BIO!

Idag har jag varit ledig , och bara tagit det lugnt, eller nja nästan iaf.. degade i sängen ett tag på morgonen och kollade på tv, sen bäddade jag rent i sängen och tvättade lakanen och sen diskade jag!
Sen kom Conny hem och vi åkte in till söder och åt god mat och gick på bio, I am number 4 såg vi och jag tyckte den var riktigt ball och bra.. Det är så himla mysigt när vi gör något bara vi två när vi är barnlediga, då får vi ta hand om varandra lite extra :)

Nu har jag precis kollat på Efterlyst och nu tänkte jag ta ett bad, med MYCKET skum!
Imorgon blir det jobb 8-16 lyxtid sen får vi se vad kvällen bjuder på, middag för 2 iaf :)

Slänger in en spontanbild på mig och min Mamma back in the days <3


Sweet dreams <3

God Morgon Söndag!

Söndagar gillar jag, iaf när man är ledig!

Klockan 12 hade vi redan hunnit med frukost, städning av hela lägenheten och både dammsugit och torkat golv, så härligt och känns ju bra att det är sommartid nu , då passade det bra med en storstädning!
Snart ska jag städa badrummet också, fick ett sånt städryck efter frukosten!

Funderade på att gå ut också men Alexander äter fortfarande medicin för sin öroninflammation och det blåser jättemycket här hos oss så vi är nog inne!


Ha en underbar söndag, so long!

Succé!

Lekhuset kommer vi åka till flera gånger, barnen tyckte att det var såååå kul!

Dom fick leka i ca 3 timmar och fika glass i typ 15 minuter där imellan, och det var ganska svårt att få med dom hem kan jag säga!
Linnea och hennes kompis var också med, dom tyckte också att det var kul haha , det finns ju ingen åldergräns precis ;)

Mannen min kom hem från fotbollen och dom vann hela alltet, skitkul ju :)

Nu sitter jag med ett glas rött och barnen sitter i soffan med lite lördagsgodis och conny har somnat :)

Hoppas att ni får en trevlig lördagskväll mina vänner, Kram

LEKHUSET!

Idag gick vi upp rätt så tidigt, 9 var frukosten framdukad av min kära och det var bara att gå upp!
Nu är han iväg och ska spela fotboll med jobbet och dom ska möta andra coop forum hus olika matcher..
Medans han leker fotbollsproffs så ska jag och barnen ta bilen och åka till Lekhuset i Bromma om ca 1 timme för att gå på Barnkalas :D
Kommer nog bli toppen gissar jag på , där finns allt som barn tycker är kul så!
Haha när jag stod och sminkade mig imorse så sa Jonathan till mig: "Åh anna snygg du är! Jag ska gifta mig med dig när jag blir stor!" Haha hur sött är inte det!

Här är en bild på sötkorvarna när dom är fixade och klara för kalas!

Torsdag!

Idag var jag och 2 till från mitt jobb på Svenska Spel kursen, som faktiskt var mycket inspirerande och rolig!

Vi lärde oss allt om alla kuponger och system och även hur det funkar med 18 års gränser och leg kontroller..
Sen fick vi värsta brak-frullen där med ciabattasmörgåsar med sallad och skinka och gurka på, och te till det.. sen var det lunch och då fick man välja mellan typ 5 rätter och jag tog helstekt fläskfile med dijonsenap och rostad potatis med haricoverts, SJUKT gott!
Sen fortsatte vi kursen och sen fick vi fika, kanelbullar och te och sen fortsatte den en stund till 16.30 och så fick vi gå hem  :)
Det vore kul att jobba på Svenska Spel tror jag, sitta och hjälpa ombud som oss och utbilda och sätta odds och allt möjligt!

Jag är fortfarande mätt efter idag haha, åh jag glömde ju skriva att dom även hade VÄRLDENS salladsbord med massa olika röror och cremer, så gott!
Det fanns en färskostcreme med honung och valnötter som jag hade på en bit baguette, och den måste jag prova att göra för den var himelsk!

Nu sitter vi och slappar i soffan och kollar på sveriges värsta bilförare, och hur F*n fick dom körkort!? Allvarligt asså , första gången jag körde upp så kuggade han mig och då gjorde jag ett litet fel, och andra gången klarade jag det , men dom här har körkort och kör som en dövblind pensionär, herre gud asså!

