Sol, räkor, kräftor och wii!

Åkte en sväng till östnora badet i nynäs och låg och latade oss i solen ett tag, sen åkte vi hem , bytte om och åkte över till Patrik, vi käkade kräftor och rökta räkorna, med vitlöksbaguette och sen hade mikaela bakat en gudomlig kladdkaka med bär och grädde till det , Mums!

Sen spelade vi wii , ett spel som hette wii party tror jag , och jäklar vad det var roligt , fanns massa roliga grejjer man kunde göra, ett var att en person var gömmaren , som skulle gömma alla 4 kontroller någonstans i rummet när alla andra väntade utanför , sen skulle man leta upp dom och trycka på A knappen och man hade 2 minuter på sig , det var som kurra gömma typ , skitroligt!
Sen fanns de en annan del som var som ett brädspel, så skakade man kontrollen så slog man sin/sina tärningar och så fick man gå så många steg som den visade, och då var det som på monopol att det hände vissa saker om man kom på en viss ruta , det var roligast, måste köpa de spelet!

Imorgon åker jag över till SÖS bb avdelning och hälsar på Fanny, saknar henne hur mycket som helst , men imorgon får vi mysa! Kanske får se lilla Hector också, han ligger på Neo avdelningen så vi får se.. ska bli mysigt! <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Every great love starts with a great story♥

Livet med kärleken, Anna - Ellie´s mamma

RSS 2.0