Underbara helg

Varför är det inte helg oftare för ;)?
Vi har haft en supermysig helg, hela familjen!
 
Igår efter Ellie fått sin lunch så klädde vi på oss LITE kläder, 15 grader i skuggan, och så gick vi på en långpromenad, Ellie somnade som planerat i vagnen, och vi gick bort mot vattnet, och där fikade vi på bryggan , och kollade på änderna!
Grabbarna kastade sten i vattnet och hade jättekul!
 
Efter ett tag så vaknade Ellie och vi kollade på ankorna och sen promenerade vi hem igen, med ett stopp på en lekplats där vi gungade, busade i klätterställning och så bajsade hon också , så det blev ett byte i det fria ;)
 
När vi närmade oss hemmet igen så svängde vi in på ica, så fick barnen plocka lite lördagsgodis, och så handlade vi lite till middagen!
På kvällen så hade vi mys , film och sen somnade barnen , då blev det salami och ost och kex och lite cider och smirnoff för oss vuxna till en film , sen somnade vi gott i sängen!
 
Imorse åt vi frukost och sen tog vi bilen bort till haninge, port73 och shoppade lite!
Jag behövde ett par sneakers och ballerina , och sen hittade vi 1 par sandaler var till grabbarna, skopunkten is the shit asså, 543:- för alla 4 paren!
Sen behövde dom nya byxor också , så det blev en sväng på lindex, 2 par jeans till Alex, och 1 par till Jonte, och lite mjukisbyxor också , sen en cool hatt till Alex och en keps till Jonte!
När vi gick runt där så svängde jag runt vagnen och då mötte Ellie en leopards blick, på en tshirt, och hon blev helt till sig haha!
Började ryta som en och pekade jätteglad på den , så hon fick den! blir perfekt i sommar och nu på kreta!
 
Vi åkte hemåt igen och jag bakade kärleksmums medans Conny diskade, och sen körde vi storstädning/tvätt här hemma!
Så nu är det rent och snyggt, och vädrat, har haft alla fönster och balkongdörren på glänt hela dagen , så himla underbart med fint och varmt väder! I love it!
 
Nu sover barnen snart, dom ligger i sängen iaf, och vi ska kolla lite Spartacus och bara slappna av!
 
Nu är det lite mer än 3 veckor kvar tills kreta, och vi LÄNGTAR!!
 
Imorgon blir det ÖF iaf på morgonen och sen får vi se vad vi hittar på!
Kramis
 
Pappa lånade min kamera och gjorde någon inställning så bilden inte kunde laddas upp här :( så jag slänger in dom när han fixat om det!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0