Nej nu blir det min 4 kopp te för idag och lite kvällsmacka med marmelad ( aprikos såklart )

Later aligator!

Ben&Jerry´s! <3

Idag är det Onsdag , hela dagen har det varit onsdag och det betyder ju att jag har varit ledig idag!
Conny var också ledig idag och det är så mysigt när vi får ligga i sängen och vakna tillsammans , det gör vi ju bara på helgen när vi är lediga, annars går han alltid upp innan mig!

Jag åkte över till Farmor en stund nu efter middagen och fikade och då var min faster där också , mysigt att träffa dom lite, man gör inte det så ofta faktiskt, ska bli bättring på det! :)

Slog nyss på tv:n och det var Förlossningskliniken på tv4 Fakta, älskar såna program, tycker att det är så häftigt och intressant!
Ikväll är det Efterlyst också , då sitter jag bänkad med Ben & Jerrys New york super fudge chunk, ÄLSKAR den glassen , den är min bästa kompis, den är Sjukt god!

Imorgon ska jag till Sundbyberg på kurs hos Svenska Spel , kan redan allt men alla måste gå den kursen för att jobba med spel så det blir en heldag på kurs, 8.30-16.30!
Sen är det Freeeeeedag , åh så underbart säger jag , för hela familjen är hemma och är lediga, så då ska vi ha lite fredagsmys med barnen innan dom lägger sig och sen på lördag styr bilen mot Leklandet i Bromma där vi ska på Kalas, då får barnen leka av sig i bollhav och rutshkanor(stavning?) och massa annat skoj i 2 timmar, sen kommer dom vara heeelt utslagna haha!

Ge mig lite tips på vad ni vill att jag ska skriva om och så , vad är kul att läsa om ? Och Kommentera så jag vet vilka ni är som läser, det är många men vilka är ni?? :)

Söndag igen!

Oj vad veckorna bara rusar förbi!
Den här veckan har barnen varit hos sin mamma och då går veckan extra fort då både jag och Conny jobbar helg!

Det är så jäkla skönt nu när vi har bilen , och det är ganska svårt att tänka sig hur KLARADE jag mig när jag slutade 22.15 och åkte kommunalt? Nej fy , nu går jag ner i garaget och åker hem , och är hemma  på mindre än 15 minuter, Så himla skönt!

För övrigt så känner jag mig lite småsnuvig och trött, men det går nog över... ska gå och duscha och sen krypa ner i sängen!
Imorgon får jag sovmorgon , vilket jag har varje måndag och det är lite lyx, sen ska jag på massage kl.13 på jobbet innan jag börjar kl 14, och det är verkligen LYX, har så ont i min svank och massagen hjälper verkligen!

Idag var det ju sista avsnittet av Solsidan på länge , och det är ju bästa serien hittills alltså, tråkigt att det inte kommer gå på ett tag :( men det måste ju nästan bli en till säsong!

Kram!


Underbara Onsdag!

Och jag var ledig som vanligt, Härligt :)

Både jag och Conny var lediga idag så vi åt en mysig frukost tillsammans , och sen åkte jag till Farsta C för att fixa naglarna, slänger in en bild längre ner!
Men nu har jag ett liiiitet problem faktiskt, eller inget mega mega stort men , Cissi som gör mina naglar är gravid i vecka 33 och det betyder att det här var min sista gång hos henne :( jag trivdes verkligen med henne och hon var så duktig, men men.. så nästa gång ska jag gå hos Sandra , som ockå är duktig så det blir nog bra :)

Sen åkte vi hem till min pappa och lånade förlängningssladd och dammsög våran bil och städa den inuti så nu är den FIN :D

Efter det åkte vi och storhandlade så nu är det fullt i kyl, frys och skafferi här hemma!

Nu blir det bara soffhäng och mys , känner mig lite trött och hängig faktiskt!



Ni är ganska dåliga på att kommentera tycker jag , skärp er ;)

Härligt med helg!

Idag är det lördag , och vi började dagen med lite frukost , och sen åkte jag till farsta C och handlade presenter till min lillebror som fyller 5 år på måndag , som vi ska åka och fira imorgon!

