Dagis

Hela den här veckan har jag lämnat Ellie vid 8:30, och det har gått bra, hon har gråtit men såfort jag kommit ur synvinkel, dvs i hallen, så slutar hon, sen har hon varit glad hela dagen och sovit bra, och ätit bra!
Känns superbra och när jag hämtat henne vid 14-14:30 så har jag smugit in och kikat på henne tills hon ser mig, och hon springer runt och leker glatt , sen får hon syn på mig och skuttar av glädje och ger mig värsta bamsekramen ! <3
Gosunge!
 
När hon varit på dagis så har jag bara varit hemma och vätat , ifall dom skulle ringt och hon var superledsen, men pappa hämtade upp mig på lunch häromdagen och vi åkte en snabbis till trollbäcken och åt lunch på ett mysigt ställe som hette sjöboden!
När vi satt oss till bords så kommer det ett sällskap och sätter sig bredvid oss fast på andra sidan glaset, och vem var det om inte självaste Peter Forsberg :P haha!
Lite starstruck blev man ju, men vi åt på som vanligt och glodde bara nån gång ;)
Dom måste ju också få vara "privata" liksom!
 
Igår kom Jennifer hit vid 11, men jag hade missuppfattat dagen , så jag trodde hon skulle komma idag(vilket hon också gör)
så jag blev lite paff när hon plingade på haha!
Vi pratade och åt bananpannkakor och sen gick jag och hämtade Ellie, och Karin hämtade Molly samtidigt så vi gick till en ny lekpark och lekte, barnen hade jättekul och busade, dom börjar bli så stora! <3
 
Sen när Conny kom hem igår hade jag storstädat hela lägenheten och tänt massa ljus, Ellie låg och sov och han kom hem med thaimat!
Vi kollade på kristallen galan och mös i soffan, och var i säng innan 23, ganska skönt!
Hela natten spöregnade det, och när Ellie vaknade vid 02 och var lite ledsen hade jag svårt att somna om sen, det lät ju som bara den mot fönstret!
 
Nu väntar vi på att Patrik och Mikaela ska komma och lämna en paj och sina kräftor tills ikväll, och efter det kommer Jennifer igen :D
 
Ellie tittar på Madicken och myser i soffan!
Nu ska jag diska undan i köket!
Kram
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0