Ledig mys dag!

Så mysigt när min karl är hemme på dagen , slipper man vara ensam ;)

Vi sov till 11 (!) idag och gick sen upp och åt en mysig frukost, sen tog vi tag i lite hemma fix.. Conny skruvade upp 2 st sänglampor ovanför sängen så man kan ligga och läsa och så , och jag kan tända min lampa sen när lillfia ska ammas/byta blöja på natten! Blev riktigt bra :)
Sen gick vi med lite kartonger till grovsoporna och slängde dom , och sen ringde dom från babyproffsen och sa att min säng var tydligen sen , dom hade fått 7 av 8 kollin och självklart var det min som saknades, så chaffören skulle kolla lite och förhoppningsvis kommer den imorgon då!
Hoppas verkligen att den kommer , börjar känna mig lite stressad, hon kan ju faktiskt ploppa ut när som helst egentligen, från v.38-42 kan man ju föda när som helst..
Isåfall får vi åka och hämta den i helgen , för imorgon så ska jag och conny gå på The show of christmas i globen som coop anordnar varje år, förra året gick jag med mamma och det var riktigt roligt!
Årets artister är Peter Jöback, Lisa Nilsson, Sarah Dawn Finer, Eric Gadd, September, Veronica Maggio, Cotton Club & Richard Häger.
Och Mark levengod håller i showen, han är så rolig!!

Fick hem ett nytt skal till min iphone igår också,88:- med frakt! ;) Love it!!


Kommentarer
Lucas Gustavsson

Lucka 1 har öppnats i julkalendern i min blogg! Var med och tävla om en mycket fin halsring om du vill :)

2011-12-01 @ 16:23:53
URL: http://modegrabben.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0