Biff stroganoff

 
1 kg rostbiff
2 gula lökar
Smör till stekning
Salt och peppar
2 msk tomatpuré
2,5 dl vatten
2 msk flytande kalvfond
2 msk flytande italy kalvfond
2,5 dl cream fraiche
 
Dela köttet i mindre tärningar, ca 2x2 cm
Stek köttet i smör tills det fårr fin färg, salta och peppraoch lägg över i en gryta.
Dela löken på mitten och strimla sedan skivor och stek i stekpannan , när dom börjat mjukna lite så tillsätt tomatpuren och låt steka ihop.
Lägg sedan över det i grytan, och tillsätt fonden och vattnet och låt puttra på svag värme i ca 1 timme(eller tills köttet är mört och fint)
När köttet är klart så tillsätt cream fraichen och låt puttra i 2 minuter till!
Servera sedan med sallad och ris!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0