Mysig helg!

Den här helgen har varit riktigt mysig!
Vi har precis kommit hem från Linköping och sitter nu i soffan och myser lite!

I går så började vi dagen med julbordet på Ulriksdals värdshus, MYCKET gott och trevligt.. dom hade jättemånga goda olika sillar och ALLT man kan tänka sig i julmat fanns, så vi åt tills vi sprack nästan :P
Efter det så åkte vi mot Linköping och hem till Fanny & Sebastian.. och gud vad mysigt dom bor , jättefint hus och mysigt inrett!
Så bakade sebastian lite pepparkakor och värmde glögg som vi smaskade på innan vi åkte in mot staden för att äta middag! Vi åt på en jättemysig restaurang som hade jättebra mat, åt entrecote med pommes och bea sås till, sjukt gott!

Efter det köpte vi lite glass på ben&jerrys glassbar och åkte hemåt.. mös lite framför brasan med en kopp te och sen kröp vi ner i sängen!

Och idag var det fotodags, tog några kort ute på deras inglasade altan med utsikt över vattnet, var lite kallt att stå i underkläder men det var bara någon minut, sen gick vi in och fortsatte fota inomhus! Fick se några bilder i kameran , och det såg jättebra ut, så nu ska hon bara redigera dom lite och fixa så de blir svartvitt.. sen får vi se :D

Tack för en mysig helg gumman , snart kommer vi och hälsar på er med bebis också! :)<3

Nu blev jag supertrött.. ska vila en stund tror jag , och sen fixa lite tacos till middag, och sen är det en Beckfilm som vanligt som gäller ikväll!

Kram så länge!


Kommentarer
Liinda

Kul med bilderna hoppas vi får se några sen :D

2011-12-11 @ 21:02:24
Fanny

Tack själv hjärtat!!! Längtar tills alla tre kommer hit <3 saknar dig så gumman

:( puss! <3 <3 <3

2011-12-29 @ 09:53:00
URL: http://littlemissunshine.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0