Veckan är slut

Och vi sitter i soffan och kollar på Emil i lönneberga, hihi!
Vi käkade min berömda köttpasta(idag körde vi på fläskfile) med champinjoner , färska tomater och kryddor , cream fraiche och kalvfond! SMARRIGT! Kolla under Matlagning kategorin!
 
Ellie går på högvarv här hemma , hon har sovit 1 gång idag bara , och verkade supertrött för typ 1 timme sen , så vi badade henne och så efter middagen , men nu är hon pigg och springer runt för fulla muggar i gåstolen , och pillar på sånt hon inte får! :P
 
Skönt att ha så rent och fint hemma nu , dammsugit, torkat golven , rensat ur små kläder i Ellies byrå , rensat förrådet, och fixat! Härligt!
 
Det är ju supertråkigt att det inte varit sommar nu tycker jag, men men , nu i veckan ska vi iaf till Skansen en dag , och sen blir det väll lite beroende på vädret vad vi gör! Vill gärna åka runt lite och hitta på saker, men om det spöregnar och är kallt så , nja då är jag hellre hemma!
Fast å andra sidan är det ganska bra att det inte varit så superduper varmt också, då är man ju inte ensam om att vara blekfis eftersom man sitter i skuggan med Ellie hela tiden!
 
Förut idag satt Conny med Ellie i soffan och mös , så fick hon tag på tvättpåsen, Ikeakassen, och jäklar vad hon slog på den och det prasslade på bra asså , haha, så blev hon typ lite halvförbannad på den efter ett tag!
 
Jaja, hon ska väll säkert sova snart, varit vaken sen 2 , så det är ju liksom på tiden!
Ska fixa hennes välling, och torka bort allt dreggel , haha, shiiit vad hon dregglar asså , säkert en till tand på g! Hon sov lite sämre inatt också , så skulle inte förvåna mig!
 
Hörs lite senare, Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0