Våningen

Mamma och co bor så fint , i en våning som mamma säger!
Fick goda kakor och cappucino till fika , och Ellie tränade krypning på golvet! :)
 
Nu kollar vi på filmen på 3an och myser, och Ellie sover sen kl.8 typ!
Imorgon ska vi på en barnteater som är för barn mellan 6-12 månader inne på söder, ska bli jätteroligt.. ska gå med Karin och Elin med barnen, hoppas den är bra och att barnen gillar det :)
 
Pratade med mamma idag om det här med att plugga vidare, och kom fram till att det är bättre att plugga sjuksköterska och jobba som det, och sen plugga vidare till barnmorska om jag vill det då!
För om jag pluggar undersköterska , så finns det inte så bra jobb,mest äldreboenden och så, och sen om jag vill bli barnmorska så spelar inte det någon roll om jag pluggat 1,5 år till undersköterska, då måste jag plugga 3 år iaf till sjuksköterska och sen barnmorska..
 
Så först nu när jag är hemma med Ellie , så ska jag plugga naturkunskap B på distans tänkte jag, för det är det ända jag inte läst som jag måste ha G i om jag ska plugga sjuksköterksa..
Så det först, och om ett par år blir det plugga till sjuksköterska och sen barnmorska , eller vad som faller mig in sen... vill gärna jobba med barn iaf, så kanske barnsjukhus eller så..
 
Spännande :D
 
 


Kommentarer
Mammi

Min våning :-)
Blir så glad att du funderar på att plugga, tror det skulle passa dig SÅ bra, du är en så fin människa Anna! Älskar dig <3

Svar: Ja , hoppas det :)Älskar dig <3
ANNA

2012-09-03 @ 08:17:09
Sara

"så finns det inte så bra jobb,mest äldreboenden och så"
Du tycker inte att det är lika viktigt att ta hand om de som byggt upp Sverige som att ta hand om nyfödda? Ganska klumpigt sagt Anna, ärligt, bara för att du pluggat i tre år innebär inte de att du får ett bättre jobb och att du som SSK skulle vara finare än en USK, en SSK klarar inte sitt jobb utan USKorna precis som en läkare inte klarar sig utan en SSK, alla jobb som har med människors vård och omsorg är bra jobb och du borde vara stolt över vilket jobb du än får! (och hur många tror du får jobb som barnmorskor efter färdig specialisering? Finns mer arbetslösa barnmorskor än undersköterskor!)

Svar: Ja det var ju inte så jag menade, lite klumpigt formulerat kanske!Det jag menar är att om jag nu skulle vilja bli barnmorska i framtiden så har jag ingen nytta av(på papper) om jag pluggat till USK, för då måste jag plugga SSK då isåfall för att kunna bli bm..
Och jag tycker absolut inte att usk är ett dåligt jobb! Absolut inte!
Skulle lika gärna kunna bli usk, men då måste jag iaf plugga ssk senare, och då tänkte jag ju ta det på en gång istället för att plugga usk, och sen komma på att jag vill bli bm.. och plugga ssk då..
Nu blev det lite rörigt kanske :P
ANNA

2012-09-03 @ 17:33:28
Mammi

Allvarligt talat Sara..... att du orkar.....
Jag är också undersköterska och tycker att det är en jätteviktig grupp och om du läser Annas inlägg ordentligt så skriver hon inte någonstans att en undersköterska skulle vara sämre. Det hon pratar om är att det är lika bra att plugga till sjuksköterska direkt om man vill vidare sen.
Tycker snarare att det är du som är klumpig!

2012-09-04 @ 09:19:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0