Lövbiffgryta
Lövbiffgryta med färska champinjoner och tomater
8 skivor lövbiff
4 schalottenlökar
250g Färska champinjoner
1 ask cocktailtomater
2 msk kalvfond
2 dl cream fraiche
Lite matlagningsgrädde
salt och peppar
Stek champinjonerna tillsammans med löken i lite smör, salta och peppra och lägg över i en kastrull
Strimla lövbiffen och stek den, salta och peppra lite och lägg den sedan i kastrullen.
Tillsätt cocktailtomaterna som du delat i fyra delar.
Tillsätt matlagningsgrädden och cream fraichen och rör om, tillsätt därefter kalvfonden och låt det småputtra i några minuter.
Servera med pasta och njut!
8 skivor lövbiff
4 schalottenlökar
250g Färska champinjoner
1 ask cocktailtomater
2 msk kalvfond
2 dl cream fraiche
Lite matlagningsgrädde
salt och peppar
Stek champinjonerna tillsammans med löken i lite smör, salta och peppra och lägg över i en kastrull
Strimla lövbiffen och stek den, salta och peppra lite och lägg den sedan i kastrullen.
Tillsätt cocktailtomaterna som du delat i fyra delar.
Tillsätt matlagningsgrädden och cream fraichen och rör om, tillsätt därefter kalvfonden och låt det småputtra i några minuter.
Servera med pasta och njut!
Kommentarer
Liinda
Åhh nu blev jag hungrig, ser jätte gott ut!
Trackback