Fredagar är bäst

Fast att man är mammaledig, så skönt att alla är samlade!

Igårkväll åkte jag och storhandlade ensam och var klar strax innan 22, så himla skönt att gå där, lyssna på radio och handla, ca 2,5 timme tog det!
Kom hem och packade in allt och imorse blev det god frukost med påfyllt kylskåp! Love it! Att man kan se en sån sak som skönt är ju härligt!

Idag har vi varit på balkongen och lekt med hink och spade med vatten, bäddat rent och vädrat täcken, och ett av dom blåste ner till grannen som kom upp med det, haha!
Vi bakade rabarberpaj och dammsög, diskade och lagade tabbouleh med kycklingfilé och fetaostkräm till middagen, så somrigt och gott!
Barnen kollade på en film och fick lite chips, och Ellie fick smaka lite hon med, dom där nya popped chips, lättsaltade!

Dom somnade lagom till lets dance och vi fikade pajen och kollade på det!
Sen kollade vi på en av filmerna från lovefilm, och nu ska vi sova!
Jag jobbar imorgon 9-16:45 och på kvällen ska Conny ut med jobbet så jag blir solo med 3 kids, går säkert bra!

Nu-Sova! Puss!



Kommentarer
Lollo

Hej måste först säga att du har en jätte söt dotter.
Hur funkar det att din sambo hade barn sen innan o hur ofta har ni dom??

Svar: Hej!tack snälla! :)
Det har funkat jättebra, det är ju absolut inte lätt och dom testar ju gränser och så typ hela tiden, det är lite pusslande men dom tyckte om mig redan från början och dom var ju ganska små då, typ 2 1/2 och 4 1/2!
Just nu har vi en av dom i taget varannan vecka, så ena är här mån-tor och fre-mån är dom hos mamma, sen byter vi och har den andra, och på fredagen kommer båda hit! Lite rörigt men på så vis får dom mera egentid och lugn och ro, dom bråkar ju en del om man säger så :P grabbar!
Det funkar jättebra för oss, och vi kör så på rekommendation av BUP, för att äldsta killen har adhd, så behöver han mycket struktur, rutiner och lugn och ro!
Hoppas jag svarade bra, och inte allt för rörigt! :)
Anna-Ellies mamma

2013-05-18 @ 19:10:10
Lollo

Det var jätte bra svarat :) jag har själv en son på 1 1/5 år. Pappan hade en dotter sen innan som är 5 nu. Jag har funnits med i bilden sen hon var 2. Men nu är det så att dotterns mamma stoppar oss att ha dotterns pga våran son o hon ska inte träffas vilket har lätt till massor av tråka saker bl.a. Att jag bor i Stockholm igen hos mamma o pappa. Vilket göra att våran son träffar sin pappa varannan helg. Förut har de inte varit några problem utan när vi berätta att hon var väldigt hårdhänt mot våran son o man kunde inte lämna dom en minut utan tillsyn. Så blev mamman arg o bestämde det här.

Svar: Oj vad trist! :(Ja man måste ju säga till om dom inte är försiktiga! Det är ju superviktigt eftersom dom är mindre...
Vad trist! Hoppas det löser sig på bästa sett iaf! Kram
Anna-Ellies mamma

2013-05-19 @ 08:23:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0