Fredag

Har haft en underbar dag och kväll!
Jag och Elin tog en promenad till vattnet, och hon badade, och sen knallade vi hem till Julia och Håkan , och där bebislekte och mös vi ett tag, drack kaffe och pratade!
Sen fixade Julia middag, det blev en underbart god tomatsoppa med baguett och en ASGOD röra gjort på philadelphia, persilja , vitlök, salt, peppar och citronskal, och det hade man på baguetten , superfräsht!
Och till det serverades det gott rosévin, och nu kan man äntligen passa på att njuta av några glas då och då , när man inte ammar längre, underbart gott!
 
Sen blev det svenska jordgubbar med muscovadosocker på , och cream fraiche med vaniljsocker och citronskal, också mycket fräsht!
Sen blev klockan läggdags för lilla fröken(trodde jag iaf) och hon fick låna en supermysig pyjamas av Julias pojke Victor , som är 11 månader, så det var för liten iaf, så på med den och ner i vagnen , men hon ville inte somna!
Och väl hemma så somnade hon vid 22 och har vaknat några gånger sen dess och gråtit, tror hon drömmer mardrömmar stackarn, så plockar upp henne och gosar tills hon somnat om och lägger ner henne igen , nu har hon iaf sovit ett tag sen sista gråtet, och vi ska snart krypa ner vi också!
Vi kollade på filmen The leadge(tror jag den hette) med Liv tyler bla. och den var mycket bra, väldigt fängslande och spännande! Se den :)
 
Tack snälla Julia och Håkan för en suuuupertrevlig kväll och supertrevligt sällskap av Elin och Ola också och alla små barn!
Kom även en tjej som hette Felicia med sin son Lee, och det visade sig att vi gick i samma klass i lågstadiet upp till 3an, kul :P
Lilla fröken på väg till badplatsen idag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0