Veckan slut

Jaha , då var denna vecka också slut då!
Idag tog vi det lugnt hemma med mysig frukost med ljus, te, yoghurt, bröd, pålägg och ägg..älskar helgfrulle , det blir liksom en ordentlig frukost!
 
Efter de så lekte barnen lite , och vi gjorde oss redo att bege oss till Farsta C, skulle bla ha lite på apoteket och sen leta tomteluva och pepparkaksdräkt, för vi skulle fota alla barnen till årets julkort!
Vilket gick sådär, återkommer om det ;)
 
Vi mötte upp Patrik och Mikaela med lilla Tuva, och käkade lunch på McD, barnen fick en varsin Happy meal , och i ena påsen var det boken: Sagan om det röda äpplet!
Som vi så passande nog var och såg på Junibacken , jag och Ellie! Ha ha, perfekt ju , tänkte köpa den boken i julklapp , men den fick vi ju nu :)
 
Sen kollade vi i lite butiker, och Kappahl hade fått in pepparkaksdräkt, och sen hittade vi en tomteluva hemma , och glitter i källaren!
 
Så när vi kom hem igen så provade vi att fota barnen , Jonathan var tomte, Alexander var pepparkaka och Ellie var tärna!
Det gick ju sådär, ljuset var sämst, dåligt väder så då blir det ju mörkare, men vi provade iaf...och då var grabbarna på topp och dom blev bra, men Ellie gillade inte glittret, som hon bara rev av, så det sket sig ;)
Får nog prova att knyta den runt magen nästa gång, och fota när det är ljusare :P
 
Vi åt blandat till middag, plockade ihop lite i frysen , snitzel, köttbullar och hamburgare, med spagetti!
Duger det med! :)
 
Nu ska vi kolla på en film , men jag tror nog att jag kollar på Beck istället, har bara sett den en gång!
Kramis


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0