Hemma

Hej på er!
Igår landade vi åter hemma i sverige, och det är faktiskt borta bra men hemma bäst..
Skönt att komma hem, till sitt eget liksom, och Ellie blev nog gladast av att vara hemma! :)
 
Vi har haft en jättebra vecka , med en gnällig liten dam titt som tätt som ätit som en kratta hela veckan , men men , det är ju varmt och sen hennes utvecklingsfas, och sen är det 2 tänder på g också.. men trots det så har det gott jättebra och vi har haft en bra vecka :)
 
Vi har badat, lekt, solat, ätit god mat, njutit av den sköna hotellatmosfären , inredningen, och vi provade även på fiskspa, när små fiskar äter på fötterna , jätteskönt haha!!
 
Bussresan och flygresan gick bra även på hemresan , utom vid 1 tillfälle på flyget när hon var så övertrött och skrek i ca 10 minuter, sen somnade hon i min famn och sov en stund..
Ellie och Tuva kramade varandra efter en bra vecka och vi åkte hemåt och var hemma runt 8 halv 9, och packade upp allt på en gång och la allt i tvätthögar och bädadde rent i våra sängar, för vi hade fönstret öppet i sovrummet, och det var gult pollen överallt haha..
Ellie somnade vid halv 10 ca och tyckte det var mysigt i sin egna säng <3
 
Imorse sov vi till halv 9 och gick upp och åt frukost, och Ellie käkade som vanligt, yoghurt och macka , utan problem , men på kreta gick det minsann inte :P
Sen efter ett tag så kom grabbarna hem, och Ellie blev superlycklig när hon såg dom , som hon längtat!!
 
Vi gjorde oss klara och åkte till blomsterlandet i haninge och köpte massa blommor till balkongen , det blev pelargoner i rosa, hänglobelia i rosaröd och blå, lavendel, nån annan fin lila hängblomma, sen valde grabbarna en varsin solros och kruka som dom ska få vårda, och sen en stor ampel med jordgubbsplantor i, och en stor kruka med tomater!
Vi åkte hem och Ellie somnade i sin säng , och jag och grabbarna hjälptes åt att plantera blommor!
 
Sen efter Ellie vaknat så åkte vi iväg till bauhaus och köpte en kedja att hänga jordgubbsampeln i, och sen köpte jag lite jordgubbsplantor till att ha i en låda, och sen 4 smultronplantor!
Så nu har vi bara lite kryddor kvar att köpa, men hittade inga roliga :/ funtar på att odla lite sallad och kryddor själv och flytta ut sen...
 
Vi åt fajitas till middag och sen blev det massa bus, dom måste ju ta igen för en hel vecka! ;)
 
Ellie somnade för en halvtimme sen typ, och grabbarna med..
Sen brinner det för fullt i ett industriområde bredvid oss, i Länna, så vi ser svart röka komma upp bakom träden från balkongen, och vi ska stänga dörrar och fönster har dom skrivit..läskigt!
 
Nu blir det en kopp te med honung från kreta, och lite chips!
Trevlig kväll! <3
Bilder från kreta kommer, när jag gått igenom dom :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0