Tog ett extrapass på jobbet idag , 16-22.30 som jag ångrar lite nu , det är jättefint väder och skulle varit mysigt om man kunde vara hemma och mysa... men men , det blir lite extra pengar på nästa månads lön vilket jag gillar!

Här om dagen så klädde jag ut mig med 3d glasögon och en servett och jagade barnen i typ 30 minuter, haha , det var kul och sen bytte vi plats så dom fick vara "mr. Servetthuvud"
Kom på att i filmen The Holiday med Cameron Diaz och Kate Winslet så gör Jude Law så med en servett och jag tyckte det var kul så jag provade, och det var ju riktigt roligt.. Har ni sett det filmen? Den är underbar så om ni inte gjort det , Gör det!

 

Nu ska jag snart bege mig till jobbet , och imorgon är jag LEDIG hela dagen!

Kram på er

 

 

Då var man med bil då!

Check!
Nu har vi köpt våran första bil och det blev en Saab 9-3 Turbo!
Den är jättefin och är hur skön som helst att både köra och åka i, och den kommer ju vara min bästa vän när jag stänger på jobbet och slutar 22.30 eller när jag jobbar kväll överhuvudtaget, då tar det ca 15 minuter hem och man slipper sitta och frysa när man väntar på tåg och bussar, UNDERBART!

Igår så ringde Nina mig från jobbet och sa att det var strömavbrott på jobbet och att det var kolsvart och att ingenting funkade! Alla kortterminaler funkade inte och nästan allt som hade med kassasystem och så var ur funktion! Så jag gick och la mig och väntade mig kaos imorse vid 7 när jag kom , men kortterminalerna fixade jag snabbt och ringde ut tekniker som grejjade det som jag inte kunde och sen rullade dagen på!

Sen på kvällen igår åkte vi och käkade med Putte och Mikaela och sen åkte vi hem till dom en stund.. sen åkte vi hem och satte på filmen Dumma mig , och det är nog den absolut bästa barnfilmen jag sett på länge, jag skrattade HELA tiden, helt UNDERBAR!
I den filmen så är det små gula figurer som pratar jätteroligt, och dom sätter sig på en skrivare och kopierar sin rumpa och säger " Butt " haha, och våran nya bil heter BUT.. när vi köpte bilen idag så åkte vi efter säljaren och då åker det upp en bil bredvid som heter ASS, då sprack det kan jag säga, HAHA!

Imorgon åker jag och min nya kompis BUT hem från jobbet när jag slutar 22.15!
Nu ska vi bara köpa bilbarnstolar till kidsen sen kan vi göra vad vi vill :D Underbart!


Veckan flyter på bra!

Och det är redan torsdag! Gah vart tar veckorna vägen?

I Tisdags var vi ute med några från jobbet och såg Sanctum på bio på söder, och usch vad den var obehaglig , den var i 3D på köpet också!
Handlade om ett gäng som utforskar olika grottor och då blir det ett jätteoväder ovan marken och det gör så att grottan svämmas över med vatten sakta sakta... och då ska dom ta sig därifrån... och när jag ser filmer som den så får jag lite lätt panik när dom ska krypa i trånga utrymmen och FASTNAR där, och börjar andas tyngre och får panik- då smittar det av sig på mig!
Men den var väldigt bra, sen efter det så gick vi till MEST och tog ett glas vin och lite öl! Trevligt!

Igår var jag ledig så jag tog lite sovmorgon och sen tog jag en promenad i det fina vädret och sen tillbaka och handlade.. när jag kom hem så tog jag ett bad innan Conny kom hem , och maten var färdig precis när han kom innanför dörren , vilken husfru man är ;)
Det blev biffstroganoff med ris och paprika och en varsin semla till efterrätt!

På kvällen så gjorde jag en ansiktmask och kollade på Livet på BB-älskar det programmet, tycker det är så intressant och spännande!
Och BTW ni måste prova H&M´s egna ansiktsmask vanilla fudge,  den är UNDERBAR!

Nu ska jag sätte igång en tvätt sen blir det soffmys och middag med min kära när han kommer hem!

Tjingtjong!

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0