Sthlms skärgård <3

Idag åkte vi med pappa och lena ut med båten utanför gålö, och låg på klipporna på en ö och solade!
Sen fikade vi och solade lite till, sen kokade pappa potatis och vi dukade fram sill och tillbehör på klipporna och så käkade vi lunch, och det var tusen gånger godare när man satt så som vi gjorde, så mysigt!
Och idag märkte jag att jag måste verkligen köpa mig en brassestol , för nu är det obekvämt att ligga och sola på rygg, får så ont i ryggen när jag reser på mig , så det ska inhandlas snarast!

Imorgon ska vi åka och bada med Putte & Mikaela och sen blir det kräftskiva hemma hos Putte, vi köpte rökta räkor också idag , det är så sjukt gott så det finns inte ord, om ni inte har provat det så MÅSTE ni göra det.. och lite vitlöksbaguette och lite aioli till! Mumma!

Nu ska jag koka lite te, köpte nytt här om dagen , mitt favvo earl grey cream , och sen mysa upp mig i sängen och kolla på hells kitchen, med något gott att smaska på, kanske en persika eller fem.. brukar inte tåla sån frukt men nu under graviditeten kan jag helt plötsligt äta både äpple och persika , ÄNTLIGEN! Hoppas att det håller i sig även efter lilltjejen kommer, för jag älskar frukt, men kan ju bara äta apelsiner typ..

Hej så länge! <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0