan när man är lite öm efter förlossningen!

Igår kväll satt jag och kollade igenom bilderna från förlossningen och tiden på BB, och jag blir helt ställd, det är det häftigaste jag varit med om och jag skulle göra om det imorgon om det var så! Helt ofattbart att hon låg där inne i 9 månader och växte och att jag sen födde henne, MIN DOTTER! <3

Och sen fick man den här brickan som "belöning", godaste mackorna på länge tyckte man då!

Kvällsmys


Ligger i sängen och kollar på The Holiday, det kan ju inte bli så mycket mysigare än såhär <3

Matvraket!

Jäklar vad hon växer!

När hon föddes så vägde hon 3435g, och när vi åkte hem från BB så vägde hon 3230 och nu idag så vägde hon 3620g! Stor tjej! <3
Nu ska vi till BVC nästa vecka på tisdag och väga igen , spännande!!

BVC

Inatt så sov Ellie bättre, hon vaknade bara för att äta och byta blöja, så idag är jag utvilad! :)

Klockan 15 så kommer BVC hit på hembesök och kollar på Ellie , dom ska väga och mäta henne tror jag och sen kolla lite allmänt säkert! Ska bli spännande att se vad hon väger nu, det lilla matvraket!

Tog fram systemkameran tidigare, men då var hon lite smågnällig , men jag fick ett fint kort på henne iaf, där hon inte skriker!

Min fina tjej<3

2012

Jahapp , då var det nya året här då!
Och jag inviger det nya året som mamma, hur bra är inte det?

Igår hade vi en mys nyårsafton bara vi 3, och precis när middagen var klar så ville lillfisen ha mat, typiskt :P
Har kännt mig lite hängig inatt, och idag..förkyld och lite småhostig och känner mig hängig, hoppas det går över och att jag inte smittar ner Ellie, vore ju inte så kul!

Idag kom Mamma och Co förbi och vi bytte lite julklappar och så!

Blir en lugn kväll för våran del, hoppas jag känner mig piggare imorgon!

Kram så länge

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0